Da. Meni su za to priznali na td2. Za sve sto nisi ti kriv moraju priznati. Ako sto budu gnjavili samo reci da znas i druge ljude s istim problemom i da je tvornicka greska sto je na kraju i istina.
Printable View
Da. Meni su za to priznali na td2. Za sve sto nisi ti kriv moraju priznati. Ako sto budu gnjavili samo reci da znas i druge ljude s istim problemom i da je tvornicka greska sto je na kraju i istina.
Pozz svim.
Novi sam na forumu i imam nekoliko pitanja.
Kupio sam prije mjesec dana HD2 i prezadovoljan sam s njim ali vec polako razmisljam o ubacivanju novog ROM-a,sadasnje stanje je ovako:
OS version :5.2.23138(23138.5.3.9)
Manila version :2_5_20191914_0
ROM version:Kumar's Leo Touch Prem 2.8 WWE
Radio ver :2.12.50.02_2
sad me zanima dali je neki od novijih ROM-ova nesto drasticno bolji ili nemam potrebe ubacivat noviji.
I ako netko moze da mi stavi neki detaljniji video/link gdje je objasnjeno ubacivanje ROM-a, bio bih mu zahvalan.
Custom romovi uvijek imaju vise bugova nego stock a i nisu nesto posebno lijepsi od stock roma.
Ovi radi savrseno nisan jos primjetija niti jednu manu,moze neka preporuka ROM-a?
Ima li tko iskustva sa zamjenom ekrana tj. stakla?
Prijatelju ispao na pod i puklo je staklo (mislim, još se drži- ali je razbijeno).
U Agram servis ne misli nositi jer bi tamo sigurno 1000 kuna naplatili.
Zvati će još koji servis, a mene je zamolio da mu pogledam na eBay- u.
I vidim da su negdje 300 kuna staklo i digitizer.
Samo, muči me što skoro svugdje piše da je za HTC iz Verizon mreže, a ne paše na onaj i T- mobilea.
Pa, ako imate kakvo iskustvo ili savjet... :)
A youtubu iskopaj video kako zamjeniti sve to, a verzije ti mislim nemaju veze. Leo je Leo kod svih operatera, samo ga možda drugačije nazivaju.
tu si u krivu, jer :
- HD2 za T-Mobile je drugačijih dimenzija
T-Mobile HD2: 122x67x11mm / 4.803x2.637x0.433in
HTC HD2: 120.5x67x11mm / 4.744x2.637x0.433in
- različita količina memorije
T-Mobile HD2: 576MB RAM, 1GB ROM
HTC HD2: 448MB RAM, 512MB ROM
ali se slažem da je zamjena dijelova ista u oba slučaja...
ima dovoljno videa po youtube-u koji to detaljno prikazuju...
Zanima me jos jedna stvar nikako to nemogu skuzit,kada idem stavit sliku u (contact cardu) na mi izlista prijatelje s facebooka samo prva tri imaju slike a ostali nemaju?
Znali netko zbog cega?
Imam par pitanja:
1. Mob mi se zna zblokati. Jednostavno se smrzne dok neka aplikacija radi ili ga jednostavno ne mogu probudi iz stand by-a. Zasvijetle samo tipke, ekran se ne pali i nema druge nego izvaditi bateriju, što nije uvijek jednostavno. Ima i slučaj kad hoću otključati tipkovnicu, slider samo premještam livo-desno i neće otključati. Ako me itko ide nazvati dok je mob zblokan u bilo kojoj od navedenih situacija, dobra teta s govornog automata priča da sam nedostupan... I još jedna situacija - netko me nazove, odgovorim na poziv, a nista se nečuje, ni ja sugovornika ni on mene. Pa ako je imao itko sličnih problema, nek se javi!
2. Kako izbrisati ili staviti ikone u Start meni? Imam par ikona koje su ostale nako što sam deinstalirao program, a i htio bih tu ubaciti ikonu od npr. garmina kojeg samo imam snimljenog na kartici
3. myPlayer? Koristi itko to čudo, ne kužim kako da proradi...
