Bila sam danas u EM-u,servis ne radi danas,nego od ponedjeljka-petka.Pitala sam koliko ce trajati stavljanje novog firmware-a,jedno pola sata sat vremena,pa cu otici u ponedjeljak da mi to stave,ako budem mogla.
Printable View
Bila sam danas u EM-u,servis ne radi danas,nego od ponedjeljka-petka.Pitala sam koliko ce trajati stavljanje novog firmware-a,jedno pola sata sat vremena,pa cu otici u ponedjeljak da mi to stave,ako budem mogla.
joj bio sam tamo di sam kupio mob i oni ljudi mi bacali kajmak u oći strašno. Ja kažem ne mogu učitati memoriju internu sa onim njihovim programom(sa kablom) i da ne mogu uploadirat sofver on uzme infracrveni i počne prebacivat s mog mobitela na komp tamo svoj i naravno da to ide, i onda mi kao kaže pa ovak radi. Ja reko nisam se htjeo svadjat a i bio sam gladan pa sam ošao. ****** kad u Osijeku nama ovlaštenog em servisa. Strašno
Evo sada molim ako mi netko može pomoć. Imam onaj najstarij jebeni softver za k750. Sve sam napravio po uputama u onom sonyericssonovom programu za upl softvera i kad mi napiše otpustite tipku c ja to učinim a taj program uopče ne reagira kao da to nisam napravio. Bio bih veoma zahvalan ako netko zna kako to rješiti
Probaj sa starijom verzijom SE klijenta 2.2.11b ( http://www.megaupload.com/?d=XJE5TKMX ), to pali kod dosta ljudi.Vecina ih ima taj problem sa novim klijentom koji vjerojatno i ti imas.
Kako mislis ne mozes ucitati internu memoriju sa usb kablom (probaj preko programa MyPhoneExplorer, ja idem preko njega kada hocu da pristupim internoj memoriji telefona, pretpostavljam da ako si sve fino instalirao da externoj memoriji mozes pristupiti bez problema)
Koja ti je verzija software-a u telefonu?
pa da koristio sam my phne explorer jer mi on jedini mogao to učitavat. probao sam i fma i on je bio dobar . I da danas sam kod lege probo i kod njega radi ali gdje god da drugdje instaliram ne radi lol. Taj program koji dobiješ uz njega je zbilja jadan. a za ovaj update ću baš probat javim ak uspijem thanks
= Citat =:
Izvorno postao poc
Reci mi koji software imas gore?
imam onaj najstarij softver R1N005
I ja imam isti takav,ne možemo staviti noviji jer imam vodavone software,pa nam servis mora staviti novi "čisti" firmware,onda cemo moci do mile volje stavljati novi firmware.Mobiteli kupljeni u VIP-u zadaju takve glavobolje pa je jedino rješenje mobitel odnijeti u EM u servis da stave cisti firmware.
Ako si ti kupio mobitel u VIP-u,eto,ja sam ga kupila takodjer u VIP-u,uostalom mobitel super radi.
ma ja sam kupio u sony centru u Osijeku on nabavlja mobitele od em-a. Ali svejedno morat ću ga dat u zagreb mislim moram se sad raspitat tamo u sony centru da mi ga pošalju u zagreb pa da mi tamo stave novi softver. A to sad moram u ponedjeljak. A još si mora i slušalice kupit a naravno toga nema u Osijeku pa ću to morat kupovat preko e-baya. JOJ blago vama vi iz zagreba sredee vam to i boli vas briga ja sad ko zna koliko ću ćekat
evo ovako. Meni kad je otisao joystick na K750 slali su u Split. Tip mi kaze kad tako salju iz nekog drugog grada, direktno ide u Split u Electromagic. U Zagrebu je samo za Zagreb, a Split za cijelu Hrvatsku. Nisam sad siguran sto je s onima koji su iz ZG i npr. odu u VIP centar i reklamiraju, ne znam jel onda salju u ZG ili ST (vjerovatno ZG :))
Testni firmware, definitivno trebas nadogradnju, medjutim nije mi jasno kako da dobijes taj firmware...kad si kupio mob?!= Citat =:
Izvorno postao poc
Ni meni nije jasno zakaj poc ne moze nadograditi kada nije kupio mobitel od VIP-a????Ni to sto nije dobio originalne slušalice??:confused:
Ja sam dobila sve u kompletu i originalne slusalice i sve.Ako nisi kupio u VIP-u,onda si možeš nadograditi novi firmware.:confused:
u jedanaestom mj prošle godine sam kupio mob
i dobio sam ja original slušalice sam su mi se pokidale a želim si sad kupit slušalice za w800 iliti hpm 70
evo danas sam opet bio u sony centru rekoše mi da to oni ne rade (šalju moj mob u zg ili st da mi stave novi firmware) i sad zbilja ne znam kako da ja dodjem do splita niti kako da pošaljem to u split mislim stvarno sad stvarno više ne znam šta ću. Izgledea da se jednostavno moram pomirit sa tim softverom ili ga dat nekom da mi ga flasha al ipak ne želim izgubit garanciju. A to ti tak kad imaš sreću ko konj (čitaj: ko ja)
Pa zasto ne dodjes u Zagreb,to ti je blize od Splita,daj u servis u EM i naprave ti za pola sata do sat vremena.Oni rade od 8-17 sati,ja nikako ne mogu ali budem jer radim do 15.30.
ma kad nemam nikakvi prjevoz do tamo. a i da dodjem ne znam kako da nadjem to. Kontam si da bih si onda odmah kupio slušalice al bi prvo nazvao i provjerio dal imaju lol da ne bi došao i završio praznih ruku. Al svejedno nemogu nikako do tamo. Možda kad dodje mal toplije pa motorom il kad položim za auto pa sa autom da dodjem al opet to moram dugo čekat= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Onda čekaj,nema drugog rješenja.Kada budeš mogao idi u Zagreb.
Sudeci po ovome http://www.esato.com/board/viewtopic...737&start=4920
izgleda da je izasao novi firmware za K750, i to R1BC002.:thumbup:
Hajdemo sad svi kolektivno na update...hehehe.Sta su mu prednosti i mane, nemam pojma, ali znam da ga moram imati ;D
Vjerovatno ce na esato postaviti overview.
Uau izašao je novi update!:)
Ko ga je instalirao neka kaže koje su mu prednosti.
Woody-jesi ga stavio?
daj malo objasnite gdje da skinem taj novi update preko te stranice easto.com ili???
i kak ono ide onaj kod za provjeru firmwarea
skidas na www.sonyericsson.com Prvo trebas skinuti program SEUS ovdje http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?...0242&fid=21839
i onda dalje s tim programom raditi
kod za provjeru firmwarea je > * < < * < *
Evo ga skino sam i sad imam R1AA008 i kamera mi je 4.5
i da pitam dal mi je pod garancijom čišćenje ekrana jer je ispod pun prašine
Dakle imas PRETHODNU verziju firmware-a, a ne POSLJEDNJU. :-/
Mislim da ciscenje ekrana ne ide pod garanciju.
Evo upravo sam probao staviti novi firmware (ovaj R1BC002) i kaze mi da nema dostupne nadogradnje. Imam K750 sa "cistim" nebrandiranim firmwareom.
A joj znači da nemreš instalirati novi firmware? :confused:A mobitel ti je "čist"
Jel se mora imati prethodna verzija softwarea da bi se stavila najnovija ili se ta najnovija može staviti na bilo koji soft?