ma nema veze,samo dodi ;D
Printable View
ma nema veze,samo dodi ;D
Pa zato se i nalazimo jer ti ne možeš :P= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
P.S. sad izvoli banat sam sebe na tri dana zbog psovanja :evil:
sory sto pitam na pogresnoj temi al me really zanima jer sam prvi put na forumu. Kako otvoriti vlastiti forum?:comp:
Novu temu otvoriš tako da u nekom podforumu (Siemens, Nokia, Chetaonica ili bilo koji drugi podforum) stisneš gumb na kojem piše NEW THREAD ! i to ti je to...= Citat =:
Izvorno postao dino123456789
Valjda ćeš skontat, a to si mogo pitati u chataonici, a ne baš ovdje...
Tako da mislim da post može se brisati...
Nego, oće uskoro biti kakav miting? Možda poslije svih ovih rokova, i prije početka iduće godine faxa... jer bi tad trebalo dosta forumaša imati valjda malo slobodnog vremena, jer ih dosta ide na fax...
pa ono... javite...
ja sam do 26og u zg a onda picim u dubrovnik... pa se nadam da ce nesto biti ali prije toga da i ja vidim s kim to imam posla na forumu :D
Jao, baš šteta, mi upravo dogovorili za 27. :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao malena01
:p
i to u 00:00:00.001= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
-----> h--m--s--t
;D
A šta nije dogovor bio u 23:59:59, 26.og ispod sata? ;D
Pa je, al znaš da forumaši kasne :D= Citat =:
Izvorno postao Ico86
kada ce biti slijedece okupljanje forumasa.mozda bi i ja dosla...? :)
@ćelac: da imaš pravo, samo ima nekih koji dođu malkoc ranije...
@christina: ma najbolje ti je pratiti ovu temu, i vidjet ćeš... ja sam prošli put sazno par sati prije...
hmm..ja bi trebala znati prije..ipak nezivim bas blizu zagreba..
evo sutra u 17h na trgu ispod sata :D
Ja bi dođao sutra u 17h na trg ispod sata :thumbup:
ja još neznam ništa... javim sutra...
ja bi bas jednom htjela doci..sljedeci tjedan sam jako blizu zg-u..jedno 3o km od zagreba!! tako da cu mozda svratiti i tamo kod tete.. ;D ;D
kaj ima kod tog sata??? il tamo dofurate šatore i okrenete roštilj? :D
Dofuramo i šatore i roštilj...osim toga, po noći je nebo uvijek vedro, pa možeš uživati u zvijezdama, a i priroda je zbilja prekrasna, samo šume i potoci...jedino je problem malo sa komarcima i krpeljima ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Ja ću navratiti ako se fakat nalazite ispod sata u 17, ali na max sat vremena.
Pa smiješ i ti sazvati sastanak :) samo reci vrijeme i mjesto i gledaj ovdje tko će doći.= Citat =:
Izvorno postao christina
Šta opet ideš u noćnu vožnju sa Zero-om ili? ;D ;D :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
za sutra stvarno neznam... al htio bi doć...
nego, oće šta bit od te "kave" danas?
ako bi došle 3 ili više osoba, ja dolazim... samo, javite na vrijeme...
Ja dolazim ziher ak se dogovorimo, tak da nas je jedan više :)
A i malena je nekaj rekla da bi došla...
Ajde dobro... znači ti (phyto), malena, ste ziher. Ja sam ziher ako još netko dođe. ćelac je reko možda, ajde valjda će još netko "doletit"...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Evo ja budem možda došao...kad je to točno i gdje?
pa nešto se jučer govorilo u 17h ispod sata na trgu Jelačića bana...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
e sad, one koja je dala prijedlog, nema, tj ništa ne odgovara... (malena) ;D
Eh, Mala, gdje si kad te trebamo :)
Nemoj brkat, nije mala nego malena :) naime, imamo i malu i malenu na forumu :D= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Evo ja u 5 ne mogu nikako, tako da ako se dogovorite za neko drugo vrijeme ću možda doći, ali ne računajte na mene.
Ja sam skroz fleksibilan i paše mi kad god se dogovrimo...
ljudi moji, ja sam sad napisala kam idem, celavi ima moj broj moba pa ak se kaj zdogovorite nek mi on smsne, ja zuuuuurim van
Eh da...tek sad skužio da se radi o toj "malenoj" :) OK ;-)
A kako ćemo se dogovoriti...ne znam ovo je već osuđeno na propast :)
EDIT: Ja bih došao, ali ne znam nikoga od vas...a sad moram ići na posao...
