Ma, rezervirao sam ja za predprošlu subotu sa frendicom, pa smo zvisili jer nismo mogli ama baš nighde pronaći parkirno mjesto. A idijoti, nismo se sjetili garaže u Imporaneu... ;D
Printable View
Ma, rezervirao sam ja za predprošlu subotu sa frendicom, pa smo zvisili jer nismo mogli ama baš nighde pronaći parkirno mjesto. A idijoti, nismo se sjetili garaže u Imporaneu... ;D
"Transporter 2"-> je*** kako debilan film!!! u zivotu nisam gluplji gledao! od 87min filma, 86min je totalno NEREALNO! razocaranje od prvog dijela koji mi je bio stvarno mrak!
dakle-> 0/10!!!
King Kong
Ništa posebno,samo hrpa efeketa. U početku je solidan ali nakon one borbe sa T-rexovima kao da je Jackson izgubio inspiraciju. Da je duplo kraći,bio bi duplo bolji. Ovako je to ispodprosječni efekt film. 4/10
A kritičari ga nahvalili... Ali vidim da ne prolazi baš najbolje na američkom Box Officeu.
Premalo je glasača bilo po imdb-u da bi se dobila neka relevantna ocjena. Mislim, 187-i najbolji film svih vremena. Right. :D
Meni su borbe sa T-rexovima predobre. Ono drobljenje čeljusti, ma jeza me prošla.... brrr...
Dobro, dobro, bez spoilera više... :)
Ja baš pogledao Napoleon Dynamite, ocjena 7 od 27k ljudi, ja mu ne bih dao 7 nikada, 5-6 bi bilo realno...
sorry, sorry.....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nekako sam malo više očekivao od tog filma. Možda malo više humora. Onog crnog.= Citat =:
Izvorno postao gog
ja sam zadnji neki kino-hit pogledao sin-city sad se moram malo preko praznika bacit na gledanje
King Kong -9.5/10
Je li netko pogledao ovaj novi Matanićev film "Volim te" na HRT1? Ja sam uhvatio samo zadnjih 15-ak minuta. Kakav je?
ja ,dobar je!
Dovraga. To sigurno neće na DVD...
ma bude!;D
Ja nisam gledao film vec nekoliko meseci.... jel istina da se pojavio i novi Superman?
Ne još. Snima se. Iduće godine.
Mislim da sam negde video trailer
glup naslov:umolovci ili Mindhunters7/10
"Gospodari Dogtowna" (Lords Of Dogtown) - film snimljen prema istinitoj priči o skupini klinaca koji sredinom sedamdesetih započinju kult skejtanja. Kako je film odmicao sve mi se više sviđao da bih se na samom kraju osjećao djelom cijele te kulture koja mi je totalno nepoznata. Ugodno iznenađenje. A k tome ga je i režirala žena.
http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/domina.gif
8/10
"Oluja svih oluja" (The Perfect Storm) - film je napet. Šta je - je.
7.5/10
haha pa nije jos ni zavrsio! ;D
Pa, vjerovatno sam ga gledao prije 4-5 godina kad se pojavio u kinima... http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/ignore.gif
I ja... ;) Odličan film.... tužan... :( nemrem ga opet gledati...
"Mračne vode" (Dark Water) - još jedan remake po predlošku japanksog hororca. Nije da je loš, ali je japanski ipak nešto bolji. I nešto strašniji.
6.5/10
"Bolje ne može" (As Good As It Gets) - prava šteta što se ovakvi punokrvni, inteligentni i originalni filmovi tako rijetko snimaju. U ovom filmu vjerovatno je sve na svom mjestu. I baš je onakav kako mu i naslov glasi.
9.5/10
"Madagaskar" (Madagascar) - čuo sam da i nije bog-zna-kaj, ali kako sam ga gledao u originalu, a ne hrvatsku verziju, sasvim mi je okej sjeo. Gledao sam i boljih crtića, naravno...
7/10
"Fantastična četvorka" (Fantastic Four) - Ne znam po čemu bih izdvojio ovu strip ekranizaciju od ostalih, ali bez obzira što je sve manje-više već viđeno, nisam se (previše) dosađivao.