Pozz ekipi,
Zanimaju me samo dvije stvari.
Jel zna itko dali je moguće da imenik sam pokupi kontakte sa ovog "prokletog" Facebooka kao što radi Android, a ne da se za svaki kontakt treba posebno pridruživat ime s facebooka(makar je naziv jednak)?
I dali je itko od forumaša stavio android na HTC2 ili Win 7, jer cuo sam da se "navodno" može stavit dual boot pa da se odabere Android ili Win.
Hvala na odgovorima i svima Sretan Božić i Nova Godina!! :)
Android na HD2 najbolje da poćneš odavde.
Navodno WM 7 nisu još natjerali na LEO.
Evo sad su se skupile pare za Božić pa ga mogu napokon nakon pucanja ekrana odnijetu u vip pa da ga šalju u servis. Sad koliko se sjećam svih postova s foruma dosta je bilo problema s tim servisom za htc u hrvatskoj pa što bi trebao raditi prije nek ga odnesem? Slikati ga ili što?
Sretan Božić ljudi :)
Nemoj ga slati u vip jer samo produljujes rok servisa. Odnesi ga direktno u servis.
Najvjerojatnije neces imati problema jer puknuti ekran ne ulazi u garantni rok no pitanje je koliko ce te traziti za novi ekran. Prvo se to raspitaj pa mozda nades nesto na ebayu prihvatljivije. Nazovi agramservis i pitaj koliko je popravak za to.
Neki ljudi su na xda naslj znatno nize cijene i sami popravljali telefone
A nisam iz zga pa me ne mogu nositi u servis baš sam tak. Kaj se tiče cijene mislim da je oko 1200 kuna u servisu. Bolje mi je nekak da mi tam promijeni nek da si doma zjebem nešto iako bi mogao sigurno uštediti pol od ovih para...
Hmm. 1200 kn. Zadnji puta je netko napisao da je bilo oko 1800, ali mozda je sada manje. Na ebayu ti je 45-50 dolara. Znaci 4 puta jeftinije samo moras nac nekog da ti to slozi ako neces sam.
Gledam sad malo po ebayu i vidim da prodaju touch ovaj napred nekim digitazerom ,kaj god to bilo i lcd isto samo. Meni bi trebal lcd tj. bar tak mislim. Budem poslikal sutra pa stavim tu da vidite.
Evo ovako to izgleda. Kad taknem ekran reagira. Zna zasvjetliti i tako to...
http://i56.tinypic.com/2wfphn9.jpg
Probaj sa dutys romovima sa HTCPedia.com,ja sam stavija najnovijeg V14 i odličan je nemam zamjerki. EVO LINK:http://htcpedia.com/htc_dutty_rom_hd...om-builds.html
Zna li netko zašto Skyfire browser ne radi kad ga se instalira,kaže da ne može naći server ili tako nešto?
Wp7 je portan na hd2. Samo, stranica je na kineskom ili tako nešto. Vjerojatno će se začas naći neke razumljive upute.
Btw ovom gore je ekran razbijen. Nikakav hreset tu ne pomaže. Da li netko zna koliko je promjena u ovlaštenom servisu?
Edit:
Našao linl
Sve potrebno je unitra. Ako sam dobro shvatio fleša se isto kao i nand android.
Edit 2:
Prvo se treba upgrejdati MAGDLR pa se pokrene DWi.exe. Trenutno se igram s wp7 :D Dosta brzo radi.
Ja cekam Darkstoneov nand + Ram Android RC2. Mislim da ce to biti bogovanje :D
Cehel, wp7 ili android? :D
Sada definitivno android. Btw koristim i ip4 i android mi je dosta bolji od iosa.
Ali wp7 je na ce-u. Ima registry i sve ostalo. Jednom kada se sve otključa, jailbreaka, ne bi imao ništa protiv wp.