Tak se činilo i zadnji put da je osuđeno na propast, pa smo se ipak dogovorili...
Ja bih došao al mi ne paše jer ću predvečer u cinestar.
Jel zero dolazi?
Pa idemo ga pitat...
EDIT: Ne bude došao...Ima 2 ispita.
BTW, anketa je glupa :)
E dok ja polovim konce.... Ja nemerem danas, ako je danas bilo u planu, imam "privijus ingejđmenc". Ali neki drugi dan, why yes no?
BlueDevil <-- ima busy schedule. Ali ako koja cura lijepo zamoli, stisnut ću je nekako ;)
Ljudi, moram za nekih pola sata ići van, pa me zanima hoće biti kaj od toga i ako hoće da mi netko javi na mob kad i di?
A ne moze!!! Vec drugi dogovor da ja nemrem doc...:cry:To vec frustrira. daj dodte u Smb. da ne gubim 2 sata na prijevoz...
Sve to stoji, srećica, al ja ti nejdem :notooth:= Citat =:
Izvorno postao malena01
Da sam ja iz Zagreba ja bih dosao po tebe i vratio te doma:)
a kako stvari stoje, mislim da neće biti ništa od toga danas... svi nedje otišli, niko ništa ne reče... bump...
Očito će mo se morat nać neki drugi put... ali ja mogu danas i onda iduća tri dana nemogu doć... :-/ (obaveze)
što se tiče toga, ja bi rado došo u Samobor... fini gradić... jedino da je nekako nać još nekog kome se ide do tamo... ak treba ja bi vozio tamo i nazad, ali ne odgovram za posljedice... ;D= Citat =:
Izvorno postao user_name
ili ko što Rual kaže, da skoknem po tebe... a demit, ti sad nisi na netu, pa se nemožemo dogovorit... :-/
Kao što zloguka sova pretkaza...ništa od ovog sastanka :)
nemora bit... phyto i malena bi došli samo im treba javit... ako dođeš i ti, ja dolazim, i javljam phaytu da dogovor vrijedi... jedino onda trebamo nabait broj od malene da i njoj javimo...= Citat =:
Izvorno postao ttperic
ako si za, izjasni se sad!! ;D Da javim ostatku...
Ma svima je fini lijepi gradic, al kad reba doc, ko da je na drugom kraju svijeta...tak imam osjecaj da ovi iz Zagreba misle da je blize doc iz Samobora u Zagreb, nego iz Zagreba u Samobor...al ajde, kuzim jednu stvar, svi bi pili, pa je malo veci rizik vozit iz Smb.-a nego kad si tam blizu negdje...A štaš, morat cu cekat da produ ispiti pa doc sama, a vi se dotle zabavljajte bez mene :-/...
šta je ttperic... nešto si ušutio??
kad? sta? ko? danas? :freakout:
17h, ispod sata na trgu...
bar bi trebalo biti tako... ali fali bar još jedna osoba... recimo ti...
Ako mi netko javi do 17:15, budem tamo za maks pol sata...ali već vidim da je kasno :(
Nema sastanaka ako ja ne idem buahahahaaaaa! :evil:
e ja sad dosla, nisam dobila nikakvu poruku stoga se ocito nigdje nejde. daj, kad su vam gotovi ti ispiti?
Pa čuj ja još uvijek mogu doći u centar do pol 6, ako nije kasno i ako ostali dođu :)
@Username: Čuj...fin je gradić za doć i tako...mislim što se mene tiče, mogu biti skroz fleksibilan ako je to u granicama razuma :)
ja ne stignem do pol 6, viš da niko neće kaj ćemo ić solo nas dvoje :D
ajde ljudi fino se dogovorite za petak :) neku pijanku ;)
jel moguće da se danas skupe ovi ljudi; kolko sam vidio da su zainteresirani:
Ico
Mala
Malena - sigurna
Obsrver
Phyto
Čelavi
ttperic - siguran
user_name + frendica koju bi ja nagovorio - ne mogu, ispiti, a i udaljenost [samobor-utrine, minimalno sat vremena u oba smjera]
BlueDevil
[stavite si + kraj imena ;D]
ako bi vas bilo toliko, onda bi i ja došao.
mjesto : Utrine, birc Friend's, kod tržnice Utrine [100 m od HG Spota]
vrijeme : 18:30
ajd javite, jer ja ne mogu do grada, izgubit ću preko 2 sata samo na prijevoz, a vama sa autima je svejedno, čak po aveniji dubrovnik ste brži, nego se zajebavat po gradu.
