Tako je i meni, valjda bi trebalo mjenjati product code.. glupost..
Printable View
Tako je i meni, valjda bi trebalo mjenjati product code.. glupost..
imam pitanje, ne znam jel ga netko vec postavio, al nije mi do trazenja, kratko je ionako.
znci, zanima me dali je netko formatiro memory card? nakupila se smeca i zelim to rijesit.
ja sam ju htjeo formatirat kao i svaki memory stick, zanima me jel to ok i jel trebam pazit na jos sta?
cemu sluzi aplikacija python??
ovako moj frend ima problem sa navedenim mobitelom blutooth mu se uopce ne moze upaliti kada ga ide paliti dode mu poruka: Nije moguce obaviti blutoth radnju i tako uvijk mobitel mu nikad nije pao niti nista i sada ce za 3 dana imati 2mj pa molim vas da kazete u cemu je problem jer bio je na servisu vratio se i opet isti problem
Odi u Programe - upravljanje datotekama - mem kartica -opcije - opcije mem kartice - FORMAT i to ti to i on si prilagodi kak njemu paše i stvori foldere koji njemu pašu samo kaj prazni a dok ovdje sve izbrišeš a i odna će te mislim mob pitat da je "prilagodiš" tj formatiraš tak da to isto napravi
zna li netko koji office siute radi na 5800. ili quickoffice. samo da je provjerio da radi na doticnom mob.
pozdrav ekipi
molio bih nekoga da mi malo pojasni korištenje gps-a sa ovim mobitelom.
naime interesira me kako funkcionira ovo,koristim sports tracker ali i garmin, i kad pokrenem navedene programe a u postavkama za gps je kvačica samo za integrirani gps nikako da pronađe signal ustvari treba mu 3-5 min.
a kad u postavkama stavim gps sa intternetom nađe satelit za nekoliko sekundi.
e sad da li internet koristi samo za pronalazak satelita zjedno sa gps-om , non stop ili samo kad je loš signal gps-a.
hvala
Ukratko, ovo što spominješ kada uključiš pomoć interneta je potpomognuti GPS (A-GPS) i služi ti da te brže locira. Kad te neđe više nije potreban.
I pisalo se o tome na forumu.
Pozz ekipa!
Ovako,prije tjedan dana sam se mjenjao sa jednim clanom foruma te uzeo od njega 5800XM,na racunu sam vidio datum kupovine 20.02. te zakljucio da je to ona prva serija sa tzv. "rupom",tu famoznu rupu sam takodjer nasao kao i 10-ak malih zrnaca prasine ispod maske ekrana...U ponedjeljak sam ga odnio u Mobis u Osijeku te rekao navedeni problem...Danas mi je stigao sa izvjescem "prednji okvir promijenjen,ociscen od prasine,test ok,veza ok"...Kada sam dosao kuci sam skuzio da se OPET na tom mjestu nalazi ta famozna rupa...te sam detaljnim pregledom nasao 2-3 zrnca prasine ispod maske ekrana! nazvao sam servis u Zagrebu i oni su se ispricali radi toga i rekli da ga vratim da se napravi nesto...
E sada ja vas pitam,mogu li ja (mislim,i napraviti cu to) traziti da mi daju drugi uredjaj(tj ovu noviju seriju bez te greske) posto se i nakon popravka isti problem javlja?? Znaci,oni su ga "popravili" ali to je opet tu..
Bitnije mi je (da mi neko sa sigurnoscu kaze ko je kasnije uzeo taj mob) da li te nove posiljke mobitela dolaze bez te greske?? znaci da im ne moze upasti prasina... Te da li ja mogu poslati samo uredjaj te da oni meni posalju samo uredjaj posto se uz te nove ne dobiva futrola koju ja imam (a prijeko mi je potrebna)??
Unaprijed hvala ;)
Novu seriju neces dobiti jer ova funkcionira (za izgled ju boli k...), a to je nokii jedino bitno, stedi pare. U mobisu su glupi pa misle da je rupa zbog prednje maske, a NIJE!
Srednji obruc ti ima hvataljku za prednji okvir u gornjem desnom uglu. On je duplo manji od ostalih (greška u proizvodnji), te kad se zakači, šeće 2mm.
Ja sam sam ispirio prasinu i popravio luft iako imam garanciju 2g, tulava nokia i mobis.
e pa da,bas tih 2mm...Pa mogu im onda reci da mi promijene bas taj srednji obruc?? (naravno,da bude pod garancijom...)