6.5/10
"Kung Fu frka" (Kung Fu Hustle) - još kad je u Americi startao, znao sam da je film spaljen. Jesu ga nahvaljivali, ali da je sad baš toliko dobar... Poseban jest. To priznajem.
7/10
american pie band camp 8.5/10 mnogo dobra komedija
Jučer sam po ko-zna-koji-put gledao Groundhog day (Beskrajan dan) i to mi je stvarno uvijek drago pogledati... baš simpa film. 7/10
Bitka na neretvi 8/10 Pogledao sam juce ovaj film,i za godinu snimanja,uopste mi se ne cini losim. ;)
Sjecas li se Dolly Bell 8/10 - Kusturicin film,sa Slavkom Stimcem u glavnoj ulozi.... ima dobrih fora!!!
"Ključ tajni" (Skeleton Key) - prema prije viđenom foršpanu nisam se nadao bog zna kakvom filmu. Ispao je za zeru bolji od predviđanja, ali ipak ništa revolucionarno ili još ne viđeno.
6.5/10
Vjerni Danny - 9/10 , film je super vec zbog same tematike
Nocna straza - 10/10 , Gospodari prstenova su nista u usporedbi sa ruskom verzijom , kad covjek vidi sto se snimi za 5 miliona $ - svaka cast
ovo za nočnu stražu sam i ja čuo,da je jako dobar...
router-vjerni danny-devetka?-pogledaj ong-bak
pogledao sam i to - dobar film , nema sta , i tu negdje sa Vjernim Dannyem.
od filomva sa Dalekog istoka vrijedi i Internal affairs - mislim da je korejski , ocjena 8.5/10
Gladijator - Gledao neki dan, super film već treći put al je stvarno dobar 9/10
"Slučajna avantura" (Random Hearts) - gledao sam ga davno, prije nekih 5-6 godina, kad je izašao, ali me je RTL podsjetio. Zanimljiva premisa, lagani tempo, okej postava.
7/10
Kad Odrastem Bit Cu Kengur - 5 Zvjezdica
ma router nemoj uspoređivati vjerni danny sa ong bakom...to je svetogrđe,uspoređivati jel lija ,koji nemre kružni napraviti bez sajle,sa tony jaaom je apsurdno i nesuvislo...
joj daj smogi ti i tvoj onk.!:)
Doručak sa Einsteinom- 5.5/10;D
Valjda nesuvislo?= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Al stvarno si zapeo s tim onkom...
jesam;)ali neka baci kamen prvi tko je bez grijeha:)
whiteboy,aj ga molim te pogledaj....+da krivo sam napisao
Evo, gledao i King Konga i Narniu.
Kong - 8.5 od 10
Narnia - 6.0 od 10
Pogledo sam ga, kaj se ne sjećaš? Čini mi se da sam u ovoj temi i komentirao...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ja telac,zaboravljam;)
the jacket- 6.5/10-ali pogledati,zanimljiv u pojedinim dijelovima
šminkerica sa sela-7.5/10
"U naručju vještice" (Bewitched) - prvih pola sata sadrži možda jednu foru, ali do kraja se ipak nešto malo popravi situacija. Ferrell spašava film još koliko-toliko.
4.5/10
into the blue - 7.2/10
Ovo je bila precizna ocjena. ;D
sakupljač kostiju7,6/10
upravo ga gledam i nije loš a s ocjenom se slažem,možda 8 zbog angeline= Citat =:
Izvorno postao lili
sori na offu, al ak neko zna kak se na engl. zove film "Gušteri" (lol)
ove dane se vrti insert na TV-u (marinci, pustinjska oluja itd.)
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
the jacket 9,5/10
oduševio me film fakat me oduševio!
Originalni naslov je "Jarhead", a prijevod je... nevjerovatan.= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
"Afera Thomasa Crowna" (Thomas Crown Affair) - originalni nisam gledao, i da budem iskren, nisam ni znao da postoji, ali ovaj remake je i više nego solidan. Brosnan-Russo-Leary trolist je pun pogodak.
8/10
Mirni amerikanac- 8/10
-evo sinoć one šišemiše-bolje zaboravit
Mislim, čim sam vidio najavu, a i čim je na RTL-u... teško da može išta valjati... Neka preloša TV-produkcija.
Jučer gledala King Konga po stravičnoj gužvi u Cinestaru, al isplatilo se film je super.
"Rocky Horror Picture Show" - napokon ga skinuo i pogledao. Ni u ovom slučaju ne znam kako da kategoriziram ovaj film i kako da ga uopće ocjenim. Puritanci, transilvanijski transvestiti koji plešu i pjevaju, rockabilly motoristi, smokinzi, perike i Susan Sarandon u mladim danima... Sve na jednoj hrpi... :)
7/10
...Apsolutnih sto..8/10
"Pogodi tko dolazi na večeru" (Guess Who) - na trenutke simpatično, ali nedovoljno razrađeno. Najsmješnije je go cart natjeravanje.
6.5/10
takodjer. .= Citat =:
Izvorno postao lili
kronike iz narnije
neke scene nisu dobro napravili al sve u svemu ok zaprvo vise jer ga idem ponovo gledat
Brodolom života - 9.8/10
The Ring >> ocjena 7/10
"Zemlja živih mrtvaca" (Land Of The Dead) - Romero u prepoznatljivom okruženju. Puno zombija i kanibalizma. Nije baš za svačiji želudac.
7/10
"The Amityville Horror" - prošlogodišnji remake, ne original, kojeg nisam još pogledao. Solidan, sa nekolicinom "bu!" scena, ali opet nedovoljno originalan. Ahm, da. Ipak se radi o remakeu. ;D
6.5/10
..Jesen stiže Dunjo moja - Puno su htjeli pa su potrpali svašta,ali ipak nešto fali....;D 7/10
Ubojito darivanje gledam na dvd 10/10
kronike iz narnije...dobar ali predug za veliki pepsi 8/10
"This Is Spinal Tap" - lažni dokumentarac o izmišljenom rock bandu djeluje stvarno nevjerojatno. Da nisam znao da se radi o tome, pomislio bih da se radi o idiotima. Mada takvih i ima previše u tom poslu.
7.5/10
Only the strong - stari film, neka šora, kapuera (neznam kak se pise na egleskom)
6/10
Transporter 2 - 6.5/10
Red Eye - 7.1/10
"Boogeyman - Tihi vrisak" (Boogeyman) - treći hororac u tri dana. Nešto me snašlo. ;D Činio se prilično obećavajućim dok nisu počeli sa prtljanjem i specijalnim efektima kojima nije mjesto u takvim filmovima pri kraju. Stoga:
6/10
Mountain Patrol - kineski , po nekim stvarnim dogadjajima , zanimljiv i realan , mozda mrvicu prekratak 7/10
a gdje si iskopao tu 1-inicu= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Freddy VS Jason >> ako ne znate spojena dva horora!
Pogledati svakako (ali ne sami!)
red letenja - 7/10
hary potter 4 - 9,9/10
Klasični hollywoodski pokušaj zgrtanja para na poznatim imenima horor klasika. I naravno, bezuspješno i prilično loše. Skoro pa smješno.= Citat =:
Izvorno postao Chessmaster
3.5/10
two for the money 8/10
za sve kladioničare:) vrlo poučno ;)
Urban Legends 3: Bloody Mary 7/10 dobar horror
A lot like love: 5/10
kinesko korejski Ratnik- 6,6/10 cccccc:spin:
ja gledam ovaj skull po 15-ti put meni je film baš okej...ja ne ocjenjujem po ocjenama! :-)
Pogleda sam cijeli serial Strave u Ulici Brijestova, a najbolji dio je 7, a preporuka je i pogledati i Freddy vs Jason, ukupna ocjena 7/10
I meni je Freddy vs Jason ok iako ima i humorističnih momenata.
