Nije, kasnije su to uveli, a kad kartica istekne u biti ti nitko nebi aktivirao takav broj. Tako da svaka čast ekipi iz bonbona =)
Printable View
Nije, kasnije su to uveli, a kad kartica istekne u biti ti nitko nebi aktivirao takav broj. Tako da svaka čast ekipi iz bonbona =)
imao si i srecu sto broj nije nekom dodijeljen.. inace, nista od reaktivacije SIM kartice
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Ima biti da je broj "zamrznut", znači ne i otpisan. Jednom mi je na Bonbonu tako oživljen 098 broj koga sam prebacio i mjesec dana nakon tobožnjeg gašenja broja, na mobitelu je još stajalo ime operatera i pun signal. Jedino nisam mogao uspostaviti pozive niti me itko mogao zvati. I taj su mi broj aktivirali. Doduše, to je bio broj s nekih mjesec dana neaktivnosti. Ovaj jučer je već godinama neaktivan, ali ga mob čita.
I, ono zašto sam ih posebno molio jest jer taj Prestigio nije htio raditi s nijednom drugom karticom. Čak najnovije od VIP-a ili Tele2 nije čitao.
Mirakul!
uplati loto :D
Tako je uplati loto
Sent from my ONEPLUS 3
Mislite? Kad me već krenulo... da pokušam!
Častim ekipu mobitelom po izboru iz Bonbon web šopa ako se stvore milijunčići :D
a gle.. kad te krenulo.. steta ne iskoristiti srecu
[1000 bonbon minuta i SMS-ova] Većina tvojih frendova je u bonbonu? Za samo 10 kuna mjesečno aktiviraj ovu opciju i pričaj i tipkaj s njima do ranih jutarnjih sati.
Na bonovima si? E sad je vrijeme da počastiš sebe — i to s 12 GB za 55 kuna! :) I požuri, jaaako veliki paket te čeka samo do kraja mjeseca.
http://bit.ly/jakovelikiinternet
bar da je trajno....
Ako niste primjetili i ovo pise na stranici:
Zgrabi 12 giga umjesto 6 u Jako velikom paketu do 30.12.!
Sljedećih 100 dana za svaku novu aktivaciju/reaktivaciju dobivaš duple gige.
Kao sto sam vec pisao za 12Gb u 12.mjesecu, meni se je i ovaj mjesec aktiviralo 12Gb :-)
I meni, uzeo sam karticu samo da iskoristim taj bonus, poslije toga ide u smeće. :D
eto
i bonbon ukinuo politiku sa bonovima i harač za raju
ali su zato opet digli cijene
minimalni paket je sad 20 kn .
jest da je i minutaža veča, al šta to znači penzioneru koji je nekad plačao 10kn za xx min razgovora
naravno, poskupili su sve, pa i ja što sam koristio gotov paket sa večim razgovorima 75kn .. sad su tu nešto podebljali i dođe 90kn .. HOW YES NO
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/cjenik-na-bonove
Samo meni valjda ispada 5kn jeftinije nego prije :D -10kn naknada za pretplatu i -5kn za deezer, ali +10kn za dva paketa koja koristim. I giga prometa vise
Sent from my SM-N960W using Tapatalk
Ljudima je vazniji apsolutni iznos, a i sam nisam zadovoljan ovim dizanjem cijene.
Naša nova Jako jako velika kombinacija od 140 kuna dolazi s 2500 minuta razgovora (pola je prema bonbon korisnicima, a pola prema ostalim mrežama), 500 SMS-a i, pazi sad... 40GB!
https://www.bonbon.hr/ponuda/pretplata/paketi
U bonbonu sve izgleda duplo bolje! Putem weba prebaci broj i do 30.6. zgrabi duple gige - umjesto 7 GB, dajemo 14 GB za istu cijenu od 60 kuna. Čeka te Jako veliki internet ili Jako velika kombinacija na bonove, požuri!
http://bit.ly/14giga_za_60kn
Nema dobrog ljeta bez Tjednog flata! Aktiviraj ga na vrijeme i plutaj bespućima interneta do mile volje.
http://bit.ly/Tjedni_Flat
Ovo je ko stvoreno za more :D
Prebaci broj na bonbon ili naruči novu free simicu i osiguraj si duple gige u Jako velikom paketu! S 14 giga (2 x 7 GB za 60 KN) nema briga!