Iako,necu odustajat od toga da mi daju novi...necu ja ko budala stalno njima tamo slat taj mob i cekat ga,kad ocito ne znaju rjesit problem...
Samo ne znam kako su drugima rjesili :S(?!?)
uvijek kada skinem neki pdf fajl ponudi mi da kupim (???) acrobat reader, to naravno ne želim. pa me zanima postoji li ikakva alternativa za pdf mobile reader a da je ujedno dobar i besplatan?
a, sorry, mislio sam da ti office treba samo za pregledavanje dokumenata. editiranje ne radi na toj verziji, istina. meni osobno editiranje nije trebalo pa nisam tražio verziju koja to omogućava, ali sam prilično siguran da se može nać i to u threadu za s60v5 aplikacije na ovom forumu
@mislav_os
nema teorije da ćeš dobit novi uređaj! moja stara nokia 5300 je bila 5 puta na servisu, svaki put radi istog problema. nisam odustajao. i nikad nisam imao šanse dobiti novi uređaj, a pitao sam ih dva puta.
@z1010
evo danas sam pročitao da je izašao update za quick office...sad je verzija 6, i potpuno podržava n97 i 5800. ali ako hoćeš editiranje moraš kupit aplikaciju. za samo čitanje dokumenta aplikacija je besplatna
Namjerravam uzeti ovaj telefon, preko oglasnika i vidim da ih ima dosta, svi sa garancijom od 24 mjeseca preko Mobisa, predpostavljam vecina kupljena u T-mobilea, pa me zanima na sta trebao obratirti paznu kod kupnje?
Procitao sam cijelu temu od 41 stranice i vidim da je na pocetku bilo problema sa prvim serijama, zezao zvucnik i ta famozna rupa u desnom kutu.. Koliko sam shvatio bitno je da je mob napravljen poslije 3 mjeseca, jer je onda bug s zvucnikom ispravljen, a ovo s rupicom nije ni poslije? Sto se tice ovih product codova, to se sve predpostavljam moze poslije upistai/rijesiti?
I stvarno je ciganski sto su prekinuli dolazit futrola idrugi stylus, ono bas ciganski..
Ako imate jos poneki savjet za kupnju ovog telefona preko oglasnika, samo daje ili ako sam gore negdje u necemu pogrijesio, ispravite.. Hvala i pozz
Gledaj da ekran nije jako izgreban, ja bih ti preporucio da uzmes invisibleshield ili ovu novu futrolu sto je dosla u mobis jer ne gine ti ogrebotine na ekranu (cak stylus grebe ekran). Bez garancije ne uzimaj. Stavi neki bijeli wallpaper i svjetlinu na najjace da vidis jel ima prasine ispod, morat ces ga inace sam otvarati ili ici na servis. Sve oko softwera se moze rijesiti.
Imam problem - povremeno (i to onda potraje tako nekoliko minuta) nakon otkljucavanja "tipkovnice" tj ekrana ekran baci nekakavu gadnu gomilu gluposti na sekundu i onda se prikaze ono sto bi se i trebalo pokazati. Paljenje i gasenje moba ne pomaze.
Kazem, pojava nije stalna tj nije pri svakom otkljucavanju, al je dovoljno cesta da je iritantna.
Je li se tko susreo s istim problemom i radi li se o softverskoj ili hardveskoj gresci? Fw je v30
Bas tako, samo napravi reset, samo prije napravi backup jer ces ostati bez svih podataka i brojeva telefona u imeniku.Imao sam isti problem i rijesio sam ga resetom.
pozdrav! nemoj te se ljutit na možda glupom pitanju, nedugo sam kupio nokiu i nisam još prokužio mob. imam problem sa stavljanjem tema.. preko pc suita instaliram ju u mob i onda nikako da ju stavim za temu. pa može mala pomoć?
Može malo detaljnije? Kako misliš da ju nikako ne staviš za temu?
j planiram uzeti potpuno novi mobite, znaci nekoristen, tako da mislim da prasine pod poklopcem ekrana ne bi ni trebalo biti, niti bi ekran trebao biti izgreban. Garancija iz mobisa je naravno obavezna, Sto se tice tih folija za ekran, vidim da je to obavezno za Ts telefone, pa cu tako i ja vjerovatno uzeti nesto, procitao sam cijelu temu i vidio na par mjesta da se preporucuju neki modeli, pa ako vam nije tesko da mi jos nesto predlozite, mogu uzeti sa ebaya, znaci nesto sto je isprobano dobro..
