kinfa neznam o cemu ti ali citaj f.a.q na ogameovoj stranici....
Printable View
kinfa neznam o cemu ti ali citaj f.a.q na ogameovoj stranici....
Ehhh da zaboravih pitat koji vam je prosjek napada dnevno tj unutar 24h ?
Moj max je oko 40 A obicno je do 30 napada.
lol...30?ja neznam,10 mozda.....nemam bas trenutno prejaku flotu pa farmam dok se ne nastanca
Moji trenutni napadi :) ... malo ih je fakat malo :D :D :D .... morat cu ih postartat jos !
http://img54.imageshack.us/img54/5720/nap16zr.th.jpg
lol...kad sam bio u ratu onda sam cijeli dan slao.....
preko 300k deuta sam potrosio taj dan..al sam se nareciklirao...
oooo zazon... kazes u Wosu si? ;D ak ti je lakše ja sam u hass-u ;D= Citat =:
Izvorno postao cook22
a ne znam za prosjek, preko praznika znam samo da sam imao 1 od 11 slotova slobodan samo za FS a ostalo je bilo u žetvi po cijele dane;D
@n-gage mjesec se može špijunirati, ali se ne može falangirati... imam mjesec i znam, ak ti nije nešt jasno možeš pročitat fa kju
procitaj ti fak ju,,,,ma zekam se.....ma kad kliknem na neki drugi mjesec nema opcije spijunirati....= Citat =:
Izvorno postao kinfa
vi niste normalni 30 napada dnevno ja možda 1,2 ali 30
.... ha ha ha .... sve zajedno nocas tj jucer po noci 49 napada i to unutar 12h .... e to ti je tako kad radis nocnu :D
Moj novi rekord :)
Tj 48 farmanja + 1 dobar napad + 600k u rusevinama !
tako možeš jedino špijat ako uplatiš za komandanta... pošalji sonde da špijuniraju mjesec i vidit ćeš= Citat =:
Izvorno postao n-gage
ma dajte ljudi o cemu pricate.....
Pa kad ides spiunirati nekoga sa mjesecom samo umesto "planeta" stavis "mjesec" (to je onaj padajuci izbornik di ima i opcija "RU")
lol...ja sam u ova 2 dana napravio cak 40bb-a....idem sad na nanite..nisam previse istrazivao za njih....al sad sam na plazmi i impulsnom za bombardere pa cu razarace....i onda nanite...
Naniti su zakon sto prije to bolje .... u principu prvo nanite lv.1 na dvije planete onda na jednu od njih lv.2 ..... stancanje vojske do ibera :D
Ljudi nemojte igrat u previse unija ... max 2 jer kad se fakat razvijete jednostavno necete imati vremena da sve to popratite !
gle, stvarno ne kužim kako se dobijaju bodovi. potrošio sam hrpu resursa, sigurno više od 1000 i još uvijek nemam bodova. jel se to možda naknadno obračunava ili??? igra je dobra, samo to treba dugo igrati!:comp:
bodovi se obracunavaju nakon nekog vremena mislim da je 3 puta dnevno u 00:08, 16:08 i treci kojeg nikad nisam skuzio kad se obracunavaju.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
prestanite of topičarit s ovom temom!!!
i isključivo postajte ako imate kakvu pomoć za nekog novog člana,
a svoje napredovanje,zamjenu i hvaljenje ostavite za sebe jer to nije poanta ove teme!
= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
nisi dobro napisao svakih 8h 3 puta dnevno u 00:00, 08:00 i u 16:00 samo ti misliš da je u 8min to ti je zbog malog zakašnjenja i prevelikog broja igrača i toga
nije zbog broja igraca nego zbog toga sto je server u njemackoj i zato je sve pomaknuto za 8 min jer je razlika u vremenskoj zoni 8min o tome je bilo govora na forumu od ogama.= Citat =:
Izvorno postao zeus
kako se bojaju slova u tekstu saveza našo sam link s bojama ali nikak da mi slova promjene boju
npr. [fc]#082509(ovo ti je boja)[/fc]tvoj tekst ovdje
zbofg učestalog off-a i nakon upozorenja ovo je closed!!!
Tema je opet otključana, molim da ostanete ontopic...
evo pošto je gog otvorio temu opet zanima me jel netko od vas igra u Uni5??
oGame mi ne totalno bezveze