Nemam pojma,bootloader sam bez problema unazadio s MFF-om,al flash nikako,sve piše ok,flash succesful, al nikako da se telefon digne, a s flashbackupom sve šljaka.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Printable View
Nemam pojma,bootloader sam bez problema unazadio s MFF-om,al flash nikako,sve piše ok,flash succesful, al nikako da se telefon digne, a s flashbackupom sve šljaka.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
nešt ti se zblesirao MFF! to se meni nikad nije dogodilo!
Evo ovako:
radio sam po uputama malog davida, i onog mmmmmihhannooov(kako li vec)
i nista, ama bash nista.
Ja ne znam sta se to dogadja, ili sam ja GLUP(sto jesam) ili je moj mob specijalan
Isao sam Ovako:
1) po uputama malog davida:
flashas ga za onim starijim bootloaderom i onda izvadio full flash backup(32Mb) i PDS backup, editiro to sa PDSEditorom i oso na undo seems(sta li vec pise) i vratio PDS backup u mob, i onda ubacio t-mobile karticu i upiso pin i kaze ovo:i nista= Citat =:
Kontaktirajte Usluga Davatelja usluga
2) radio sam po uputama onog mmmiihhaova(kako li se vec zove)
I ubacio onaj flash i napravio backupe i otiso na repair u repstudio mob je samo crko, i ubacio sam nazad ful backup u mob i sad stoji kako je i bio prije.
Imal tko kaku ideju kako da ga ja otkljucam?????
napravi repair, i stavi neki drugi flash gore koji nije zaključan (monster)
Repair sam napravio sa repair studiom, i mob mi samo crkne, onda moram vracat full flash(i to ga jedva vratim)
A gdje da skinem taj otkljucan monterpac???
koji imaš gore? tj na mobu?
Ako ti je lakše, vrati full backup od v550 i onda ponovi upute od malog davida i tek onda si sfleshaj na 620!
Već kad sam kod flashanja, ubacio sam na svoj v550- 67.02R i SE119AXXU50C6 i skužim da mi baterija sad traje duplo manje nego prije,ful mi bilo čudno i skužim da mi se nekad,kad je mob zaklopljen,upali unutrašnji ekran i svijetli bijelo! Poznato kome?:-/
a jesam probo sam i tako, i opet nece, pito sam nekog sa foruma da mi posalje fimware otkljucanog, ali kasnije cu to pet probat, sad nemam vremena, moram jos malo na trening:(
samo poslije repstudia, treba mob pregaziti sa najnovijim monsterom od tog modela i morao bi biti otključan!
Bog i Motorola dečki !
Daklem evo mene opet nakon bezbroj pokušaja da odklenem svojega mobija ( vrag mu se mamice naje..l). Morti se pitate zakaj?!?!?! E pa ovak. Zemem ja mobija i nabijem mu kabla vrit, on se zasvetli ko da mi oće bogec reći...Ok. Mišeka denem na RepStudio i krenem. Napravim Backup...OK, oćem Repair a on veli:
Phone found
Flash mode ok
Exec loader failed
Erasing phone, please wait...
Erase fail
Ja ponorim i kunem sve u 16. Ponovim.........isto. Mislim si ja morti s PDS-om i FlashBackup-om bu išlo. Probam.......on nekaj mrdulji i veli:
Error creating backup. Your phone doesn´t suported!!!
E pa dragi moji MOTOristi pitam ja Vas ko tu mene j... i zakaj?
Prosim lepo objašnjenje ak je moguće , i nemojte mi se kaj zamerit.
Mob je v550@v620 sa R376_G_0E.67.02R I SE5119AXXU50C6
Unapred HVALA!
Si provao ubacit 07D bootloader?= Citat =:
Izvorno postao Doc77
bez ubacivanja bootloadera nema otključanog moba! jedino preko repstudia!
A da probaš ponovno sa repairom?
@mandarinko: bootloader se stavlja samo da bi mogao normalno mogao napraviti backup...
Trebam dekodirati jednu Motorolu V3.
R374_G_0E.40.9CR
Bas bi zamolio Bluedevila da mi javi na PM kako je to moguce napraviti. Recimo da je hitno.