Planiram si uzeti i torbicu, i malo sam gledao ponudu ima stvarno svega za ovaj mob, ali razmisljanjem sam i dosao do zakljucka da meni ne treba nesto tipa onih silikonskih navlaka, jer svejedno kad je mob u torbi ili džepu, opet je izlozen ostecenjima, nego ja bi nesto u sta stavim mob, i on je full zasticen i takvog ga stavim u torbu, kad mi treba, izvadim to van, izvadim mob iz torbice i koristim ga, zavrsim, stavim ga u fotrolu i natrag u torbu/džep..Pa ako moze isto neke iskustveni prijedlozi. Naravno, izvor isto Ebay..
hvala i pozz
OMG frende pa ti niti sam neznas sta zelis ne mozes proc jeftino a dobro ...
kako ces uzet mobitel s ebaya s garancijom pa ces ga slat kad ti nesto ode u ameriku austriju njemacku ???? .... Procitao si temu i znas sve o mobu e naznas sta dolazi u paketui s njim ,ne znas da dolazi futrola ????
Frende, ajde molim te lijepo citaj moje postove, moje quoteove i ne prdi u trubu;D
Znaci mobite budem uzeo preko oglasnika, sa garancijom, a foliju i futrolu budem uzeo preko ebaya..
kazem samo malo vise citanja i sve 5:crazy:
A ti da si procitao temu kako spada, znao bi da je od mislim 1.5. obustavljena isporuka torbica i dodatnog stylusa, sto znaci da ne dobijes torbicu sa mobom..
Da a di si ti specificirao sta uzimas preko ebay-a ?? a ako malo bolje potrazis po oglasnicima i ma potpuno zapahiranih mobova sa futrolom ... google cuda cini
Slobodno mozes okrenuti i proslu stranicu i vijdeti moj post, i odgovor na njega, i tamo ti je sve navedeno di i sta mislim kupiti, misim da si to procitao, bilo bi ti puno toga jasnije, i da bas zelim uzet mob preko ebaya sa mobisovom garancijom:crazy:
Nisam jos zvao da provjerim ovaj sadrzaj ponude po oglasnicima, ali sam pomislio da vide u tim paketima nema futrole.. Budem nazavo i pitao..
I ne brini, cuo sa, ja za googe, i znam sta cini cuda..:wall:
da i ja pridonesem malo temi - 5800 imam od 4. mjeseca i mogu reć da nikakvih ogrebotina na ekranu nema, a ne štitim ga ničim osim nokijinom futrolom, koja je btw po mom mišljenju apsolutno obavezna (to ili nekakva torbica kak si i sam rekao, ne mogu ti preporučit ništa osim original futrole koju sam dobio s uređajem. stvarno je kurvinski potez povuć to iz retail paketa). al osim toga, niš drugo mi se stvarno ne čini prijeko potrebnim, s tim da stylus koristim dosta rijetko, sve se da napravit prstima (noktima actually). znači, normalno korištenje, i ekran se ne grebe. kad ga ne koristiš, bubneš u futrolu i nemre mu se niš desit.
takva su barem moja iskustva s njim, vidim da ima i drukčijih mišljenja..
Bas lijep post, ja isto stvarno uvijek pazim na telefon, ali nikad nisam imao neki sa TS pa reko bolje pitat.. Do sad sto sam vidio najbolje mi se cini ova futrola
http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p...torbica-cp-361
jer cini mi se da dobro stiti mob dok je u džepu/torbici, a opet se moze telefonu pristupiti bes potpunog vađenaj uređaja.. a opet uređaj se lako vadi, ako ima potrebe za tim..:respect:
da, dobro izgleda ova cp-361, super stvar je kaj imaš pristup gumbima na dnu i (vjerojatno, tak mi izgleda) statusnoj traci na vrhu ekrana za sat, poruke i slično. opet s druge strane, ekran je tu izložen napadima ključeva i sličnog hardvera u torbi. ak si u mogućnosti vidjet i probat uživo kak to izgleda, probaj to i originalnu cp-305 futrolu, jer kolko vidim košta 3-4 puta manje. ipak je 'recepcija' :D
nula bodova. napravljen je hard reset u petak, preko vikenda sve super i evo sad opet isti problem sa displayem...
edit: izgleda da je problem hardverski i dogadja se kad je mobitel hladan (gle cuda klima mi je upaljena i taman sad se to pocelo dogadjati). evo i filmic onog sto se dogadja, cini se da je relativno cest problem http://www.youtube.com/watch?v=vrcQqCqj8M0
koje smece od mobitela, vec 2. put na servisu od kupnje...
za novce koliko sad kosta, nekih 200 eura otprilike. ne moze se kupiti nista ni priblizno dobro kao ovaj mob..iskreno ovaj mob je savrsenstvo za ulozene pare.. da napisem i to. da paralelno koristim i n 85. koji je puno skuplji aparat a ima vise nekih sitnih greskica od ovoga.
Na sto treba paziti pri kupnji rabljenog 5800?
Moze li netko poslati sliku na kojoj je tocno oznaceno gdje je ona rupa u masci?
Kako prepoznati da je mobitel 2. verzija, sa dobrim speakerom i bez te rupe?
Hvala
Nije rupa doslovno, ali je procjep u gornjem desnom kutu na mjestu spajanja donjeg i gornjeg dijela maske koji je 1-2 mm siri od istoga na lijevoj strani. I najbolje se vidi kada je tzv. multimedijska tipka osvijetljena jer tada probija svjetlo kroz taj procjep.
Imam N5800 od sredine 2. mjeseca. Od pocetka imam taj procjep, ali ne primjecujem da se stanje pogorsalo niti da zbog rascjepa prasina ulazi pod ekran.
Takodjer, pretpostavljao sam da ce mi zvucnik riknuti, medjutim, do danas nemam nikakvih problema ni sa zvucnikom ni s ekranom niti s bilo cim. Valjda sam po prvi put upecao bezgresni primjerak mobitela. :)
Inace, gledaj da mobitel datira bar od kraja 2. mjeseca. Ili provjeri koliko je ukupno trajanje poziva - ako je dugo, ili je sve ok s zvucnikom ili je vec zamijenjen pa je opet sve ok. :)
n00b pitanje, ali kako pogledam otkad mob datira?
I ako uzmem mob u T-mobileu, mogu li ga ja otkljucati u kucnoj radinosti(ako ne, koliko kosta otkljucavanje?) i onda nazad flashati njegov brandirani firmware ako slucajno trebam reklamirati mobitel?
Najlakse, naravno, preko racuna. Tj., ako je kupljen u 3. mjesecu, onda je vjerojatno novija serija jer su one prve rasprodane za 1498 kn u roku par dana. :)
Inace, imas ova 2 koda koja normalno ukucas u mobitel:
*#0000# (info o firmwareu)
*#92702689# (ukupno trajanje poziva - ostaje i nakon resetiranja uredjaja)
Ne mozes sam, trebas kod unlockera. Cijenu ne znam, pretpostavljam 100-200 kn. I mislim da ti moze vratiti stogod zelis na njega kad zatreba (pitaj ipak prethodno).
Napravio sam certifikat na opda i sve normalno uradio,a pri instalaciji izbacuje ovo ,,expired certificate,, sta da radim??? :((((((((
pa gde je taj rompatcher ,u aplikacijama ga nemam?
Jučer sam kupio Carrying Case CP-361 za 5800 i sutra im idem vratiti. Ne da je nepraktična, nego živi užas. Savjet- ne kupujte, ima tajni !!! :angry:
Tek sam sada u Općenitom profilu ugledao neke nove dvije opcije za 3D melodije, to je bilo i na verziji v21 ili se promijenilo updateom na v30? :D
ak misliš na 3d ringing tone effect, postoji i na v.21. ne znam koja bi to druga opcija bila..
i kakvi su dojmovi na v.30? neke bitne razlike?
@restless - da, na to mislim, onda nisam ni išao za tim da postoji to na v21 tek sada na v30 primjetio. Ja osobno nisam ništa novo primjetio, da su barem ovi iz nokije dali v21 v30 changes ali nema nigdje ništa po googleu, bezveze...
@dado - kad uključiš onda se pojave dvije.
Kako se krecu cijene unlocka ovog mobitela?
Molim vas za pomoc,za najbolje resenje problema ,,expired certificate,, ne znam sta da radim :(((((((((
ovako napamet mi se čini da bi ti mogao pomoć hard reset mobitela. na ovom threadu (http://www.nokiausers.net/forum/noki...rtificate.html) sa nokia users foruma čovjek je tak riješio identičan problem. gledaj pretposljednja 2 posta na threadu
cek oce mi se obrisati stvari iz telefona i sve ponistiti???
Ma kakav crni hard reset. Treba haknut mob...