Edit:
Sideloadanje aplikacija i pristup registryu i fiel sistemu je već moguć.
http://forum.xda-developers.com/show...3#post10566003
evo i engleske verzije.
http://htcpedia.com/forum/htc-hd2-ro...p7-system.html
@ce3hel: po cemu ti je android bolji od iOS?
držmo se teme
pozdrav svima,jeli netko možda isprobao wm7 na hd2,i kakvi su dojmovi?
Evo ja sam sinoc isprobao wm7 na htc hd2. Mogu reci da sam iznenaden glatkocom rada, sve je stvarno bezprijekorno. Mogu reci da radi savrseno.No problem je u tome sto se ne mogu spojiti na wirless, za sada je to jedna od greski koje sam nasao , danas cu ga testirati pa cu vidjeti ima li jos sto.
Meni radi wifi i sve, trajanje baterije je na razini običnog wma. Jedino ne rade live usluge market itd. I to se može srediti. Pogledajte linkove koje sam dao prije par postova.
Ne znam da li je do radia, vidim da i drugi imaju problema. ja imam 2.12.50.02 radio.
7 mi je u početku bio čudan, nisu mi baš sjeli napola odsječeni naslovi i veliki font. Kakko vrijeme ide, navikavam se. Sve je dosta glatko, to je super. Tipkovnica mi je isto dosta dobra. Ima puno manje opcija wm-a. Nakon nekog vremena bi mogao postati dobar sustav. Sad je jako friški, nema puno aplikacija, nema c/p itd. Sad sigurno ne bi uzimao wp7 uređaj.
Tim više da su svi wm uređaji na procesoru kao i hd2.
Ako bi išao uspoređivati dostupne sustave:
Najdraži mi je android, wm (stari) mi je na drugom mjestu, pa ios i wp7 na kraju.
Nekako me ios najviše razočarao. Mislio sam, ok možda sam sve ove godine bio nepravedan prema njemu i ejplu, dat ću im šansu i kupio i4 (4.2.1 untethered unjailbreakable).
Zasad imaju najviše/najljepše aplikacije. Hardver je odličan, korišteni materijali najbolje što sam probao od svih mobova. Čovjek bi pomislio: ok, što onda može biti loše?! Sam ios može biti loš (imho). Ios je dummy da veći ne može biti. Zamišljen je kao dami i takav i jest.
Primjer koji to možda najbolje ocrtava je sljedeći: s appstora se preko mobilnog interneta ne može skinuti aplikacija preko 20 mb. Zašto? zbog sigurnosti. Zato da dummy useri ne bi kakali nešto tipa koliko me "glupi" ajfon košta, sam je skinuo aplikaciju, ja to nisam stisnuo i slične gluposti, makar su sami krivi. Na appstoru piše koliko koja aplikacija ima mb, ali svejedno neda, zbog toga jer je sustav zamišljen kao "idiot proof". I stvarno je takav, ali sve korisnike čini idiotima, čak i one koji to nisu. To je samo mali primjer, takve stvari se protežu kroz čitav sustav.
Tu je i famozna lakoća korištenja koja je tu ali ako nemaš potreba preko zvanja i slanja smsa i igrica.
Stalno imam osjećaj da mi stevica sjedi za vratom i uvjerava me: ne, ne, to ti ne treba, znam ja bolje od tebe. Zbog tog "idiot proof" sustava i "lakoće korištenja" to mi je zadnja jabuka dok te promijene takav pristup.
@ ce3hel
Od Androida na HD2 koristis (ili si koristio) koji ROM (NAND/SD) ?
Koristio sam ih dosta, najviše stock port. Tamo sve radi i može secsvakodnevno koristiti. Koristio sam i m-deejay ginger ali mi je uvijek nešto falilo, brejkalo i sl.
Nisam. Nisam se s tim zezao. Mislim da je nesto bilo u na linku u postu 1024.
