polako pravac arena...
posao zove...
:wave:
Printable View
polako pravac arena...
posao zove...
:wave:
Po ovima u dućanu- svaka sa plastičnom zvijezdom.
I vidim da su sve po dućanu upozoravali...
Makar mi nije jasno.
Ima neka stolica za 2000 kuna, izgleda kao da su je iz Ferrarija izvadili i stane skoro dvoje ljudi na nju- ali ima plastičnu zvijezdu i po njima nije za ljude od 70+ kila.
Ajde, one šarene stolice mi je jasno da imaju neko ograničenje- ali ne znam da ljudi koji kupuju uredske stolice svi imaju manje od 70 kila.
Uglavnom- kupio sam (riskiram ;D) i rekli su da ako pukne unutar godinu dana- daju mi novu.
Ali, za sada je stolica super.
Samo me bole leđa od uspravnog sjedenja :notooth:- bojim se da nije to nezdravo...
Pjesma sa reklame je bila Depeche mode- Enjoy the silence, ako se dobro sijecam... I da, NE KUZIM!!!! O_O
Gledam DVD od Renate Sopek sa latino plesovima ;D
Odo to gledat :D:D
Evo onda još jedan http://forum.e46fanatics.com/images/...palmsmiley.gif :notooth:
Pogledao sam, google translate ti neće pomoći... :belj:
Došao iz vana, kako bole oči kada hodaš preko livade pokrivene snijegom... :crazy:
Cionn- vježbaš, a? :p
:lol:
;D
OT: pozdrav ljudi, tražim neke igrice za mob, imam feštu doma, sestra i stari slave imendan :D
A trebao sam u kino ić s nekim... ah, nema veze...
dosadno pa gledam oglase na njuskalu :jump: i vidim ovo http://www.njuskalo.hr/apple-iphone/...o-oglas-974623 kako je to moguce kad ga vip nije imao u povudi ili se varam???
došao iz arene...
prvi dio arene gotov... ;D
za par sati nazad...
odoh klopat... ;)
Igram se s avatarom (ne filmom, već ovom sličicom na forumu :notooth: )
Našo sam predobar GT-R SpecV logo al neznam na koju foru da ga ubacim da bude u što većoj veličini..
Sinoć kad sam već bio ukrcan jedna frendica me pita da sta sam napravio s kreditnom karticom. Ja ju gledam ko tele a ona mi kaze da mi je neki dan ostala u bankomatu pa da ju je netko skupio. Ja sam ju umalo proglasio ludom,al svejedno sam bacio oko u novčanik i gle vraga,nema je... :freakout:
Znam gdje se je to desilo,al nemam pojma gdje je trenutno i jeli me netko operušao... Rekoh,mala je sredina,svi me znaju u mom zavičaju i te šeme,pa ću sutra ufatit koga treba... Dođem doma u 5 ukrcan do daske i odoh spavat ni najmanje zabrinut oko novonastale situacije...
Ustanem maloprije i odo na kavu...
Nabavio broj od poznanika koji je radio taj dan na tom parkingu (10m od navedenog bankomata) i pitam ga da sto se desilo...
Kaze mi on da je neki klinjo prčkao po bankomatu nakon sta sam ja otiso i da ga je on otjerao i uzeo karticu te ju dao policajcu koji se u taj čas našao tu. Policajca također poznajem,i reko mi je gdje ju je ostavio na sigurno. :)
Ja sam jedino mogao putem internet bankarstva provjerit jel netko nesto vadio il nije,al izgleda da nitko nije nista skidao,a kako je onaj bankomat od Splitske banke blentav,to me je i začudilo... Mislio sam i sve pretrest na bratov račun da ne bude belaja,al nije bilo potrebno. Dok mi zamrznu račun ovi iz banke vec bi se otelio... Jbg,padala je kiša,meni se žurilo,bankomat vazda pita "želite li još neku transakciju" a ja sam samo pobjego i da je netko htio,stisne "da" i eto ti đavla... :cry: Sve je super ispalo,momcima sam dužen piće i sve 5. ;)
Sutra idem po nju i to je to. :)
Kakvi neredi u Vancuveru...
Strašno!
Smućac - dobro si prošao, moraš biti pažljiviji :)
^^ Znam ja to,al đaba sve kad je žurba,misliš na 100 stvari...... :)
Svakome se može desit... ;)
Jaooo... Ma vidi vraga... :notooth:
A Smućac, pa daj pazi! Da spavas po noci a ne po danu to ti se nebi garant desavalo ;D
Je*at ga kad sam uvatio dan za noć... :D
OT: Najeo se odoyka i zaboli me... ;D
luna sutra ide na razgovor za posao.
fige, momci, fiiiiigeeeeeeeeee!
Raditi ćeš dva posla da uštediš za Kanadu? :belj:
Isti posao, ili u potpunosti mijenjaš karijeru?
isti posao, drugi vrtic.
ovo di sam sad je na odredjeno i nema bas naznaka da bi se moglo promijeniti u skorije vrijeme (sukladno tome djecu cu imat nikad, kreditno sposobna cu bit nikad.. i tak)
ovo di idem na razgovor je novi vrtic, dakle veeeeelke sanse za stalan posao.
cut cu sutra sve.
to je samo razgovor, ne znaci da ce me i uzet.. zato trebam figetineeeeeeeeeee! u mojoj struci je doc do posla ravno jack potu :(
a karijeru ne bih mijenjala nikad :D
Ajd, sretno onda :thumbup:
(Kao slučajno) Povedi djecu iz sadašnjeg vrtića pa da svjedoče kako si dobra teta ;D (ako jesi :belj:).
Kakvi luđaci na Novoj TV, ove Bijele udovice! Krepao sam od smijeha:respect:
@Luna,
Evo ti onda figa: http://i46.tinypic.com/8w04sg.jpg
:belj:
Sala naravno. Sreca nema veze s tim, dobit ces ti taj posao. ;)