sutra Gotovina ima prvo izlaganje pred sudom...a i skupovi su ok prošli...ko bi reko
Printable View
sutra Gotovina ima prvo izlaganje pred sudom...a i skupovi su ok prošli...ko bi reko
bitno je naglasiti da ovo šta govore da je u Splitu bilo 70000 ljudi, na rivi, je glupost! bilo ih je upola manje.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
steta! a na trgu u ZG ih nije bilo vise od 500-tinjak... bas jadno... :thumbdown= Citat =:
Izvorno postao jay
prejadno....aj bar ih je u Splitu bilo 50-tak tisuća
Ni u Rijeci nije bilo bolje.Tako reć ništa ljudi!
zato jer je većina išla za split= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav
ako je neko vidio onu zastavu na dva štapa na kojoj piše blue army i gotovinina glava je na njoj, to je zastava od boysa, što je dokaz da su išli i mnogi iz drugih mjesta
a za sve one koji govore kak je gotovina imo puno para uz sebe, mogli ste pročitati da je onaj frajer s kojim je gotovina uhićen u restoranu došao mu donijet pare koje su skupili hrvati iz amerike
u Bjelovaru 100-ak...= Citat =:
Izvorno postao Bumbislav
Si bio ti na skupu?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
BTW, ako imate današnji Jutarnji list preporućam da pročitate Tomićevu kolumnu...
a naravno....kratko,ali bio sam....:)
Ante Ante svi smo zate!!!
Bolje rob nego grob!
Trst je naš!
isl
dobro sad se zezam :rolleyes:
ajde nabaci neki scan stranice, ne kupujem jutarnji= Citat =:
Izvorno postao gog
nije ih bilo toliko... max 40 tisuća= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Hebiga, ne kupujem skener :)= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
A nisam ni ja čitao... Može netko neki kratki opis, prepjev ili slično?
Hm, hvala qurcu da je HDZ na vlasti, jer da je kojim slučajem Račan i njegova prćija, bilo bi ajmeeeeee. Dakle, skup je protekao izuzetno mirno i bez preteških riječi, uvreda i prijetnji za razliku od onog prije 4 godine.
S obzirom na prirodu skupa u Splitu, moglo bi se reći da je svijest ljudi u 4 godine napredovala, jer je ovakav skup sve što bi normalan i razborit čovjek želio.
Međutim, to možemo zahvaliti isključivo činjenici što je "kriva" stranka na vlasti, pa su emocije donekle prigušene i ne može im se izvikivati "komunjare" ili "izdajnici".
časni sude nije kriv ANTE LEGENDO
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Evo malo veselja ;D;D;D;D;D
ma prestrasno me ljuti sve tooo...:/
ma uzmi dozu naveče i sve bu OK ;)
...bedasto je kaj je bježal, a sad sud naziva časnim ;D
Da, i meni je to upalo, ko trn u oku. Pa koji q svaki put mora reći to "časni sude". Jel to neko pravilo i li šta? Moš mislit velike časti.
To znaci da ga podrzava i da ga stuje.
To znaci da se slaze sa njegovim radom, ili ti (Haskim sudom)
Da, znam, pitao sam čisto retorički. U svakom slučaju zanimljiv je obrat.
ajde daj mile prekini već jednom...prekini,već stvarno dosadan sa tim upadicama i strelicama...mora to govoriti,to piše u nnihovom nekom haškom kodeksu...
bitno da se ti možeš veseliti,vjerujem da si u latinici isto uživao jel tak?
Ako ti smetaju moje upadice, ne čitaj ih. Vrlo jednostavno, Smogi.
Što se Latinice tiče evo ti moje mišljenje ovdje
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=16606
uživaj