Hvala.
bez testpointa i clipa nikako! kontaktiraj bolje Inovatora.
bez ubacivanja bootloadera nema otključanog moba! jedino preko repstudia!
A da probaš ponovno sa repairom?
Probal sam 483 puta ( 10+-) i neće ga vrag črni preroštati. Nemrem ga ni zblokirat ili zblesirat. Dečec se zbudi i dela kak da se to njega ne dotikavlje. Dela norca z mene:bunny: i neznam kaj bi još mrdal po njemu. Još kakva ideja?
ajd nakon repaira stavi R376......_25R monster, pa vidi šta se događa. Jel si ispravno napravio repair? *# se mora dosta dugo držati (dok se odspoji, treba još držati sve dok se opet ne spoji)
ne treba za tu verziju V3 TP, samo clip...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
novije ne idu bez uklanjanja RSA.
Fora je u tome da ja uopće nemogu napravit Repair jer nakon što napravi Backup kad stisnem Repair on krene u brisanje i onda ispiše Exec loader failed, Erasing phone, please wait... Erase fail. Upravo sam probao ponovo i skužio da kad krene u brisanje kao da pukne veza između moba i kompa ( u lijevom donjem kutu na tren ispiše Not connected i onda se ponovo spoji) i jednostavno ne ide dalje.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Koliko sam skužio *# se stisnu i drže tek kad brisanje završi i kreče se u Flashanje.A sa FlashBackup-om uopće nemogu napravit backup.
ako ne uspiješ ništa rješiti, javi mi se na PM, pa ću ja napraviti repair/flash/unlock sa clipom
Gledaj ovako ja sam imao isti problem sa repstudiom dok nisam ubacio bootloader 07D0 tek onda je mogao napraviti repair, do onda mi je javljao isu poruku kao i tebi: Exec loader failed, Erasing phone, please wait... Erase fail.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Stoga sam zakljucio da treba ubaciti taj bootloader kako bi mogao napraviti repair.
A sto se tice repstudia samo treba slijediti upute koje program ispisuje i nece biti nikakvog problema. Kad ti repstudio napise da stisnes * # stisni i drzi dok ti drugi put ne napise da je connected tek onda pusti.
Prvo ovak mislim da nisi radio bas sve kak pise. Stvar je vrlo jednostavna.= Citat =:
Izvorno postao prpic
1. Bootloader 07D0.
2.Repair sa repstudiom.(samo treba slijediti tocne upute koje ti program ispisuje).
Otvorite program repstudio te odaberete svoj tip moba(u mojem slučaju v620 ), i jednostavno stisnete repair. kad vam pročita mob i sve, sljedi brisanje iz moba.
kad to obavi, javit će vam poruku da sljedi drugi postupak. Na to treba stisnuti *# i tek onda stisnuti ok, a *# držati dok vam god se mob ne odspoji i nazad spoji, jer ako pustite prerano, on neće obaviti postupak do kraja!
Kad se napravi repair po uputama mob se ugasi i treba ga upaliti sa *# i onda flashati sa unlockanim flexom (R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_ 05_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.zip).
Jer ukoliko vratite svoj backup mob ce najvjerovatnije biti zakljucan kao i prije sto je i kod mene bio slucaj dok nisam ubacio ovaj gore flex.
Eto ajde probaj tako pa javi dali si uspio.
Ok kužim, ali ovo sa ubacivanjem Bootloadera mi nije jasno kako to napraviti pa ako može neka crta vodilja pa da i to znam.= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Hvala.
Evo ovako taj bootloader ubacujes isto kao i flash sa PST opcija MultiFlashFlex.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Znaci Bootloader 07D0 (moras ga skinuti sa neta oznaka file je
Boot_Loader_07D0.shx) ubacujes kao i svaki drugi flash.
Ako nemozes naci posalji mail adresu pa cu ti ga poslati.
Znaci kad to napravis onda dalje prema uputama za Repstudio.
Javi dali si uspio.:thumbup:
to nije flex već monsterpack... :)= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Skino sam nešto imena R372_boot_loader_07.D0. dali taj valja s obzirom da to nije R376 ( ****** to je jedini koji sam našao )= Citat =:
Izvorno postao mmihanov