Daniel "Roger Ebert" Morales je pogledao sljedeće filmove:
"Alien vs. Predator" Ocjena: 0/20.
Ovaj film je drek na kvadrat. Ne gledat.
Final Fantasy VII: Advent Children Ocjena: 16/20
Animacija odlična,iako mrvicu nedorečen.
Samo za fanove FF-a.Ostali neće shvatiti ko pije a ko plaća.
"Underworld" Ocjena: 15/20.
Ocjenu 15 je dobio samo zbog Kate Beckinsale.Bez nje-0 bodova.
Vidjet ćemo kakav je nastavak. Gori nemože biti.....
"Prljavi poslovi" 0cjena:20/20.
Jedan od najspaljenijih,najboljih i najsmješnijih filmova koje sam gledao.
Preporučujem.
"Lovci na ubojice" (Mindhunters) - film koji je dugo stajao na policama nekog filmskog studija i prekasno krenuo u distribuciju i zbog te loše karme totalno loše proša na Box Officeu, a čak ga ni kritičari nisu tetošili. Meni je na kraju ispao prilično solidan, obzirom na očekivano.
6.5/10
"Gospodin i gospođa Smith" (Mr. & Mrs. Smith) - Bum, tres, žbam - al' smo i dalje lijepi, zgodni, kul i seksi. To bi bio uglavnom sinopsis filma, obzirom da smo svi znali i prije prikazivanja u kinima o čemu se točno radi u filmu. Prilična gluparija, mada nije ni za bacit. Svašta se da naučit iz ovog filma. ;D
6/10
da...dont traj dis et houm!:D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kasno... ;D Samo vidim, u mojem slučaju već su nakon prve eksplozije susjedi zvali muriju... hm...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
jucer sam bas gledala drzavno vlasnistvo (opet!) - 8/10
"2 igraca s klupe" - ugodno iznenadjenje, mrak film, smijesan...
10/10 (ne pretjerujem)
the skeleton key- horror/thriller, od reda telj krug, po meni jako jako dobar film.
tokom filma sam bio uvjeren da sam ga skužio, dok nije došo kraj filma, i skužim ja da nisam baš bio u pravu, hehehe, obavezno pogledati! ocjena 8.5/10
Nije to snimio redatelj "Kruga", već je redatelj "Ključa tajni" nešto radio na "Krugu," ali nisam siguran što. To su marketinške fore, koje rulja puši.= Citat =:
Izvorno postao Vido
"Charlie i tvornica čokolade" (Charlie And The Chocolate Factory) - Kuži se Burtonov touch kroz film, mada nije toliko bizaran i definitivno nije mračan kao, primjerice Batman, Beatlejuice ili pak Edward Škaroruki, a pogotovo se kuži kroz glazbu i pjesme. Dobro za buduće roditelje ili one koji još nisu razmazili svoju djecu.
7/10
Saw - 9/10, film me oduševio, pogotovo na kraju sa preokratom, čujem da se snima nastavak, jedva čekam
Ključ tajni 6/10 isto dobar film, u poč. malo dosadan, kasnije napet, uznemirujući završetak
Upravo si kontradiktoran sam sebi. To su isti filmovi, samo što je prvi u priginalu, a drugi prijevod na hrvatski.= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Imaš pravo, lapsus in lingue. Ma htio sam za prvi film napisati Saw ili hrvatski prijevod "slagalica straha", al je bilo kasno i niti nisam gledao šta pišem.
Film mi je predobar, svaka čast, nije dobio deset za ocjenu samo zato jer mi je prekratak, ustvari do konačnog raspleta imam osjećaj da će doći tek u nastavku.
sivi kamion crvene boje - odlična komedija
sutjeska - obožavam ove gilmove (stari mi tu glumio ranjenika dok je bio u vojsci, da izvuče 10 slobodnih dana, jedva sam ga prepoznao), i nakon duge potrage za ovim filmom, obuševljen sam, a ponajviše zbog ovoga u zagradi.
sad idem pogledat valter brani sarajevo, desant na drvar i partizansku eskadrilu, pa lagano učit...