W800i i K600i . MOgu samo reći da mi je 600tka više user-friendly i općenito bolji i ljepši mob. Hm , da bar prima mamory stick.. :thumbup: to bi bio mob!!!
Printable View
W800i i K600i . MOgu samo reći da mi je 600tka više user-friendly i općenito bolji i ljepši mob. Hm , da bar prima mamory stick.. :thumbup: to bi bio mob!!!
K700i i V360v. Nekako mi je je SE prirastao srcu,i puno mi je bolji sustav izbornika. No,tražio sam jeftiniji preklop sa dobrim ekranom i proširivom memorijom,pa je odluka pala na moto zbog cijene.
od danas S.E. T300 sa dodatnom kamerom ili FM radiom (već prema potrebi) za VIP komunikaciju. Da se ne osuši baterija. Al Mob radi ko da je iz dućana izašo. :thumbup:
Sony Ericsson W810i :)
sl45i:thumbup: ;D
sonny ericson je:king:
k800i i motorolu c115.
Nokiu, ali sad kad buden uzima novi past ce motorola ili SE...
njoka 6630...
SX1, uskoro 7610
Još uvijek Njoku 6280 :comp:
Nokia 8800
Nokia N-series
SE K800i i Samsung SGH-D900
Evo ja od jučer koristim Nokia 6280 ...
I zadovoljan sam...:spin:
ja sam lijepo ucio u skoli i ostao bez jedinog: SE k700i. bio je dobar, ali sada pa pa...
imam par komada al najviše koristim sad novog sagema my501c
SE K510i i SE W810i;D :bunny:
Da se i ja pridruzim nakon 3nedeljno razmisljanje evo kupio sebi w810 valjda nisam pogresio:thumbup:
Stotinjak mobova iza mene (od 97, pa do danas)....zadnjih par godina vecinom Samsung :thumbup:
Trenutno e760 ;D
refresh i kod mene. Uz L7 pribavio i k510i. prebacio se na pretplatu i eto ga za kunu... ;D
Pa evo i od mene REFRESH :thumbup:
Trenutno koristim Samsungovu čokoladicu E900 :rolleyes:
sx1 crni:licklips: nije ni čokolada ali je bombonjera;D :licklips:
Nokia 6280, uskoro N73 :licklips:
koristim nokiu 6280, prije nje sam imao 3250. moram priznati da sam oduvijek "pljuvao" po nokiji (iako je prije toga nisam koristio), no od modela 3250, pa sad ovaj.. mislim da se nikad necu maknut sa nokije:thumbup: