meni isto radi bez najmanjeg problema već mjesec dana
Printable View
meni isto radi bez najmanjeg problema već mjesec dana
meni radi bez ikakvih problema s vodafoneovim soft već skoro dva mjeseca. ocigledno imam puno sreće
Ćuti i kucni u drvo :)= Citat =:
Izvorno postao crofelix
upravo sam nacuo da mozda 6280 kupljen u vipu radi na t-mobile. (jer je nemoguce otkljucati) moze li mi to netko provjeriti tko ima tako kupljen mobitel? uglavnom u vipu mi je jeftinije za kupiti nego u mobisu, a treba mi na 098 :)
Moj je kupljen u vipu i radi i sa t-mobileom, znaci nije zakljucan.
Nevezano sa ovim jel zna netko da li je ovaj RTL skroz besplatan, znaci promet se ne naplacuje?
thx.. :) Mislim da je besplatan, mozes provjeriti t.d. nazoves sluzbu za korisnike pa pitas
jel se moze gledati RTL ako imam t-mobile?
Ne moze, RTL ide samo preko vip-a.
Eh ja sam toliko zabrijao za ovu Njoku da me možete smatrati...ahem, bit ćemo pristojni...eh sad. Situacija je sljedeća, imam ugovor sa Vipom na VIPsmart.xcite do prvog mjeseca 2007. godine i htio bih što jeftinije proći sa novim mobom.
Sad me zanima, koliko mislite i s obzirom na dojmove o mobitelu i slično da prekinem taj ugovor, iskeširam ostatak pretplate VIP-u (što je nekih 61 kuna * 6 mjeseci) i uzmem ugovor za recimo Easy na 12 mjeseci, što mi se čini kao najpovoljnija solucija, i mobitel za 1691 kunu + micanje VFL softvera u Mobisu.
S druge strane imam kupovinu u Mobisu za 3700 kuna (eventualno bi se dao srezati PDV pa je to negdje 3000 kuna). Treća solucija i koju sam zadnju uzeo u obzir, s obzirom na probleme sa softverom i dekodiranjem, je kupnja u oglasniku za koliko vidim ima dosta modela za 2100 kuna, ali pretpostavljam da se radi o VFL verzijama. Pa što mislite da je najbolja opcija?
Eh da...sad sam vidio filmić snimljen mobom. IMO ne znam što se toliko bunite na 15fps. To se kod mene uopće ni ne primjeti, a slika u VGA rezi je izvrsna :)
I sad još samo više želim mob :)
daj čovječe imaš je u importaneu na sniženju za 2800kn..a na crno i ispod 2100kn...
Još uvijek je daleko najpovoljnije uzet je u vip-u, mob nije zaključan a imaš i garanciju od Mobisa, skidanje VFL je besplatno.
I ja mislim, ali problem jest ovaj postojeći ugovor koji će me koštati dodatnih 360 kuna da ga se riješim, plus još da ne spominjem novo vezivanje na 12 mjeseci...a ništa, pričekat ću 8. mjesec, pa ću onda uzeti pošteno iz Mobisa normalan mob i uz malo sreće bez PDV-a :)
Jel šteka kaj mob?I kakva je slika kada se gleda rtl
Uzeo sam 6280 prije 2 dana i mogu reći samo sve najbolje o ovom mobitelu. Do sad sam imao 3650 i to već skoro 3 godine. I teška srca sam se rastao od njega.
Najviše me je oduševila kvaliteta fotki koje sam probao razviti na 10x15. Prava stvar!
Symbian mi ne fali uopce, a toga sam se najviše bojao kod prelaska na 6280.
Čista petica!:spin:
Ja i dalje čekam da T-Mobile počne prodavat N6280
Čekam ...
Čekam ...
Pas mater
Čekam... :wall:
Čekam ... :wall:
Može li se RTL gledati na 6270, tj. preko kojeg protokola to uopšte ide?
I ja sam sa svoga izrađivao slike na 10*15, fantastično ispadaju.
jel je tko od vas kupio 6280 u italiji? kakve su? jel ima problema sa njima? meni bi mogla jedna uletit iz italije pa da znam da ju uzmem ili ne.
e i meni bi mogla uletiti jedan iz italije...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
znas li cijene u italiji???
cini mi se da je su po 350-400eura,tako mi je bar frend rekao
a zakaj tu ne uzemš,ak je tamo takva cijena:wstupid:
imam jedan razlog koji ne bih iznosio ovdje. uglavnom mobitel ce mi ispasti dosta jeftino,tako da ce mi se isplatit.
jos sam u nedoumici...neznam dal da uzmem n70 ili 6280:-/
i jedan i dr. škripe ...tak da je svejedno,ali ja bi n70
al je po meni prevelika razlika u cijeni a slicne su mogucnosti, slazem se daje n70 bolji.. :thumbup:
Bolji je jer je symbian pa imaš više mogičnosti, ali nečeš fulati ako uzmeš 6680, manja je lakša, ima veći ekran, a meni i atraktivnija.
hvala momci.
vratimo se sada naslovu teme.
znaci,jel je tko kupio 6280 u italiji ili ja moram biti pokusni kunic?