došao doma...
pokupovane stvari za danas, ujutro lagano na put...
poslić zove... ;)
mislim da nema spavanja večeras... ;D
Printable View
došao doma...
pokupovane stvari za danas, ujutro lagano na put...
poslić zove... ;)
mislim da nema spavanja večeras... ;D
Dobio sam 3 iz kemije! YAY! Mama nije prestretna a tata van sebe (kao... nakon naseg razgovora prije par dana kak i nebi bil takav :P )
I poslije skole smo grudali autobus, vec se ukakili da nebu stal, al nije... Pa idemo kuci i konj pogodi ded u u glavu! SVI TRRK! Ja trcim a naocale mi hopsaju po glavi (LOL) i PAF na snijeg,,, U biti mi je bilo super danas xD
EDIT: Ko mi moze pomoc? Ocu igrat Quake 3 arena, a kad upalim ono Dont send i Send error report... Jesam nadogradio drivere za graf. kart. al opet nece! PLZZ! :(
spavao na kraju pola sata... ;D
došli do selce, kava, gablec, i krenuli raditi, i pola toga ne štima i tako to...
i evo me nazad u zagrebu... :)
Gledao sat i pol najdosadnijeg filma...
Smrt u Veneciji- zvuči dobro, ali film (barem dio koji sam pogledao, ali sumnjam da je ostalo bolje) je strašan...
Radnja je nikakva, glazba jednolična- ali, film je toliko uspavljiv.
Skoro me bacio u depresiju ;D
Neofen forte i laganini na trening....
gledam ovo na rtl-u i umirem... ;D
Nemožeš vjerovati kako se ljudi sramote!!! I to namjerno!! Za krepat!
Lol, prodal sam mob a sutra po w705! JUPII! XD
E da, laku noc! :D
Kao fol trebao bih se spreamati za sutrašnji ispit, a to činim lutajući bespućima Interneta i čitajući o mobitelima, ne to mi nije sutrašnji ispit, al si ne mogu pomoći.
Pa tako i ovo, pošto nemam vremena za otvarati manje teme, evo vam ovako servirano:
glasine ide kako HTC sprema novi Android uređaj imena Scorpion, vjerojatno na 1.5 GHz procesoru, verzije Android v2.2? Još su sve "teške" glasine kao i to, koliko ima tu istine?
ej koljega, bijah prije tjedan dana u Rijeci :D
aha.... i ne javiti se, e pa drugi put i možeš, ako hoćeš.
e... nije da ne odem i ja u ZG (koji put) ali je to uvijek službeno na par sati.
mi smo isli neplanirano, isto na par sati, i bila sam s muzem i s kumovima, a kaj da ti se javljam kad smo po toweru obilazili ducane s baby opremom :D
al sam si napikirala jednu macju grebalicu za svoje zweri koja je zacudjujuce jeftina (spram ovih u zegeju) pa se mozda i vratim ubrzo :D
za nadolazeći "blagdan", jedna prigodna... :)
http://www.pumahardchorus.com/
:beer:
@HCSC,
Luna ionako nije u Zagrebu. :p
OT: mislim da idem spat.
rav, netko bi mozda popizdijo na tvoju konstataciju, al ja cu samo rec: pozlatile ti se rijeci da nisam u zagrebu :D to bi znacilo da gradim kucu u dugom selu, napokon :D
a kak su se stvari pocele razvijati.. moglo bi biti, ooooooooo, moglo bi..
fige, momci. trebam. jako ovih dana.
Odi kod Begovića i reci mu da me pusti gore par dana i sriktat cu ti instalaciju... ;D
Evo ja doso jedvice doma iz skole, opet gadjali bus i "vidli" su nas profesori... Kao, mene jesu a druge ne... -.-' a jbg XD
E i cekam da teta iz t-mobilea nazove tatu da mi je stigo mob... w705... Ahhhhh... NEMAM VISE LG! YAY! E da, kaj mislite, jel dobro kaj sam prodal LG KS 360 5 mj star za 450kn? :P
S tom prodajom si odlično prošao, ali ne kužim što će ti taj ženski mobitel (w705).
I DOBIO SAM GA! OMG! ^^ kak je cool! XD hehee
A i ima WiFi, kak kuuuuul.. XD
A i drago mi je da sam se rijesio tog LGija... XD aaahhhh... Taj osjecaj imati sony ericsson u ruci... Neopisivo... ^^
Evo opet se privikavam na sony ericsson, ko da ga jucer imo u rukama ^^
E da ima ko kakve flash teme da delaju na njemu?
EDIT: MOJ 100-TI POST! :comp:
došao s velesajma...
za divno čudo, ceste nisu tak loše, nema tolko snijega, bar potez od velesajma do trešnjevke...
ugodno iznenađen... :)
Ovdje mećava, naše ralice vjerojatno nisu ni natankane. Živo me zanima šta će biti ujutro po cestama :rolleyes:
:zijev:
spava mi se...
danas opet bile sniježne radosti, po x-ti put ove zime...
nadam se da sutra neće padat snijeg...