EDIT: popunjavam sigurne :)
Heh...ne mora značiti. Možda se netko javi još...pa možemo i u 6 :)
Ja bih mogao...a vjerujem i da bi Ico i Malena i Photoscylpt mogao, za ostale ne jamčim :)
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
čuj ja nemam auto :)
19 h
malena +
s tim da nikog od vas ne znam... i s tim da do 8 moooram bit doma pa ne znam jel mi se isplati doc na pol cuke... ali kad vidim a+ko sve ide ak ide, otkazem to nekaj i dodem....
zato budnim okom pratim ovu temu
a zerobravo mi se svakako vidimo kad ti prode ispit
OK znači zasad nas troje bude išlo (ja, malena, zerobravo) plus još možda user name i njezina frendica :)
user_name - frendica koju bi ja nagovorio -
E bome ak ju ja nisam, neces ni ti :D
Al ne mooogu ni jaaaa:cry:Mogu birat, il cu riskirat da padnem ispit, pa me nikad vise necete vidjet jer cu se zatvorit u sobu od srama i necu vise nikad izac van, ili cu izdrzat jos malo do vremena kad cu moc bez kamena na srcu sjest s vama i popit pivu u miru...ah...vec sad mi mirise...
Uzivajte ljudi i lijepo se provedite :thumbup:
dođem i ja na pol sata, cca pol 8 do 8
nemojte sad da vas nema :D
može, bit će nas zasad 4. dakle, friend, tržnica utrine. nazovi me ak zapne di.= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
kaj sad na kraju, kaj ipak idete? hmmm idem .... idem vidit mogu doletit
ah došao bih samo radi ch3lawog,ali pošto me nije zvao ništa! iako sam udaljen
456 metara od friends-a neka drugi put.... uživajte ljudi i ch3lawy:)
joj nemoj mi opet tu neku patetiku :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
na kraju nisam ni ja stigao...
Pustinjska oluja se krace planirala.
eh.....svi bi da se skupe na udaljenosti 20m od stana:D
friends? o pa cak znam gdje je to, fora je birc :)= Citat =:
Izvorno postao damgol
A znaš da su sastanci forumaša uvijek bili vrhunac uigranosti i organiziranosti ;)= Citat =:
Izvorno postao tomo
ovo je stvarno presmijesno to dogovaranje, :D
moram malo tu neke ljude pohvaliti ali i pokuditi...
Svaka pohvala phytu, ttpericu i Zerobravou...
Pokude idu malenoj01 i chelawyom...
eh, kad bi ti mob io uključen vidla bi poruku i dava poziva od mene... tako da, nemožeš reć da se nije nigdje išlo... Phyto i ja smo te čekali na trgu, a ti nisi došla... mislim stvarno...= Citat =:
Izvorno postao malena01
Al ajde, reko nisi dobila poruku pa nema veze... Al kad si trebala doć do "Friends-a", nisi došla, a tamo čekali Zero i ttperic, a phyto i ja prošli cijeli grad da vidimo društvo sa foruma, da upoznamo nove ljude... kad ono ni tamo nisi došla, onda sam osto duboko razočaran... :-/ A Chelawy, a dobro čovjek je radio, pa nije mogo... ali sam mislio da će svratit bar na minutu...
za danas je malena01 dala prijedlog, a pošto su svi nestali sa foruma, ja sam se trudio da bar neko dođe na trg u 17h, očito niko nije mogo, pa je onda pao spontatni dogovor (nakon malo pritiska na Zeroa) da se ipak vidimo u Utrinama... Možda i organizacija nije bila nešto, ali oni koji su htjeli doć, mogli su (uz malo napora)... Ja sam bio, i mogu reć da sam se ismijo kako dugo nisam... a krenuo sam u pola 5, da bi stigo u 5 na trg, a vratio se u 10:05...= Citat =:
Izvorno postao mala
Mislijo sam i ja pa ipak nisam mogo :)= Citat =:
Izvorno postao Ico86
Uglavnom Ico stari moj opet se uzrujavaš bezveze, mnogo mi se sekiraš brate :D
smmmmrc, nemojte se ljutiti na mene smrc smrc :(
nisam mogla doć jer sam imala dogovor u 8 koji nisam mogla otkazat sorry...
