= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
naravno mister pesimist da će hrvatska igrat;)
Printable View
= Citat =:
naravno mister pesimist da će hrvatska igrat;)
nimalo al ak ste se tak u prosjeku vozili onda ste kroz Sloveniju vozili 632 km/h a to je malo tesko za povjerovat jer nebi stigli stat na grani. Pusti te spike od WBa i stavljanje fotki sa drugih foruma ;)
= Citat =:
hello pa napisao sam kroz njemačku ako nisi znao ima tamo i mjesta gdje nema ograničenja:retard:
i ovo je ORGINAL FOTKA
****** monitor mi nekaj ne stima pa mi je pisalo " do njemacke".
Sorry frende nije bilo namjerno.
ma nema frke frende idući put ću tebe provozat do kaiserslauterna
da se i sam uvjeriš kako ide auto a i naravno da vidiš isto tako da će
na tom stadionu igrat Hrvatska osminu protiv Italije;)
ko izbrise ovaj post taj ce ima posla s menom. Eto uspio si me nagovorit :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
al pas mater sad moram kupovat novi moditor jer meni totalno nekaj drugo pokazuje od onog kaj si ti napiso ;)
= Citat =:
ma predomislio sam se:p,pa zar ja da vodim na tekmu onog koji ne vjeruje
ma nema šanse! žao mi je..... mogu te provozat u auteku ali na tekmu ipak idem
sa onima koji vjeruju;)
Hrvatska u polufinalu to je moja procjena i to minimalno!!!
LOL, izgleda da i meni nešto monitor šteka... ;D= Citat =:
Sad ne znam dal i vi isto vidite... al meni ne piše 'kroz njemačku'... ;D
= Citat =:
Izvorno postao damgol
Heheh, ma ja sam se opametio, meni više ne pada napamet ići brže od 130 km/h i to bez obzira u kojem autu bio, nema smisla... :)= Citat =:
Ta obaranja brzinskih rekorda (čitaj: glupiranja) ostavljam 'brzima i žestokima'... ;)
Nego damgol, daj malo atmnosferu na tekmi opiši, imaš kakav video... bakljada i to... :)
ha mogao sam si i mislit da će se naći ljubomornih još više:rolleyes:
a ti kad kvotaš onda kvotaj sve a ne sam tekst doc;)
ma imam još slika ali nemogu ti one totalno dočarat atmosferu ipak bi za to trebao biti tamo my friend;)
ajde evo još koja slika
http://img142.imageshack.us/img142/4...00274ku.th.jpg
http://img142.imageshack.us/img142/1...00354xz.th.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/619...00493rr.th.jpg
http://img207.imageshack.us/img207/6...00802nl.th.jpg
http://img87.imageshack.us/img87/536...00417in.th.jpg
...a de je ljubav da uziva u kartonima za sad ih je 8...(SCG-Slonovi)
lol srbija opet izgubila 3-2 za obalu bjelokosti :)
al bila je dobra tekma!!9zutih i 2crvena ,5 golova !!!:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
a ja nisam mogao gledat... na satelitu sve zakljucano... steta.... puno bolje bi bilo da su stavili na hrt tu tekmu nego ovu dosadnu izmedju argentine i nizozemske radi formalnosti..
dobro i ona je radi formalnosti.. steta
Pošaljem vam slike iz njemačke kada se vratim :D
Možda budemo u novinama (opet), moja "ekipa" i ja.
Kada sam bio u Portugalu, završio sam na naslovnoj Sportskih novosti, a kada sam išao na Island, slikali su me u nekom Ice caffe bar il kak se više zove (uglavnom kafić napravljen doslovno od leda (sve je od leda!). Na ulazu djele neke prsluke (debeli prsluci da se ne smrznete :D)...
Ide ko još na tekmu sutra :)
hihi... 0 hihi... 0, bolje primit 10 golova nego... hm... ne, nije bolje, ali nema što, čista desetka za vašu reprezentaciju ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
e sad....... pssssssssst tisina do 21. da se nasi lakse skoncentriraju. :)
jeaaa... :jump:
nabavila sam opremu... večeras će biti raketiranje pred plazmom.. ;D ;D ;D sad moramo pobijediti i ići dalje. heba te dala sam 100kn za dres :kitty:
više sam nabrijan nego pred brazil...sam kaj predviđam nedolučeni rezultat,malo me brije što je tomasa stavio,on je doličan flaster,ali iduka ipak nije totti da ga se tako treba čuvati...trebao je tudora u obranu staviti i modriča na zadnjeg veznog,što se nadam bude u dr. poluvremenu...
i ja isto... totalna ludnica :spin: ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ma samo da mi nadu daju na 10 min. ....da povedemo 1:0 i da sretan bar malo budem...neki reporter sa ccn-a je izjavio-nikad se ne kladim,ali danas ne bi sigurno protiv australije,jedino o nama nisu napravili reportažu,mamicu im...
vidjet ćeš kako će raditi reportaže kada danas sprašimo australiju :kiss: ;D ;D ;D
daj zamisli da se ponovi francuska?? :klap: :klap: :klap:
Huh danas bu FEST;
Zanimacije: roshtilj + grickalice
Pijacha: Liter + voda, Bambus
Prijemik: TV 55cm dijagonale
:D ;D
francuska se nikad neće ponovit,ono je bila briljanta generacija,ovo su radnici..jedino prši iskače od prosjeka,a i robert kovač..ostali se trude,neki više,neki manje(kranjčar i klasnič)
samo nek bude 1:0 za nas i sve je dalje moguce. mi smo lud narod. idem se sad bacit u more za sve nase navijace u švabiji koji se pacaju u znoju
Pored toga, bili smo iznenađenje i nitko nije obraćao previše pozornosti na neku frišku Hrvatsku...= Citat =:
Izvorno postao smogovac