Duple gige dobivaju se samo u Jako velikom paketu interneta i Jako velikoj kombinaciji.
Promocija vrijedi 100 dana od aktivacije kartice prvim pozivom na bonbon mreži i ne poništava se aktivacijom drugih paketa.
https://www.bonbon.hr/ponuda/na-bonove/paketi
http://bit.ly/Naruci_free_simicu
Kod bonbona mi smeta sto nigdje ne mozes detaljnije procitati o nekoj ponudi, npr. nigdje ne pise kad se dodjeljuje Duple gige, ja sam sad dobio 7Gb i pretpostavljam u roku 24 sata cu dobiti ostalih 7Gb.
Druga stvar je greska koju sam otkrio kad koristis kod *121#, s tim kodom mozes i aktivirati pakete ali kako zadnji korak te trazi da napise "Da" a kod slanja tih kodova jedino su dozvoljene brojke :-D
I nastava price sa Duplim gigama. Ja sam jucer aktivirao karticu, uplatio 60kn i jako veliki paket interneta. Ni nakon 24h nisam dobio duplo (dodatnih 7Gb vec samo onih standardnih 7G iz paketa) i javim se ja njima na facebook. Oni meni odgovaraju da moja kartica nije dobra jer je to kartica koju sam dobio prije par mjeseci od njihovog promotora na ulici, vec bas mora biti "free sim" kartica koja se naruci sa web stranice.
Iskreno receno ne razumijem koja je razlika, ako zele povecati broj korisnika tom akcijom zar nije svejedno odakle ti kartica, ali izgleda da je vazno. :-(
Umjesto 7 GB na bonove, dajemo 14 GB za istu cijenu od 60 kuna. Požuri, prebaci broj na bonove ili naruči free simicu preko weba i uživaj u surfanju na pauzama između predavanja!
bit.ly/14GB-za-60KN
4.3 Promotivna ponuda Dodatnih 7 GB
Promotivna ponuda za korisnike koji preko web stranice www.bonbon.hr naruče besplatnu SIM karticu ili naprave prijenos broja na bonbon na bonove te aktiviraju SIM karticu prvim pozivom u periodu od 20.11.2019. do 31.1.2020. godine. Spomenutim korisnicima koji aktiviraju ili reaktiviraju paket Jako veliki internet ili Jako veliku kombinaciju u promotivnom razdoblju od 20.11.2019. do 31.1.2020. godine dodijelit će se dodatnih 7 GB internet prometa pri svakoj sljedećoj novoj aktivaciji ili reaktivaciji istog paketa Jako veliki internet ili Jako velike kombinacije tijekom idućih 200 dana za svaku aktivaciju ili reaktivaciju. Nakon dodijeljenih dodatnih 7 GB Internet prometa korisnik će iste moći iskoristiti tijekom trajanja aktiviranog paketa Jako veliki internet ili Jako velike kombinacije. Ostale funkcionalnosti paketa ostaju nepromijenjene. Na dodatnih promotivnih 7 GB ne primjenjuje pravilo prijenosa nepotrošenih jedinica.
-------------
4.1 Promotivna ponuda "bonbon start paket s tri uključena srednja paketa"
U razdoblju od 1. svibnja 2019. do 30. travnja 2020. godine u prodaji je dostupan bonbon start paket s tri pred-uključena srednja paketa. Na ponudu imaju pravo novi korisnici na bonove koji kupe i aktiviraju poseban start paket s uključena tri srednja paketa koji je dostupan u ponudama pojedinih partnera. Korisnik unutar 24 sata nakon odabira broja dobiva SMS obavijest da ima pravo na 3 aktivacije srednjeg paketa po izboru. Nakon primanja SMS obavijesti korisniku je dodijeljena mogućnost aktivacije srednjeg paketa razgovora ili srednjeg paketa interneta za 0 kn jednom u kalendarskom mjesecu. Ako korisnik preskoči aktivaciju pred-uključenog paketa u jednom mjesecu, moći će iskoristiti aktivaciju idući mjesec ili u bilo kojem mjesecu do 31. srpnja 2020. godine tako da nema brige da će paket propasti. U slučaju automatske reaktivacije srednjeg paketa u idućem mjesecu, paket će se reaktivirati za 0 kn osim ako korisnik u tom mjesecu već nije iskoristio aktivaciju pred-uključenog srednjeg paketa.