Evo ukratko moja iskustva sa pokretanjem WM7 na HD2. Nakon instalacije samog operativnog sistema imao sam problem sa wirlessom, isti sam otklonio nakon sto sam izvadio memorijsku karticu i ponovo usao u postavke WiFi. Kada je našao WiFi vratio memorijsku karticu i odonda sve radi bezprijekorno. Bilo je problema dok ga nisam otkljucao Chevronom, naime otkljucao sam ga ali se opet zakljucao nakon jedno pola sata sam od sebe. ponovio sam postupak i nakon toga ucitao "unlockit" i sada radi bezprijekorno. Jedino sto jos nisam napravio je aktivacija windows Live ID, das bi moga skidati aplikacije sa marketa itd... ostalo po mojoj prosudbi mogu reci da HD2 sa WM7 radi vrlo brzo, sami prijelazi sa izbornika rade glatko, mada mi se cini da sam WP7 i nije bas nesto narocito. Djeluju mi prazno, no kako je to jos sve relativno u zacetku, vidjeti cu sto ce se dogoditi kasnije. Mogu za sada reci da mi je Android puno bolji od WP7. No evo to je moje mišljenje. Drago mi je jedino što evo imam uređaj koji može pokretati 5 operativnih sistema (unbuntu i MeGoo) te je trenutno HTC HD2 jedan od najboljih uređaja na tžištu. Svaka čast WP7 ali trenutno mislim da kupovina uređaja sa WP7 sistemom za sada nije pametno riješenje, možda tek dogodine.
Probao sam wm7 na hd2,koliko sam skužio sve je radilo osim marketa, i to dosta solidno,nekad nešto triba lupit i povući par puta dok reagira ali sveu svemu solidno radi,ali sam ga brzo skinuo jer mi se iskreno rečeno ne sviđa za sada, čudan je i vjerojatno se triba naviknut,i još kad sam skužio da se ne može do aplikacija to je bilo to. Zato odlučih probat stavit neki android nand pa ako neko ima iskustva s tim može li reći u čemu je razlika od onog sistema sa karticom, mislim je li brži,da li se zamrzava i to,i da li ta sama instalacija na telefon može oštetit telefnon,i ima li koji da je dobar da sve radi i tako to?
Nand je puno bolji jer je sustav snimljen na unutrašnju memoriju i zato je puno brži. Brzina je tu negdje kao na desireu. Meni sve radi, ne brejka, baterija traje ok. Može se normalno koristiti.
imaš link?
treba li obavezno radit particije na sd kartici za instalaciju nand androida,iz kojeg razloga se to radi osim da sačuvaš windowse na jednoj particiji,znači može li se instalirat bez da se rade particije?
Ne treba ništa raditi. Nand je interna memorija. Možeš i bez sd.
Ali ako se želuš vratiti na 6.5 trebaš stock rom.
Ovisi koju verziju NAND Androida stavljaš. Ako stavljaš rom koji nema sense od HTC-a onda ne moraš raditi particije jer ti ostane dovoljno interne memorije za instaliranje drugih programa. Romovi sa sens-om "pojedu" puno interne memorije pa se preporuča particioniranje SD kartice odnosno stvaranje ext2/3/4 particije tako da bi imao mjesta za dodatne programe jer u protivnom ti ostane do 50 MB slobodne interne memorije...Ovo vrijedi za Europski HD2 koji im 512 MB ROM-a...Ako imaš T-MOUS HD2 onda se ne moraš brinuti s količinom interne memorije...
Pregled rom-ova dostupnih za HD2:
http://android.hd2roms.com/
Inače koristim ovaj ROM: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=899796 I nemam neke zamjerke. Nakon instalacije mi ostane oko 270 MB slobodno koje mi je za sada dovoljno, a uz upaljeni 3G, AutoSync te Data Enabled u standby-u troši najviše 4mA.
Igram se par dana sa Androidom na HD2 i sto se mog misljenja tice svi su vise manje OK, osim potrosnje struje......na zalost trebam ga na svakodnevnoj bazi i ne mogu si priustiti da u pola dana ostane prazan.
Android je zanimljiv, sa dosta boljih programa (naspram WM) u svakodnevnom koristenju, ali jednostavno treba jos malo pricekati zbog tih sitnih nedostataka.
Uskoro mi zeni dolazi Desire (iskreno se nadam) pa cu ugrabiti njenu Xperiu i tek onda mogu istraziti i pokusati bez opterecenja naci the best nand android rom.
