Ja cu doc ak t-maca ne dodje :D
Kajaznam, ak posao dopusti...
Printable View
Ja cu doc ak t-maca ne dodje :D
Kajaznam, ak posao dopusti...
Petkom navečer (da, navečer, od 20 do 22:30) imam drugih obaveza. tako i ovaj miting, ako ga bude, lagano propuštam... :-/
(ali ako budem mogao doći u petak, tj ako se nešto promijeni sa moje strane, onda možda navratim, ali kako zasad stvari stoje, ne dolazim... :-/ )
@Vert: A šta sam ti ja skrivio da ne želiš vidjet moju facu? :notooth:
@Ico: Heh, rekao sam ti da ne dilaš 'njavu u tim terminima :D A hebemu Ico, ja možda baš zbog tebe propustim ovaj meeting :)
a oce se tko u osijeku okupljat? ili samo zgb?
EDIT: ah, i ja pisem gluposti, ni u zgb vidim da se ne mozete okupit, a kamoli u osijeku....
Upravo... spremamo se ko' gladni sr@t ;D
Ne može ni Ico u petak, a navedeni kao jedan od stupova ovog a i drugih foruma (za daljnje informacije vidi www.iskorak.hr) mora biti prisutan, inače ništa od toga.
OK, da čujemo neki drugi prijedlog?
@BD: Error 404 ;D
ma bas me briga kad, moze i u ponedjeljak u 3 ujutro :P al daj se vise dogovorite!
svi samo sute k'o p*cke i ne bi dali prijedlog kad i gdje..
samo znaju doc napisat "meni ne odgovara.."
2.6. 19h!
mjesto: predložite sami.
@BlueDevil: :nono: nije ti ovdje mjesto da reklamiraš svoju stranicu! :D
Da, koja reklama...Error 404 ;D
@Ico: Ma meni pashe ;D
je, pase i meni..
ajmo sad cuti tko ce izjaviti da ne moze ponedjeljkom u 7 navecer doci na cugicu - dvije, jer u utorak ujutro radi.. :rolajz:
opet stara ekipa . . . :D
nismo još rekli di idemo?
staro mjesto?
ili . . .
ico, ovaj put slavimo tvoje položene ispite? :notooth: ;D
hebemu led,ja bi isao da sam blize...organizirajte sastanak kad je neka tekma od hrvatske u zg..jedno 3 sata prije tekme...onda cem doc...:notooth:
@bbrljo: nemam pojma di će mo... to se dogovorimo... :)
ma ne slavimo ništa... ali ako bude sreće u petak ujutro, možda i budemo nešto slavili... ;D :p
Evo ja ću prvi sj*bat: radim popodne. Što znači da prije 21:30-22h nema šamse da se pojavim igdje.
Ako se nađete, svratit ću svakako na pićence-dva na povratku doma, ali velim - prije pol 10 ili 10 me nema...
A to je ponedjeljak...a hebemu miša :notooth:
...
Meni paše ;D
da je 3.6 došla bih , al ovako ne vjerujem
Ponedjeljak? Balkanac mora učiti za maturu. Znači, vidimo se ;D
Hum, 6.6. mi pase, 2.6. malo manje pase ali ajd. :)
Dakle:
Petak, 6.6.:Ponedjeljak, 2.6.:
- La_Luna
- BlueDevil
- mala
- ravilov
- Ico
- T-Maca
- bbbrljo
- La_Luna
- Balkanac
- BlueDevil (3. smjena ;) )