Ma ne uzrujavam se... Zero, Phyto i ttperic su popravili raspoloženje... više sam se smijao nego živcirao... jako malo se živciram u zadnje vrijeme, danas malkoc više, ali nema veze... :)
U čovječe, tek sad vidim koliko toga sam napiso u prijašnjem postu, a nigdje smajlića... :)
ma znam da nisi mogo, nema veze, budeš drugi put... al nadam se da će i onaj ko predloži idući put i pojavit se... znamo na koga mislim ;D
ja jako zivac danas grrr :freakout: no i kad je drugi sastanak?:)
al na taj mi mora smogovac doci :D :notooth:
A ko je jako živac danas??
A onda se ti dogovori sa Smogom, pa obavjestite ostatak forumaša kada je taj sastanak... :) :thumbup:
to nebum docekala pa vi dogovorite pa ja potajno dodem ;D
naravno,ja se salim da se nebi doticni naljutio :kiss:
i kaj ste radili na sastanku? vi koji ste se našli se poznate od prije ili?
ako smijem citirati potpis Druga: "družili se i širili drugarstvo"... družili se, pričali, neki pili i tako... ja osono neke sam danas vidio prvi put, a neke drugi put...= Citat =:
Izvorno postao mobman
smogi štreba...:-/
a znam picek :cry:
ja one koje sam upoznala sam ih prvi put vidjela i svi su simpaticni :)
Malo se ponavljam, ali ništa novo za mene: nema lošeg sastanka forumaša :thumbup: (iskustvo)
Ma i ti si nama simpa...to smo vidjeli i po ćelavcu pošto mu je ispadao stalno upaljač :lmao:= Citat =:
Izvorno postao mala
Ma kak ne kužiš... to sam ga ja bacao da bi se ona sagnula ;)= Citat =:
Izvorno postao observer
jebeno dobar zaključak ;D= Citat =:
Izvorno postao observer
Eh...to sve onda objašnjava :)
Ah čuj, sad ti se kasno opravdavati...vidjeli smo mi di ti bacaš pogled...bacio sam ga i ja...i još ga nisam našao ;D= Citat =:
Izvorno postao Ch3lawy
LOL...nije tvoj tip? ;D
hm neka nova ljubav se rada ;) ?= Citat =:
Izvorno postao mala
miting veceras na vrbanima (tamo sam pa da ne zaj... opet :D )
mislim da ću to lagano pass away... ;D neda mi se opet vozikat po cijelom gradu... ;D :spin: :rolleyes:
možda neki drugi dan, poslije subote...
A gdje na Vrbanima? Kad, u koliko sati? I tko sve?
Ja ne, eventualno ću pol sata doć popit jen gembač :notooth:
Pa to bi i ja. Pol sata - sat, ne moramo all-nightera otegnut, ko kad smo onomad sjeli u 5 popodne naći neku lijepu riječ za WBa, pa smo drugi dan u 12 popodne otišli pokunjeni zbog neuspjeha... Jok, gem-dva, malo brbljanja, i fajrunt.
Al i dalje ne znam gdje & kad?
Ja bi isto čak došao...
ja sam doma u 8 i kad vidim jeste se kaj dogovorili se cujemo tj vidimo! ja sam se za navecer dogovorila sa frendicom tam negdje oko regate pa nece bit bed ako dodemo nas dve? no jos se cujemo
Kakve regate, to je birtz neki ili? Ja znam na Vrbiku one birtijušture oko Zagorca, i onog Krešimira tam, i one kod faksa (vis-a-vis).
Što više to bolje ;D= Citat =:
Izvorno postao malena01
regata, vrbani ne vrbik :D
tam di je prije bilo okretiste 5 i 17!
dogovorite se nekaj pa bumo vidli kaj bu od toga
:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
i ja bi možda dozujo, onako slučajno, na sok od jabuke... ;D
ja znam jedino di je onaj neki dućan na Vrbanima, al bi okretište tramvaja mogo valjda nać...
@malena: pa daj ti neki prijedlog, kad, pošto si predložila... al ne prekasno...
;D
A to pak ne znam gdje je. To tam kod one "lijepe" crkve?
No, ako ispadne neki deal morat će mi netko objasnit gdje to dođe....
ja vam ljudi moji idem oko 2 na snimanje, jos se moram cut s frendicom i danas ne zelim biti zacetnik ideje nego sve prepustam vama u ruke :D
kod one svjetlece kaj mjenja boje? :)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ne ,stanicu iza :)