4.2 Promotivna ponuda "Multimedija"
Za bonbon korisnike uvodi se i promotivna ponuda od 01.06.2019. do 31.01.2020. u kojoj ostvaruju povoljniju cijenu mjesečne naknade opcije Deezer i opcije HBO GO ako aktiviraju neku od opcija:
Velika kombinacija
Jako velika kombinacija
Korisnik koji aktivira neku od navedenih opcija platit će prvu sljedeću mjesečnu naknadu opcije 10 kn manje: Deezer 25,00 kn, odnosno, opciju HBO GO 35,00 kn.
4.3 Promotivna ponuda Dodatnih 7 GB
Promotivna ponuda za korisnike koji preko web stranice www.bonbon.hr naruče besplatnu SIM karticu ili naprave prijenos broja na bonbon na bonove te aktiviraju SIM karticu prvim pozivom u periodu od 20.11.2019. do 31.1.2020. godine. Spomenutim korisnicima koji aktiviraju ili reaktiviraju paket Jako veliki internet ili Jako veliku kombinaciju u promotivnom razdoblju od 20.11.2019. do 31.1.2020. godine dodijelit će se dodatnih 7 GB internet prometa pri svakoj sljedećoj novoj aktivaciji ili reaktivaciji istog paketa Jako veliki internet ili Jako velike kombinacije tijekom idućih 200 dana za svaku aktivaciju ili reaktivaciju. Nakon dodijeljenih dodatnih 7 GB Internet prometa korisnik će iste moći iskoristiti tijekom trajanja aktiviranog paketa Jako veliki internet ili Jako velike kombinacije. Ostale funkcionalnosti paketa ostaju nepromijenjene. Na dodatnih promotivnih 7 GB ne primjenjuje pravilo prijenosa nepotrošenih jedinica.
4.4 Tjedni Flat
Bonbon korisnici bonova od 10. svibnja 2019. do 31. siječnja 2020. godine imaju mogućnost aktivacije paketa „Tjedni flat“ koji vrijedi 7 dana od dana aktivacije nakon čega se automatski reaktivira u slučaju da korisnik ima dovoljan iznos na računu. Paket se može aktivirati neograničen broj puta unutar 7 dana. Paket je moguće aktivirati i na Internet SIM kartici.
4.5 Ostale ponude
Korisnici koji u mjesecu prije tekućeg mjeseca nisu ostvarili trošak, ili su ostvarili trošak dva mjeseca prije tekućeg mjeseca, a nisu koristili pakete iz bonbon ponude, nakon što nadoplate svoj prepaid bonbon račun bonom od 30 ili 60 kuna ostvaruju pravo na aktivaciju jednog od sljedećih paketa po vlastitom izboru po cijeni nižoj za 50% u odnosu na standardnu cijenu paketa: Mali razgovori, Srednji razgovori, Veliki razgovori, Mali SMS, Mali Internet, Srednji Internet, Veliki Internet, Jako veliki Internet. Nakon dodijeljene mogućnosti aktivacije promotivnog paketa, korisnici koji u roku od 7 dana od dodjele promocije nadoplate bonbon račun odgovarajućim iznosom bona uključenim u promociju, imaju mogućnost u roku od 31 dana aktivirati jedan paket po promotivnoj cijeni. Trajanje ponude je od 1.srpnja 2019.godine do 30.prosinca 2019. godine.
4.6 Flat opcije u Moj bonbon aplikaciji
U određenim razdobljima u periodu od 31. listopada 2019. godine do 31. svibnja 2020. godine korisnici će kroz aplikaciju „Moj bonbon“ povremeno imati mogućnost aktivacije neke od niže navedenih opcija:
Moj Dnevni Flat, koja omogućava neograničen Internet promet unutar 24 sata od trenutka aktivacije opcije
Moj Vikend Flat, koja omogućava neograničen Internet promet unutar 72 sata od trenutka aktivacije opcije
Moj Tjedni Flat, koja omogućava neograničen Internet promet unutar 7 dana od dana aktivacije
Opcije je moguće aktivirati bez dodatne naplate, a količina podatkovnog prometa u roamingu bez dodatne naknade iznosi 0 GB. Opcije nisu reaktivirajuće i traju 24h/72h/7 dana od aktivacije, rok aktivacije opcije nakon primljene obavijesti je također 24h/72h/7 dana. Imaju najveći prioritet potrošnje i moguće ih je kombinirati s ostalim opcijama. Opciju je moguće koristiti u roamingu uz naplatu od 4 lipe po MB, no ona tada ima zadnji prioritet potrošnje.
4.7. Promotivna božićna ponuda Dodatnih 7G
Dodjeljuje se dodatnih 7 GB u paketu Jako veliki Internet i Jako velika kombinacija za sve bonbon korisnike bonova koji aktiviraju i/ili reaktiviraju paket u periodu 20.11. 2019. – 15.01.2020. Dodatni iznos nije moguće prenositi u idući mjesec. Sve ostale funkcionalnosti navedenih paketa se ne mijenjaju.
Aktiviraj HBO GO i 2GB za 45 ili 35 kuna uz bilo koju gotovu kombinaciju i nek' maraton božićnih filmova počne!
Pa troši.
FIY, promocija "Pričaj for free do 2020." vrijedi do 31.12.2020.
Treba li za 7+7 GB u Bonbonu aktivirati i ostale usluge (minute, SMS)?
Bez obzira jesi li postojeći ili novi korisnik, biraš li bonove ili ti je draža pretplata - ako od danas pa sve do 31. 5. aktiviraš Jako veliki Internet u njemu te čekaju duple gige!
[PRODUŽUJEMO PONUDU] imamo super vijesti - zgrabi dodatnih 7 giga aktiviranjem Jako velikog paketa ili Jako velike kombinacije sve do 30.6.
Bonbon bi u srpnju trebao predstaviti nove tarife.
To me zanima, kad bi recimo 40GB išlo za 120kn u pretplati.
Za 108 kn u Simpi dobiješ 9000 jedinica (u Hibridu za 119 kn 8000 jedinica), stoga bi ispunjavanje tvoje želje bilo pucanje u vlastitu nogu.
S obzirom da je sad u bonbon pretplati 140kn 40GB, bilo bi lijepo da malo spuste.
Tomato za 130 kn daje 30 tisuća jedinica. Bonbon je, barem što se tiče GB-a, izdašniji.
Tarife su samo skuplje ...bezveze
to i meni smeta. cijene tarifa samo rastu. a pol toga mi uopće ne treba...
I ne moze se (preko weba) aktivirat samo paket minuta ili sms-ovs. Mora se aktivirat i imternet.
Katastrofa za starije ljude koji ne koriste internet
Ako je tako, onda su stvarno pukli.
istina je, ja sam htio za 20 kn aktivirat 200 min, i zvao SZK i rekli mi da moram aktivirat i jedan od internet paketa (najjeftiniji je 10 kn - 300 mb), tako da ostajem na staroj tarifi 100 min za 20 kn
Jeftinije ispadne da platis i 30kn za 200min (10kn za 300Mb i 20kn za 200min.) nego 20 kn za 100 min. Naravno ako ti treba vise od ovih 100 min.
I meni nudi da aktivram samo 200 min. ali preko web aplikacije (ne preko app na mobitelu).
Ne mora se aktivirati paket interneta, ali su to fino sakrili ispod internet opcija - klikneš na Imam Internet https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2d5d6ec51f.jpg
Nisam uopće Bonbon korisnik, nego sam ovako posjetio web stranicu, neprijavljen. Glupo je da pokazuje dvije različite stvari, neka se onda odluče jel može ili ne može bez neta.
Ni kod mene nema te opcije. To su maknuli u samoj web aplikaciji Moj Bonbon, a stavili na pocetnu web stranicu Bonbona.
taj .. imam internet je samo dostupan kod bonbon pretplate
a tamo ti je minimum potrošnje 40 kn .. :D
bonbon na bonove treba aktivirat net + pozivi
banda uglavnom, ja otišao na simpu, badava oni daju mb, sms, minute kad ne trosim toliko, a svako malo 10kn više
banda su svi
@zvorkapic.os Ti si ocigleno naleti na nekog u SZK koji ti je izasao u susret (ili jos nije proucio nove tarife), sad sam i ja pitao da zamjenim stari paket minuta od 20kn za novi ali kazu da je obavezno i internet aktivirati.
[FLAT VIKEND] ovo ljeto, FLAT Internet je na nas! svim aktivnim korisnicima bonbon aplikacije dajemo flat vikende do kraja kolovoza. ulogiraj se u app do srijede u ponoć i već ovaj vikend surfaj neograničeno. opciju ćemo ti aktivirati od petka u 00:01h do nedjelje u 23:59h. nemaš app? skini ga na linku i prošeraj informaciju među svojom ekipom koja je na bonbonu: https://www.bonbon.hr/aplikacije
Nije loše bar nešto dobit od tih lopova :(
Prvih pet dana Tomatov neograničeni internet (vrijedi do 30. 9.) za 30 kn, a onda besplatni Bonbonov. Ukupno nekih 150 kn na mjesec.
Ili još bolje: od petka do nedjelje besplatni internet, a ostale dane trošenje onih 16 GB koji u Bonbonu stoje 80 kn.
Je li netko na bonbon web stranici vidio pod "Akcije bonovi" ponudu za HBO Go?
Pise: "Aktiviraj HBO go paket i cijeli srpanj uživaj u najnovijim serijama i filmovima bez dodatne naplate." ali kad sam je htio aktivirati kaze da ili nemam dovoljno novaca (sto nije isitna) ili je vec aktivirana (sto takodjer nije isitna)?!
Ili i HBO GO nemozes aktivirati bez internet paketa?!
Uspio sam rijesiti problem sa HBO GO sa SZK.
Uglavnom, ne treba aktivirati internet paket da bi se aktivirao HBO GO i do kraja 7. mj. je besplatna aktivacija (pretplata traje 30 dana).
Za prvu aktivaciju A3 paketa častimo te s dodatnih 3 GB.
Vrijedi do 30. 12.
http://bit.ly/bonbon_daruje_duplo
Bonbon sljedeci vikend opet daruje Flat internet od 11-13.9. ako se ima aplikacija.
Uz HBO na bonbonu se dobije i 2Gb prometa na mj. dana (koliko traje i pretplata na HBO).
Ovo sam slucajno otkrio jer ne vidim da se igdje spominje, cak se ne vidi ni u app vec se mora provjeriti sa *121#. Nije lose za 40kn dobiti i jedno i drugo, u odnosu na prvi pristojni internet pakete koji ti za 40Kn daje 3gb prometa.
bonbon
ispuni web formu i naruči internet SIMicu na svoju kućnu adresu. putem mojbonbon profila aktiviraj SIMer paket po izboru, a ako aktiviraš SIMer 120 do 15.12.2020., automatski sudjeluješ u nagradnoj igri u kojoj možeš osvojiti laptop ili godišnju zalihu besplatnoga mobilnog neta (12 free mjeseci paketa SIMer 120).
http://bit.ly/aktiviraj_SIMer
[TJEDNI FLAT ZA 35 KN]
zgrabi FOMO paket na 50% off i troši gige do mile volje. ponuda vrijedi do 30.11., zato požuri!
https://bit.ly/bonbon_ponuda
[POKLON ZA KRAJ GODINE] požuri u bonbon aplikaciju i zgrabi svoj božićni FREE FLAT net do 2.1.2021. https://www.bonbon.hr/aplikacije ️opcija je dostupna svima na pretplati te onima na bonovima koji aktiviraju KIS, A3, OMG, VBD, Kombo L ili Kombo XL u ovom mjesecu.
Smartbox page
18. prosinca u 12:57 ·
#GIVEAWAY2
Kako smo jučer završili sa jednom nagradnjačom, danas slijedi druga. Ovog puta jedna će osoba biti nagrađena sa 100kn na svom bonbon računu!
Kako bi sudjelovali potrebno je:
. Podijeliti ovu objavu
. Otvoriti link Youtube videa sa linka https://www.youtube.com/watch?v=uloKyGcKmxQ.
Obavezno se pretplatiti se na Youtube kanal, te u komentarima ispod videa napisati "GIVEAWAY2"
Igramo se se do 25.12, kada cu odabrati random hashtag dobitnika, kojega cu baš prigodno na Božić, usreciti sa 100kn na njegovom bonbon racunu! Uz bonbon uslugu #Prebacikune, iznos možeš slobodno podijeliti sa nekim drugim,
TELEMACH I A1 NA MUKAMA!
Od 5.12.2020. godine do 28.02.2021. godine mijenja se ponuda postojećeg paketa YOLO (120 kn), na način da se povećava uključeni podatkovni promet na 1 TB bez dodatne naknade, uključeno u cijenu paketa.
Od 5.12.2020. godine mijenja se ponuda postojećeg paketa YOLO u bonbon ponudi za bonbon pretplatnike na način da se povećava uključeni podatkovni promet, te se postojećih 20 GB uključenog podatkovnog prometa povećava na 1 TB bez dodatne naknade, uključeno u cijenu paketa. Novi podatkovni promet u paketu je dostupan korisnicima koji aktiviraju paket u periodu od 5.12.2020. – 28.2.2021. Svi korisnici koji u promotivnom periodu aktiviraju paket YOLO imat će 1 TB uključenog podatkovnog prometa naredna 24 mjeseca od aktivacije paketa u svakom mjesecu u kojem aktiviraju navedenu opciju. Po isteku 24 mjeseca promotivna ponuda se automatski deaktivira. U promotivnom periodu neiskorišteni podatkovni promet se neće prenositi u sljedeći mjesec. Tijekom promotivnog perioda korisnicima paketa YOLO koji potroše mjesečni paket neće se naplaćivati dodatno potrošeni MB, potrošnja je uključena u cijenu paketa.
Radi osiguravanja optimalnog korisničkog iskustva, tijekom korištenja podatkovnog prometa za vrijeme trajanja ponude svaki se mjesec dodjeljuje 200 GB podatkovnog prometa. Korisnik koji unutar jednog mjeseca potroši 200 GB, nastavlja korištenje podatkovnog prometa slanjem ključne riječi NASTAVI na broj 13977 čime dobiva dodatnih 20 GB podatkovnog prometa. Korisnik može aktivirati neograničeni broj dodatnih 20 GB do iznosa 1 TB u istom mjesecu no samo ako je u potpunosti potrošio prethodno dodijeljenih 20 GB. Nakon što korisnik iskoristi definiranu količinu podatkovnog prometa, a prije svakog nastavka novog paketa, doći će do smanjenja brzine prijenosa podataka na do 64 kb/s koja će se primjenjivati sljedeća 24 sata. Nakon isteka perioda od 24 sata korisnik neće moći koristiti internet promet do kraja obračunskog razdoblja, ukoliko ne pošalje SMS poruku s ključnom riječi NASTAVI na broj 13977.
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/cjenik-pretplata
[BESPLATNE MINUTE] uz aktiviran jedan od naših paketa razgovora u veljači (TFW, TMTT ili TTYL), na račun ti šaljemo dodatnih 500 minuta - i to besplatno. svi korisnici na bonovima i na pretplati koji aktiviraju navedene pakete u veljači dobit će free minute za bezbrižne razgovore.
[FREE FLAT] svim našim korisnicima koji imaju aplikaciju ili će ju tek preuzeti, dajemo mogućnost besplatne aktivacije vikend FLAT Interneta! već danas možeš predaktivirati opciju u appu i dočekati spremno ovaj vikend. surfaj neograničeno od 5.2. u 00:00 do 7.2. u 23:59! https://www.bonbon.hr/aplikacije
Najbolja je stvar Yolo na pretplatu. Flat internet (1T) sljedeca 24mj, za samo 120kn/mj. Akcija vrijedi za pretplatnike koji potpisu ugovor do 28.2 bez trajanja UO. Ovo gore iznad od Banderovo
Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk
HT prednjači na tržištu. Tele2 se uspavao jer misli da je neograničena tarifa dovoljna. Bonaši su mu zadnja rupa na svirali. A1 još je gori.
