Meni bi bio nedostatak, mada ne toliki, to što izvješće o isporuci SMS-a dolazi u obliku poruke, pa ju moram posebno otvarati i brisati... Ali, koliko mi je poznato, to je boljka valjda svih Samsunga...
Printable View
Meni bi bio nedostatak, mada ne toliki, to što izvješće o isporuci SMS-a dolazi u obliku poruke, pa ju moram posebno otvarati i brisati... Ali, koliko mi je poznato, to je boljka valjda svih Samsunga...
Gdje je u poruci znak " ?!?
Vidiš, uopće ga nema... :confused:
ma ima,dok pises poruku drzi #, odi jedanput prema dolje i onda stisnes 4....
bubAmeZhivot
xianfu
sonyck
Tito Puentes
oke...:smart:
Ne vidim razlog ovog prozivanja. Mozda sam glup, ne znam.
Ma, zabrijao je... Meni bi bio nedostatak, u usporedbi sa bivšim D750 to što kod slikanja nema opciju automatskog resizanja slike na veličinu pogodnu za slanje MMS-om... Stoga, ako uslikam neku sliku u rezoluciji 1600 x 1200, a kasnije ju želim poslati, mogu se frigat...
pojasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao dF@kk3r
Joj, daj, razjašnjavajte te se preko PM-a... Ne skrećite s teme...
dobro to nije neki nedostatak ali ipak smeta nekima(meni osobno ne)
= Citat =:
Izvorno postao xianfu
prozvao sam jer sam tvrdio da je nedostatak/manjkavost d600 preveliko klimanje no svi ste me svojim argumentima(recimo) potkopali, pa sam ispao u krivu a vi u tocnu i samo vam dajem do znanja da sam shvatio
:closed:
gle ja nemogu rec da se kod mene mob klimao kad nije,
ma whatever, dosta toga
evo sada sam se sjetio da je nedostatak sto nemoze primati od svih mobova preko bluetootha podatke(moj d600 nije htio primiti podatke ni sa jednog SE)
Ja sam sa svojeg D750i bez problema slao putem BT-a na Samsunga i sa D600E na K700...
i ja , sa d600 na k700 bez ikakvog problema , i to cijele pjesme i video clipove . samo treba naci uredjaj i postaviti sve i nema frke .
Priznajem, kad sam prebacivao kontakte sa D750 na D600E, kod nekih kontakata sa slikom mi se D600E znao restartati, ali isto tako mi se i D750 kod slanja na komp, primjerice, znao smrznuti...
onda je valda moj d600 pošandrcao
isto tako SE z520i bez problema... Isto tako mi BT radi s kompom bez beda...:comp:
uglavnom nisam imao probleam sa BT
Ak mi netko može odgovorit zašto je tako i što je rješenje:
Odjedanput prije par dana sam skužio da na zaslonu moba (D600) kad me netko zove a taj broj je i unesen u njegov imenik bez prefiksa +385 ne može iščitati ime (daje samo broj, pa ne znam tko zove), a do sada to nije bio problem, jer je i sa +385 i 09X normalno ispisivao ime pozivatelja na zaslonu.
Jbg, imam oko 900 unosa i svako dodavanje prefiksa bi me izludilo!
Šta je sad najpametnije i da li je netko imao sl. problem? :dunno:
= Citat =:
Izvorno postao Lukas
izbrishi 850 brojeva koje ne upotrebljavash i za 50 mozhesh napraviti prefix :beer:
Ja nisam primjetio takve probleme...:dunno:
prvi put cujem