svaka mreza sebe stiti ali dok ne dojde jos jedan operater ce jedni druge kopirat i naravno lupat cjene
Printable View
svaka mreza sebe stiti ali dok ne dojde jos jedan operater ce jedni druge kopirat i naravno lupat cjene
Evo sad sam pogledao, nisam jos. Ali sam u ocekivanju prelaska :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
nije mi jasno zasto nije neograniceno?
ocito su skuzili da ih previse kosta ako daju potpuno besplatno. inace stvarno glup potez od njih, amaterski i neogdovorno. da su stavili odmah 1.2. objasnjene da ce biti ograniceno na 500 minuta, sigurno ne bi bilo toliko nezadovoljnih
= Citat =:
Izvorno postao imatic
:thumbup: ................................
potpuno tocno..potpuno.
to su morali staviti tek kad su 2- 3dan skontali da su svi to poceli uzimat i zvat na druge mreze maximalno...= Citat =:
Izvorno postao imatic
bili su u ubitnku velikom i morali su nesto uvesti.
Mozda vrate free pozive u druge mreze kada prekine njihov ugovor s vipom
prije bih reko da ce biti free neograniceno kad se bude bilo samo 095 roj za birati= Citat =:
Izvorno postao supercom
Al ima jedna caka nisu se zaštitili od minusa npr. ja imam trenutno 2kn na računu i pričam za 0kn s mukte brojem i nakraju mjeseca oni će mi oduzet 20kn i ja cu bit u minusu i ja kupim novi karticu za 95kn sa 145kn na računu i opet ponovo im to napravim i uglavnom su u minusu.Nisu to baš najbolje izveli.
Pa isto to možeš recimo i na vipu napravit pa ako ti se da zezat s promjenom broja ili 2 mobitela izvoliš.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
pa u vipu si oduzmi odma 25kn a ne na kraju mjeseca. , dakle ne mozes to napraviti.= Citat =:
Izvorno postao ojpi
E da, ali to ti se isplati samo ako trošiš 145kn/mjesec pa stigneš do kraja mjeseca potrošiti sve.= Citat =:
Izvorno postao M A R I N
Rekao bih da imaš 6 mjeseci vremena kako bi potrošio početnih 145 kn od tele2 - mislim da je M A R I N htio reći da je štos samo u ostavljanju 2 kn nakon isteka nekog mjeseca (1., 2.... ili 5.), pa ih onda uz pomoć "Mukte-broja" zariba. ;)= Citat =:
Izvorno postao ivan_s
Kome se isplati i da - neka uživa... :rolleyes:
evo danas dobio sms od tele2: "pozivi prema mukte broju prešli su limit od 500 minuta mjesečno. Do kraja mjeseca ti pozivi ce se naplacivati a iduci mjesec cijena tih poziva bit ce opet 0 kn" moj mukte broj je iz tele2 mreže..
sreća da je danas zadnji dan u mjesecu!:spin:
ja sam odlucio ne koristiti tele2 mukte tarifu. sranje je.= Citat =:
Izvorno postao dok11
ni ja ne koristim jer ni sa jednim brojem ne razgovaram dovoljno da mi se isplati.
ja razgovaram s jednim brojem valjda 80% svih poziva i danas cu si upiknut mukte broj. imam tarifu 48 i mislim da ce mi to dobro smanjit racun
Mislim da je vrlo bezobrazno od Tele 2 što ne javljaju u svojim oglasima do kada će vrijediti Mukte br. za druge mreže. Naime taman sam obradovao curu da sada možemo puno više razgovarati putem moba (ona je 098), a neko vrijeme nakon toga nazvao službu za korisnike, gdje sam se neugodno iznenadio kad sam ćuo da mukte br. prema drugim mrežama traje samo do 30.travnja. Sada uz T-mobil moram plačati i ovu pretplatu - a zašto. Zato upozoravam sve da ne idu na tele 2, ako to rade samo radi toga da bi besplatno razgovarali s osobom koja je u drugoj mreži. Radi toga i još nekih sitnica jedva ćekam da mi prođe ovih 18 mj. obavezne pretplate, pa se obratim nekom drugom operateru
To da mukte broj nakon 30. travnja možeš izabrati samo iz tele2 mreže stoji na stranicama već mjesec dana. A to kako se recimo vip reklamira i iznosi detalje o ponudama u novinama neću komentirat.= Citat =:
Izvorno postao Black Point
vec pol sata citam ovu temu..od prve stranice,bio sretan,na pola stranica se smijao raznim komentarima,a na kraju mogu plakat..fakat sam se zagrijo za taj mukte broj,vec gledam koj cu mob piknut za tu drugu karticu(x200) da razgovaram s curom na 098 broj....i skroz su se ujeb..ovim glupostima i neodgovornoscu, zalim ljude koji su uzeli pretplatu na 18mj bas zbog mutke broja na drugu mrezu i sad ih tako zaj...j abi se zalio,da nebi placo 18mj nesto sto cu bacit u smece,uredu je ako mi je to prvi broj, al ni ja ni cura bi se tesko odvikli lijepog starog 098 broja...