Kupio sam mob u 4.mj ove godine i među zadnjima sam koji su dobili torbicu, pa me čisto zanima dali je netko probao on-line prijaviti inspektoratu (https://prijava.mingorp.hr/) slučaj nedostataka u kutiji s mobitelom.
Jel na službenim stranicama nokie (http://www.nokia.com.hr/pronadjite-p.../specifikacije) još uvijek pod stavkom sadržaj kutije stoji što sve mora biti u njoj.
Imao sam pozitivno iskustvo sa inspektoratom u sličnoj situaciji, pa evo da podijelim to i ovdje, možda i vama pomognu.
Inače sa mobom sam full zadovoljan !
Pozdrav !
Jedno pitanje za vas koji imate N5800XpressMusic vezano uz instalaciju programa. Da li se mogu instalirati samo programi za Symbian OS v9.4 Series 60 rel. 5 ili i za starije Symbiane. Imam Omniu HD sa istim OS-om kao i N5800 i kad instaliram neki program (npr. HandyWeather) ne mogu ga otvoriti i nema ga u aplikacijama. Vidim ga u file manageru i u Application manageru ali nemam opciju da ga pokrenem. Mogu sa samo izbrisati i deinstalirati.
Sigurno postoje programi za S60 3rd edition koji rade na 5800. Ja osobno koristim MobiReader i on radi samo kaj ocito nije prilagodjen za touch interface pa se mogu koristit samo volume rocker gumbi za navigaciju. Zapravo mi se cini da se vecina aplikacija za s60 3rd uredno instalira i pokrene na 5800, samo je pitanje da li ce se moc koristit zbog touch sucelja. Konkretno handy weather nisam probao, pa ne mogu komentirat
Ok..cim dobijem neki info javim.
Evo konacno i ja dobio svoju 5800, pa sad imam par pitanja, iako znam da je to sve negdjeu ovoj temi, ali tesko je to pronać..
Znaci dobio sam telefon, i gore je verzija V 21.0 ali mi je softvare lagano brandiran od T-mobilea, imam onaj web n walk ikonu, kad ga palim ima neku kao animaciju sa karakteristicnim tmobile zvukom.
Sad, kako da se toga rijesim, odnosno da mi softvare bude potpuno cist, odnosno nebrandiran i kako da ga updateam na posljednju verziju?
Sto se tice updatea, *¤0000¤ i onda odem na potrazi nove nadopune, ali onda me trazi da napravim profil za spajanje, ali ja sam na Tele2 i poslao sam poruku da mi posalju te postavke u poruci koja sa spremi i onda bi trebao ici na net, ali mene trazi da to posebno(rucno)upisujem?
hvala i pozz
trebas promijeniti product code te napravitu update softa imas na forumu o tome. Tj. stavi balkans code i napravi update softa nesto vise na:
Upgrade firmware-a, promjena product code-a i traženje aplikacija za Nokije
[5800] kako nadogradit firmware ?
Ljudi mene zanima dali zna ko gdje ima i naravno ako ima tj postoji sprotska torbica za nokiu 5800 , znaci ona kaj se stavlja na ruku tipa ovo ,tj recimo kak ima nokia n79 active?
Pozdrav
Mene pak zanima kako da ja namjestim na mobitelu da njemu ne padne napamet spajat se na internet ni na bilo koji drugi način osim wlana?
Tooutman- to se zove armband, potraži malo na eBayu i sličnim stranicama.
Ako nemaš karticu, ili te strah kupovati preko interneta, imaš ljudi koji ti mogu naručiti uz malu naknadu.
Johnnx- samo pobriši profile od providera u postavkama (pristupne točke ili tako nekako se zove).
da ne otvaram novu temu napisat cu tu
slucajno sam obrisao neke datoteke dok sam prckao po mobu i sad nemogu otvorit imenik i ono kad biram broj (ne mogu otvoriti dok sam na pocetnom ekranu (desktop-u), mogu otvoriti imenik tako da odem u menu i onda otvorim imenik)
sta da radim? probao sam reinstalirati preko pc suite al nista
pomozite mi:respect:
unaprijed hvala
Zdravo svima imam jedan problem sa 58com ne mogu da prebacujem slike
sa PC na mob preko USB kabla a video i muziku mogu :S
i jos nesto zasto nepuni bateriju kad ide preko USB ?
znal ko sta bi moglo biti
pozz
5800 nema mogucnosti puniti se preko USB
Nesto sam cackao oko fontova sa programom FlipFont ubacio neke fontove po upustvu koje sam nasao na netu,i sad telefon nece da se ukljuci,ukljuci se svijetlo kao da telefon krece da se ukljucuje i onda se restartuje i sve tako.