Do tada bi i ostali korisnici trebali dopunjavati sa svojim iskustvima u ovom :)
WP7 mi za sada ne pada na pamet stavljati jer da "takav OS" zelim kupio bi iPhone.....ovo je moje misljenje ;)
po meni ovi androidi sa sd kartice su uglavnom loši malo koji da se ne zamrzava,spori su tako da ih se ne isplati stavljati i živcirati se ,što se tiče nanda jučer sam stavio jednog i bija je dobar dok me jutros nije probudija alarm koji sam mogao ugasiti tako šta sam izvadio bateriju,ne znam da li se isplati pokušavati dalje,ima li koji da radi normalno da sve radi kao i windowsi?
WP7 je znatno slabiji od iOS-a. Ja uskoro planiram staviti na svoj HD2 WP7 za probu, a poslije neki Android. Koliko vidim NAND je popularan. Htio bih ovaj s HTC-sense.
Zanima me da li radi ona fora da se regam na HTC-sense (posto cu staviti custom rom) i da mi stiti "tracka" telefon ako ga ukradu ?
Kada sam koristio android sa SD kartice (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=823471) nisam imao nikakvih problema. Sve je funkcioniralo kako je trebalo. Za SD Android je jako bitno imati dobar WinMo ROM i RADIO tj. one koji koji podržavaju android na SD kartici. Budući da HD2 nije prvotno napravljen za android mislim da je nerealno očekivati da sve radi besprijekorno.
WP7 Windows Live aktivacijski kod: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=919011
Ja koristim Android sa SD na službenom HD2 cca 2 mjeseca i od prvog dana nisam imao problema s ničim. Nema zastekavanja, brz je i baterija odlično traje stim da sigurno razgovaram u prosjeku 2-4 sata dnevno... Tako da mi se NAND niti neda isprobavati. E da i 100% je funkcionalan, nema da nesto neradi.
Ja sam jučer stavio ovaj nand ANDROI-PPC-SHIFTPDA-GingerBread- V3 NAND (09.01.11)[*IMG] .Sve radi savršeno i brzo samo mi se čini da malo više troši bateriju od windowsa,ne znam možda zbog neke instalirane aplikacije,ne znam šta da još da isključim,ali radi perfektno?
Sve ovce na broju i vuk sit......hmmm tesko :)
Generalno svi ili skoro svi Android ROM-ovi za HD2 rade super, ali potrosnja struje je veliki problem.
Cekamo kolegu VandaL da vidimo koji ROM on koristi, jer kako on kaze da je potrosnja OK (#1050).
Nisam siguran da je do roma ona aplikacija za bateriju kaže da: health-good,accuracy-10 posto,voltage 3.733 volta,dok se temperatura baterije u nekim periodima podiže pa se spusti,možda se prikopčava na internet, sinkronizira nešto,ili neki program radi u pozadini?
Pozdrav
Upravo danas dobio sam Windows Live ID od Microsofta, upisao brojeve i aktivirao svoj HTC HD2, marketplace radi savršeno, a naravno i sve ostalo sa njime.
Sorry, ako neko treba vrlo jednostavan nacin da dobije windows live ID, neka mi se javi pomoći cu mu.
Instaliraj CurrentWidget kojim možeš pratiti potrošnju. Ima također i log file pa možeš vidjeti kad ti raste potrošnja. Inače ima zgodna uputa za izvlačenje maximuma iz baterije na http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918989 pa ako nekom pomogne...
Koristim od MDJa FroYo Sense Revolution ali nemogu ga vise naci na XDA jer su thread prebacili u NAND.
Radio je 2.xx.50 i neki Custom Win ROM, samo sam napravio vecinu power saver tipsa sa XDA, u WM je airplane mode upaljen i nesto sam prckao po registry-u... sad mu je portošnja u stadby 3-7 mA....
Evo stavio sam cpu tuner za regulaciju rada,i ovaj current widget za praćenje rada baterije,sinoć u deset sam ga napunio stalno je upaljen,nekoliko tel razgovora,pola sata surfanja-sad je na 60 posto-potrošnja u stanbayu 3-7mA.
Htio sam instalirat mozillu firefox sa marketa,skinuo se a nije se instalirao,ali je samim downlodiranjem zauzeo memoriju,htio bi to maknut da oslobodim memoriju, ali ne mogu naći gdje se downlodirao,u koju datoteku,zna li netko kako se ovo rješava?
Probaj skinut Instant Uninstaller. Odlična aplikacija koja sluzi za uninstall postojećih.
namjeravam uzeti HD2 pa me zanima dali postoji hr meni za taj uređaj u wm ili možda u android verziji , dosta sam pretraživao po forumu ali ove podatke nisam uočio.
pozdrav od budućeg vlasnika HD2 nakon 6 godina korištenja raznih nokia ( zadnja 5800xm ).
Mislim da nema, ali nije neizvedivo. Cini mi se da sam na XDA vidio negdje kako se kuhaju ROM-ovi s drugim jezikom. Nisam ziher jer mi to onako prolazi kroz glavu.
Molim za pomoć . Stavio sam u petak android na hd2 (dft leo nand) i mogu reći da je ok , sve radi ok cak se i potrošnja stabilizirala . Glavni problem mi je što kod mailova nema forward mailova (ima li rješenje za ovo ) i što mi navigacija neće raditi preko bloototh zvučnika u autu (sygic gps , a muzika i pozivi rade) .
Molio bi isto tako da mi netko napiše proceduru kako vratiti win 6,5 natrag ako se odlućim jer sam sve beckupirao (molim po koracima ) . Najljepša Hvala
stigao je moj HD2 , na osnovu informacija koje sam dobivao dosta sam se bojao tog wm-a , nakon par sati čačkanja imam dojam da to i nije tako loše - treba se jednostavno uhodati . bio bih zahvalan ako mogu dobiti informaciju kako što bezbolnije prebaciti imenik ( po mogućnosti i ostale podatke ) sa moje nokie 5800xm
Pa jesi li probao s BT ili nekakav nacin da sinkroniziras kontakte u outlook pa u hd2 ili export iz nokijinog softwarea u csv ili tako nesto. Prokopaj malo. Ne moze biti komplicirano.
Syncaj prvo Nokiju sa PC preko PC Suite-a zatim bi ti MS Outlook trebao to povući i napraviš Sync HD2 sa PC
htio bi isprobati energy room,ima li netko iskustva a njima,preporuku za nekog i kako se instalira da li isto kao dutys romovi?
Energy je sasvim OK, imao sam ga mjesecima na svom HD-u, stavlja se na isti način kao i svi romovi. Sad sam prešao na KWBR-ov 6.1, volim lite romove koji brzo rade, a dizajn ekrana i animacije mi nisu bitne jer se guštam na Desire-u.
Nigdje ne mogu naći live walpepere za wm 6.5(hd2),da li neko zna za neki link,stranicu?
izaša novi android 3.0 honeycomb,oće li ga biti za hd2?
Jel netko aktivirao wp7 na hd2? Zanima me kako ide ta procedura..jel moram imat windows live account i jel trebam zvat microsoft, odnosno što im reći..itd..:)
Nakon par pokušaja sam uspio dobiti aktivacijski kod i aktivirati wp7. Nisam siguran jel smijem javno napisati proceduru pa ako nekog zanima pošaljem uputu na pm. :cthumbup:
Javno nemoj....
odlična besplatna igrica za htc hd2 http://rapidshare.com/files/447223895/Zumav1.50.cab
nova verzija programa za stalno osvjetljenje tipki http://rapidshare.com/files/42871457...ntrol_v0.4.cab
nova verzija besplatnog programa metal detector http://rapidshare.com/files/428715142/metalDetector.CAB
nova verzija besplatnog programa za data promet http://rapidshare.com/files/42871723...Controller.CAB
odličan novi besplatan program za blokiranje nezeljenih poziva, crna lista, isl. isl. http://rapidshare.com/files/44823107...nez.poziva.rar
.... i novi ROM 3.14.119.1 za t-mobile HRVATSKA na htc europe.
Da mi je još samo znat s kojim serijskim brojem se može skinut...
navigator one počni koristiti tipku Uredi post
probaj možda i tu postati app
Download linkovi za PocketPC
napokon antivirus program za windows mobile...
http://rapidshare.com/files/44880030...e_5.1.0.54.rar
Aaaaaaa poludija sam zadnjih par dana s ovim mobitelom!!! Konstantno smrzavanje, nebrojeno puta se ne može probuditi iz stand by-a, 3 puta tjedno moram čupat bateriju... Nikako uhvatiti vremena, napraviti backup i promjeniti rom. Mislim da to zeza, nisam bio s njim na čistu od prvog dana. A rom je official
Bas iz tih razloga sam prodao HD2. Otkad imam iphone nisam niti restart morao napraviti i nikakva smrzavanja.
stavio sam si prije dva dana na HD2 android NexusHD2-Gingerbread v2.2 NAND i to radi vrhunski prezadovoljan sam ... jedini problem je kao i kod vecine taj sto pocucla bateriju u jednom danu ... dal netko ima iskustva sa onim extended baterijama za HD2 i androidom i kako to finkcionira u praksi ??
dal da stavim umjesto Gingerbread-a neki froyo andoid ... jel netko koristio obe verzije da zna usporediti potrosnju baterije ili jednostavno ti androidi cuclaju bateriju pa cu se morati vratiti na winMo
moze i neka preporuka za neki NAND android rom kojem baterija izdrzi cca 2 dana
hvala
instalirao sam windows 7 mobile na htc hd2 i problemi su sljedeći: ne mogu naći sd karticu da li triba neki explorer da je se nađe ili je uopće ne može prepoznati,kako aktivirati marketplace ima li di neka uputa,kako aktivirat internet a da nije wifi,šta triba ručno unosit postavke,ako neko zna odgovore.....molim?
Sleep of Death, imam taj problem svako malo, postoji li kakvo brzo rješenje tog problema i dali uopče postoji rješenje za taj bag?
meni se zamrzava kad nekog zovem tj ne mogu prekinuti poziv,vidim samo crni ekran,ne znam možda kad se aktivira live services se to neće dešavati,ali nemam pojma ni kako se to aktivira,naša sam na you tubu neki vieo tutorial,skinuo sam hd2 wp7 unlock tool i to je to iz videa nisam uspio zaključit šta se na kraju dobije?
moram priznat da općenito ne kužim ovaj wp7 na hd2,na koju memoriju se instalira,znam da prilikom instalacije napravi particiu od 200mb na sd kartici od 8gb, a ostatka kartice nema nigdje,kako doći do kontakata pošto na wm6.5 ne mogu sinkronizirat sa googlom pa da ih wp7 samo pokupi.....stvarno nemam pojma ako neko zna ?
Ja sad imam winMo 6,5 i nikad takvih niti sličnih problema nisam imao,koristim duty rom najnoviji v18,win 6.5 mi je stvarno super ali mi je dosadija pa bi htio probat win 7,neki dan sam ga instalirao pa sam ga skinuo jer mi nije baš sve jasno s njim kako sam prije napisao.
istina, pročitao sam negdje da korisnici duty roma nemaju SOD. Koristim energyev sencity i mnogo mi je dobar, pa bi ga radije zadržao, a rješio taj jedini softverski problem koji imam na HD2
http://4.bp.blogspot.com/_Sp4iYlFmO6...yHomeWRITE.png
koliko puta treba poslati onaj mail kod otključavanja wp7 na hd2 da dobiješ povratni mail,znali netko,posla sam veće deset puta i ništa?
zna li tko kako aktivirati ovaj marketplace na wp7 na hd2 ,ima li negdje procedura?
Hvala pokusat cu to napravit,usput da li si uspio aktivirat mms,jer u cellular postavkama moze se definirati samo jedna pristupna tocka
?