Toliko stranica i postova,a moj nije niti jedan pa da to ispravim-evo,moju sliku mozete ocekivati za oko 2-3 tjedna,do tada planiram nabaviti neki webcam.
@coma- svaka cast,jedino si ti dosljedan s novim slikama svako malo
Printable View
Toliko stranica i postova,a moj nije niti jedan pa da to ispravim-evo,moju sliku mozete ocekivati za oko 2-3 tjedna,do tada planiram nabaviti neki webcam.
@coma- svaka cast,jedino si ti dosljedan s novim slikama svako malo
Pa šta je ljudi,nema nam novih slika.Ajde cure više,želimo vas vidjeti!:cool:
ja vise ne kanim stavljati svoje slike dok drugi nebudu stavljali!
zašto coma??? pa šta te briga....ti barem nisi papak:D
ma ne zelim da dobijete komplekse na izgled! :D
ja da mogu poslala bi svoju slikicu....takva sam kakva jesam....savršenstvo neviđeno....he he
znaš coma onu kaj sam ti poslala na mail, napisala sam da izgledam starije ovak bezveze a ti odmah pa možda si ispala malo starija al je ok!! ja sam još dijete....:angel:
Jel može ta slika na ovdje Andrea?
andrea ja sam uvijek iskren! mejlaj mi neku drugu slikicu pa cu ocjeniti!
znaš kaj strah me tu stavit sliku...kaj ak netko s mog posla zaluta i vidi moju sliku....malo me prpa...nisam ja hrabra kao coma...
ma uostalom kaj me briga.....ak ju možete staviti stavite.....
I will survive....I hope...:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
a ako stavis one guzice, onda isto tako neko moze zalutati i prepoznati ih! :D
te guzice mislim da nebum stavila....a šta coma da stavim onu slikicu gdje izgledam mlado???? he he
Pa dajte te slike ili ajte na prajv.
mirrrrrrrrrrr miškec...naj bit đeles
ne kuzim, rekla si da vam se ne vide face, nego samo guze... pa kako ce onda netko prepoznati tebe s posla??? :)
dobar si vraže, sad bi ja trebala napisat: šef će me prepoznat, ha ha.....naravno da nije tako....kad sam vidjela one slike trebice pored auta u gaćicama i grudnjaku....brijem da nebum naše guze dala u javnost.....a i da pošaljem na slici nas je 3 tako da bi morali pogoditi koja sam ja. šta nebi radije vidio sliku gdje sjedim i vidi mi se faca?
Znači Andrea mogu sliku opičit ovdje?
samo ju ti stavi, ja cu snositi posljedice ;)
ma zgodna je andrea!
pa neka onda netko stavi sliku da ju i mi vidimo
Prvo nek ona da dopuštenje.
ma stavi ju. šta sada, ak coma kaže da sam dobra onda valjda jesam. to sam ja i ne mogu ništa promjeniti.....stavi ju....ali pod uvjetom da ne ostane zauvijek ovdje...nego da ju nakon određenog vremena maknete.
i molim komentare ali iskrene.....:D
Evo vam je! ANDREA
[IMG]nema_je_više.jpg[/IMG]
P.S. neće slika biti tu zauvijek, bez brige... ;)
EDIT: Evo, maknuh sliku na zahtjev ;)
ti bokca, malo je velika.....nije to baš ugodno ovak u javnosti vidjet svoju sliku...nekak mi je vruće i crvenim se ....
Niš se ti ne sekiraj, nije ti ovdje neka velika javnost, jel to snimljeno u nekom odmaralištu ili staračkom domu? Pitam zbog šanka koji kao da je dio sale za ručavanje. ;)
to ti je na mom radnom mjestu...mislim tam gdje smo za vrijeme gableca....