Sta da mu radim
Haha, sorry moram se malo smijati. Probaj izvaditi memorijsku karticu i restart, ako ni to ne ide ne gine ti hard reset pritiskom na zelenu, crvenu tipku i kameru istovremeno prilikom bootanja symbiana.
Decki ovo vam je najlaksi nacin mjenjanja fonta bez da zablokirate mob:
Instalirajte Fontrouter 1.6 i kad resetirate mob pokrenit ce vam onaj font koji ste stavili u E:/data/Fonts. Font iz windoza ili koji ste skinuli negdje kopirajte 4x i nazovite ih redom s60snr.ttf, s60ssb.ttf, s60tsb.ttf, s60zdigi.ttf i stavite u E:/data/Fonts. Kad zelite promjeniti font, uninstalirajte fontrouter pa restart i opet ce vam se pokrenuti default font. I onda sve ponovo, stavite novi font i instalirajte fountrouter ponovo.
To je marketing da kupis njihov kabel za punjenje koji je 100kn preko USB-a ili si napravi sam jedan ako umijes, ja jesam.
kambodza i domagojr, probajte sa hard resetom. tak bi se trebale vratiti orginalne postavke i pocetna hijerarhija datoteka. nazalost to i znaci da se brisu svi podaci na memoriji mobitela. dok se pali mob stisnite zelenu tipku, crvenu tipku i tipku fotoaparata istovremeno i cekajte dok se upali pocetna animacija (rukovanje i neka nokijina mjuza).
Ma nit cu kupit a nit cu pravit nesto mi ne gori da mora biti al cccc samo daj im para malo im nemoju xD
thx na odg
Jel opda josh uvjek izdaje certifikate ???
je li probao tko ono celly foliju? vidio sam da je u tcheno maxa za 42 kune...
probaj ovdje.puno jednostavnije a i brze dobijes certifikat. http://symbiantalk.net/showthread.php?t=2794
@ dado sta si je ti uzeo u puli ili ?
ekipa, moze li se u internet browseru raditi copy/paste?
npr. surfam nekim stranicama i ponudi mi se web stranica ali nije u formi link-a koju bi trebao copy/paste-ati ali do sada nisam skuzio kako.
znam da se moze copy/paste-ati u sms-ovima, tel. brojevima ali internet explorer ne znam kako.
p.s. da li itko zna moze li se internet exploreru otvarati novi prozor? cesto se neki pop-up otvori u novom prozoru pa me zanima moze li se manualno otvoriti?
da da.. znam di je ..preko puta igralista od zute skole .. Hvala ti...
Nažalost ne. U browseru možeš kopirat tekst samo iz text frameova ako ih ima na stranici. Ono kaj možeš napravit je otić na ovu adresu http://cousinisaac.com/mobitol/. Čovjek je napravio stranicu s takvim text boxom. Samo kopiraš gore URL sitea s kojeg bi želio nešto kopirat i on sav tekst (ili HTML kod) baca u box ispod pa možeš kopirat. Ne radi savršeno, al sve je objašnjeno u FAQ-u na stranici.
Opet nažalost, ne. Nevjerojatno blesav propust Nokije, browser podržava otvaranje više prozora (mislim da je ograničeno na 5, barem je tako bilo na s60 3rd telefonima) ali samo ako u html kodu na stranici postoji onaj target atribut za otvaranje u novom prozoru. S jedne strane je to donekle i razumljivo, vjerojatno nisu htjeli da više prozora pojede sav RAM u telefonu, iako mislim da bi se i to rijetko događalo...
Uglavnom, jedini način da dobiješ new window je da recimo bookmarkaš neku stranicu za koju znaš da se otvara u novom prozoru i onda je otvaraš svaki put kad ti treba novi window. Ljudi su radili i svoje blank stranice samo sa target atributom baš za tu namjenu. Nije baš neki workaround, ak neko zna više, nek javi ovdje..
ljudi sorry sto pitam ponovno vec sam vidio pitanje,ali jel postoji uopce gdje za skinuti nekakve igrice za 5800.ne mogu vjerovat da toga jos nema???
Može se i to riješiti :) postoji puno bolji web browser za 5800, Digia @Web.. nađi na netu..= Citat =:
Izvorno postao restless_one
S njim možeš otvarati nove tabove sam i puno bolje je napravljeno ono za full screen i zoom.. Samo nažalost ima isti engine kao običan nokiin browser..