Mozel link od tutoriala kako fixsat bateriju da vise traje ?
@edit : želim da napravim sat u cošku gore kod baterije kada udjem npr u file manager da gore pise koliko je sati ? kako to da uradim HVALA.
Ok valja..Al kad ga flesam bluetooth mi ne radi..
De pomozite molim vas!!
Hvala
Ne znam da je itko dosad imao problema sa Bluetoothom cisto od flashanja, pa ne znam sto bi ti rekao...
Ako može samo jedno malo pitanje .....
Jel se može u K750 / W800 ugraditi kamera 3.2 MP
A kako bi to tocno? :jehon:
ocito ima neki nacin pa ga zanima jel je jos ko uspio (iako i mene jako zanima kako) :D
To sa bluetoothom je imao moj jaran i na kraju je ispalo da je to bilo do nekog virusa na nekoj slici....
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Jel zna iko kako da ugradim kameru 3.2 MP (od K800) u K750/W800 tj. jel to ikako moguće ?????
Ja znam izvaditi i zamjeniti ovu moju kameru i staviti novu al nezz jel ova od K800 veća ili manja pa da nemože da uklopi u predviđeno mjesto i jel isti slot, i tako....
Jer neću da kupujem kameru od K800 ak nemože u ovajm mob.
pls. odg.
thx.
OK, nemojmo biti smijesni i razmislimo logicno. Da se to moze, mislis da ne bi vec ovdje pisali o tome?
Mozes li u mobitel ugraditi maticnu plocu od klasicnog racunala? Ovo sto pitas je jednako realno.
OK, ....
U svakom slučaju, HVALA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Postoji li ikakva mogućnost da se stavi onaj patch koji služi i za mijenjanje layouta (tj premještanja baterija na drugo mjeto na ekranu, i sl.) na CID 36 R1BC002. Nisam siguran kako se taj pach zove (ja mislim da je ELF) ali tamo je i pisalo da mora biti onaj stariji R1BD001.
PLS HELP
patch=/=elf
da sad ne idem u ot(za elf pack postoji posebna tema), pisalo je za tu verziju fw zbog postojanja elf loader-a i library-a za taj fw, a ne zato sto elf podrzava samo tu verziju fw
pa jel mi možeš dati link za download nekog dobrog elfa (gdje je izmjenjen layout) pls
Kao sto su ti vec rekli, ovo je ovdje off-topic. Postoji vec dovoljno tema o tome, potrazi i citaj.
Pozdrav...preko ceka mogu otključati k750??? A da nije preko patcha...Preko omniusa nemogu...
Pozdrav
Hvala!
A sto fali patchu?
Pročitao sam ovdje sve o problemu o tome da se mobitel više neće da se upali, i iako su drugi mogli kasnije nastaviti ispočetka ja ne mogu. Moj se k750 i dalje ne pali. