vec po njegovom forsiranju prodaje/zamjene tog p900 sam zakljucio da nesto ne stima, snjim ili smobom. izgleda da oba ne stimaju ;D
Printable View
vec po njegovom forsiranju prodaje/zamjene tog p900 sam zakljucio da nesto ne stima, snjim ili smobom. izgleda da oba ne stimaju ;D
Poslovao sa danyx-om i svi sretni i zadovoljni! Ja slao n-gage i v300, on L6 novu i sve stiglo kako se spada!
Bilo mi je zadovoljstvo poslovati sa njime!:thumbup:
Također... sve 5....:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Evo i sa BM0021 sve proslo super..kupio sam motorolu za 50kn, jedna od dražih investicija jer mi bas trebao neki mob za karticu..a mob je u odlicnom stanju.. ..svaka čast,preporučam za trgovanje
Poslovao sa stricom dobbyem, sve u redu. Preporučujem trgovinu s njim.
Bronth mi je prodal neispravan proc. Athlon 2400+, tolko sam zadovoljan da boli glava...
dogovorio se s Tommekom da cu mu poslati 5-6 DVD-a i koji CD sa mp3-cama za zvucnu karticu. Poslao sam to u jos prosli cetvrtak, a mozda mu je stiglo u petak, ako nije onda je sigurno u sad ovaj utorak. A ja od zvucne nisam vidio ni Z. Poslao sam mu takoder PM i nista jos
a ja sam imatic-u poslao maloprije "svoj" DOTSIS, čovjek kupuje symbiana, pa me zamolio. jedino se ispričavam što nisam to prije napravio, a bio sam u Požegi za Uskrs, al eto, nisam ponio CD iz zagreba, no nadam se da sutra stiže, pa ono, nemoj me tuć kad sljedeći put navratim.....:jump: :drink: :beer: :thumbup:
Ma ok je, vidim da si imao problema i s "lomovima" :cool: a i bar si se javio. Kad dodjes ponovo u PZ javi pa da odemo na koje :beer:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
Ja sam poslovala sa Vkosalec,od njega sam kupila PS2,novi je,nisam ga jos isprobala,budem,vjerujem da ce biti sve ok.Preporučujem da poslujete s njime.On i ja smo se sve lijepo dogovorili i sve je islo glatko,jos mi mora dati memory card,dat ce mi ga kada dobije,posteno od njega
imatic,= Citat =:
Izvorno postao imatic
nisam siguran da znas al Tommek se skrsio sa motora,
prekjucer je jos bio u bolnici.
Sa svima s kojima sam nesto trgovao su bili korektni, nadam se da sam i ja bio...
Stric Dobby
ttperic
DJ argon
javi kad izlazi da ga ja natrag posaljem opet...vec mi ga je pun ....= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
joj...
p.s. salim se,al fakat nije uredu od njega...
Pa Tommek je već bio tu jučer navečer.
UF, UF ,
Rospaya care tebe zaboravih spomenuti,
Sve proslo super izmedju mene i njega,
Nadam se da machine funkcionira kako treba.
Savrseno, stavio sam novi ROM sa WM5 i sve je super.= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
Trebao sam poslovati sa gospodinom Lorryem...
koji je htio kupiti moj kompjuter koji sam prodavao...
bio je 1000% kupac...
2 tjedna ako ne i 3 tjedna smo vršili pregovore... ja sam u međuvremenu našao još par kupaca, ali on je bio glavni i par puta je reko da me neće zahebati i da 100% uzima...
naravno... nakon odugovlačenja već doosta dougo dana shvatio sam da se ili igra samnom ili neznam šta...
i još ja nekako kak sam u novčanoj krizi, reko ajde ipak ću ga čekati i odbijem sve kupce... da bi mi on sad reko da neće kupiti kompjuter...
em sam otvoren za dogovore... em sam mu spustio cijenu, nabavio jaču komponentu za manje novaca... em mu omogućio da mi plati u koliko god oće rata, samo da kaže koliko će dati i kad će dati... ali ne... ništa...
i sad zbog čekanja, i pada zainteresiranosti te pojeftinjenja robe i što svakim danom sve više produljujem vrijeme koje je komponenta kod mene, spušim cca 700 kuna
Koja je konfa? Ima li je tu među oglasima?= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
evo vidim da se dosta ljudi žali na trgovinu s Tommekom. lik je ukratko, govno! ja sam se mjenjao s njim za svoju 6260. on je meni trebao poslat PDA. prvo je rekao da pda ima instaliran WM2003 a nije imao i rekao je da će poslat i neku lovu uz njega, lovu nikad vidio nisam. a da ne spominjem koliko sam morao čekat fuckin PDA. ja mislim da sam ga čekao 3 tjedna. do tada je moj 6260 već bio kod njega i on ga je prodao za veliku lovu ovdje na forumu.
tako da NIKAKO ne preporučavam trgovinu s TOMMEKOM!
ps. i ta sranja, pao s motora i to, nisam ja glup, ne pušim ja te fore. meni je rekao da je lovu trebala poslat njegova stara pa kao valjda zaboravila, od tada se ne javlja ni na sms ni na pm. valjda stara ukrala lovu i na pivu otišla:notooth:
Evo ja u petak obavio kupovinu od JBT-a,
sve 5:thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
LJudi,
nije mi jasno to sa Tommekom,
ja sam s njim imao par poslova i covjek me nikad nije zahebo,
sve je proslo kako i treba.:-/
Evo stigao CD od zerobravo-a i sve 5 :thumbup:
Puno hvala
a od tommeka jos nista, a koliko vidim da nece ni doci :-/
Ma to mi jos uvijek nije jasno....= Citat =:
Izvorno postao imatic
Al je puka,
kako moze zaj..ati ljude tako,
bas me zanima tko ce kupit nesto od njega preko poste....
Ja sam totalno zaboravio na to, javi adresu na PM da ti pošaljem, neznam više ni kolko love je bilo u pitanju.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
@imatic - od tommeka još ništa, samo to znaš reći, ni ja od tebe nisam dobio ništa LOL
Dobro jesi ti poslao? ja sam ti poslao svoje DVD-e, OK, ako su zapeli u posti, al da bas i meni i tebi zapne. meni se vec dogadalo sa irenom_zgb da sam joj 2 puta slao i nije jos stigao taj CD. Treci put je dobila. I cak od onda "zamaskiram" CD/DVD u koverti, tj. obljepim papirima da se ne vidi da su CD-i. Tako sam i tebi napravio= Citat =:
Izvorno postao Tommek