jakoo los pokusaj dobivanja korisnika, najgore od svega sto vecinom to kuze samo ljudi s foruma, pa i vi ste se tu natezali da li je da li nije to to,kako ce neki deda,baba,ostali tolko nezainteresirani ljudi primjetit ista,i nece samo zbog toga otic s tele2 mreze...totalna katastrofa sto se mene tice,tele2 sam htio iskljucivo zbog poziva na 098 mrezu...da barem produze akciju pa bi uzo 5kartica i prico s curom,fendom,doma,samo besplatno!!!!:evil:
trebali bi se svi s foruma zalit,jer ko ce drugi ak necemo mi,zatrpat ih mail-ovima, pa ako netko to i cita, da vide da su ljudi ogorceni takvim neodgovornim promjena usluga...i sta moze covjek koji je uzeo pretplatu na 18mjeseci,reci ce mu zao nam je,samo vi nama isplatite...
--ne kuzim ovo s bla bla, tarifa 39 dođe 95kn i dobis 145, a tarifa s mutke brojem 95kn i dobis 100kn??koja je razlika, ako mozes uzet tarifu39 i aktivirat mutke broj i imas dodatnih 45kn??
bas si racunam kolko je 1000min, malo, kad bolje razmislim pa to je pol sata dnevno,vise nego dosta, sad ovo 500min,nekak malo ipak:-/
mislim da cu uzet karticu i koristit je do 1.5. kako su i oni naveli i ukoliko se ne produzi na sve mreze, lijepo se zahvalit i poslat karticu kako je vec netko rekao..duboko u svemir...
samo mi objasnite ovo sa tarifom39 i mutke tarifom, ima li jos uopce tarife39 za kupit,znaci u tom je fora?
ili cu morat nagovarat curu da nosi jos jedan mob sa vipovom karticom, za sto sumnjam da ce joj se dat, neda joj se i ovaj nosit:),
molim t-mobile da za nas simpice unesu mogucnost totaly free razgovora na jedan broj...(ne)strpljivo cekam i taj dan...kad ce više 4.mreza da se svi lagano uozbilje !!!!!
Pretpostavljam da će svima onima koji su aktvirali po starim uvjetima dati mogućnost da prekinu pretplatu jer ako im ne daju mukte broj iz druge mreže zauvijek nisu ispunili ugovor. A što se tiče tarife 39: nju je moguće aktivirati samo ako nađeš negdje za kupiti stari start paket sa 145 kn gore, na toj tarifi se ne može koristiti mukte broj. Ni meni se ne sviđaju najnovije tele2 tarife i ograničenja. Na njima je da odluče dal će tako pridobit korisnike ili će samo zadržat one na tarifi 0, 39, i 85 ili će prikupit nove nekim boljim ponudama.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Ima jako male šanse ili gotovo nikakve da t-mobile ponudi 0kn. Oni imaju ovih 7 pa si ti biraj između operatera kaj ti je bolje. Ako hoćeš pričat za 0kn ostaje ti vip ili tele2.= Citat =:
Izvorno postao dubrava
Još da dodam, upravo zato su to i napravili. Zbog takvih tipova koji bi iskorištavali besplatne pozive na druge mreže bez da troše na druge pozive.= Citat =:
Izvorno postao dubrava