Nitko ne spominje promjenu tarifa u bonbonu (po meni na bolje) te ujedno ukidanje obaveze da se prvo uzme internet paket pa onda min/sms:
https://www.bonbon.hr/novosti/
Meni se sviđaju ove tarife i posebno što ne moraš imati internet pod obavezno.
Za 110kn 20 giga, 2400 min i 300 sms, super :)
Tih 20Gb tj. paket od 110kn se dobije na pretplatu. Meni je bolje ako je mobitel dual sim da se uzme od maticne bonbonove firme internet 60Gb za 49kn (pretplata) i onda se jos uzme 2400 min. preko bonbona (mogu i bonovi) i tako se za 99kn ima 3x vise interneta i jedanki broj minuta. :-)
Jeste pretplata, ali nisi vezan ugovorom. Onome ko ne treba toliko interneta (60GB), nije loše. I ja razmišljam o tih 60 GB, ali to je onda dvije SIM kartice, pa još uzmem za 35kn 600 min, i za 20kn 300 sms-a. Ispadne 104 kn, dakle povoljno. Vidjet ću još, upravo mi ističe ugovor...
Pa 20gb je 100kn a ne 110.
Govorili smo o kombinaciji koja kosta 110 kn i kad gledas da za 10kn vise dobijes uz 20Gb jos 2400 min i 300 sms to se definitivno isplati uzeti u odnosu na samo paket od 20 Gb.
Ovako je to kod mene 100kn.1T
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...837f5070dd.jpg
---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:40 ----------
Naravno da ga koristim ko kućni router
Objasni malo kako si uspio dobiti 1Tb, ako nije neka tajna.
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...istekle-ponude
Promotivna ponuda neograničenog interneta u YOLO paketu za korisnike bonbon pretplate u periodu 5.12.2020.-28.02.2021.
Bas to. Pisao sam vam ovdje ali niste htjeli slusat
OK, ali buduci da je istekla ta ponuda mogao si to nekako i naznaciti. :-D
Znaci sad u bonbonu nude NOVIM pretplanicima za 100kn:
40Gb
2400 min
300 sms
Stari korisnici bi mogli dobiti slicno tome (cak i vise Gb) uz ovu kombinaciju:
2400 min= 50kn bonbon
60Gb=49kn HT "Internet posvuda"
uvijeti za to su da mobitel prima dvije sim kartice.
To se moze aktivirati samo pozivom nakon prijenosa broja ili?
Veliki minus je sto kod bonbona nije moguce ugovoriti izravno terecenje, sto konkurencija aka tomato nudi
Pretpostavljam da ih moras kontaktirati nakon prijenosa broja i pozvati se na ovu stavku (mozda je cak bolje mail jer mozes kopirati iz njihove ponude):
4.10. Ponuda kombinacije
Od 21.6.2021. novi korisnici bonbon pretplate mogu ostvariti ponudu Velika kombinacija za 55 kn (s PDV), Jako velika kombinacija za 70 kn (s PDV) te Jako jako velika kombinacija za 100 kn (s PDV). Korisnici koji ostvare ponudu mogu ju koristiti 24 mjeseca od dodjele.
Aktiviraj ili reaktiviraj paket Jako jako veliki internet po istoj cijeni kao i dosad i uživaj u 12 + 12 GB. Istraži, usporedi i odaberi najbolji paket za sebe na https://www.bonbon.hr/aplikacije najbrže što možeš jer akcija traje do 30. rujna!
[BONBON POKLANJA] Kako ti zvuči 3 dana besplatnog surfanja bez granica? Znamo, oborili smo te s nogu, ali vrijeme je da ustaneš i aktiviraš ovu akciju koja vrijedi do 30.11. u bonbon aplikaciji https://www.bonbon.hr/aplikacije.
[TJEDNI FLAT 35 KN!] Black Friday u bonbonu stiže ranije! Razveseli svoj novčanik i prepolovi troškove - Tjedni flat do kraja studenog snižen je za 50%! Aktiviraj ga u bonbon aplikaciji https://www.bonbon.hr/aplikacije.
Bonbon je ponudio free 6Gb na novoj sim prepaid kartici ili kod prijenosa broja (akcija vrijedi do 31.3.2022.)
Jel to jednokratno 6GB ili svaki mjesec?
Jednokratno je...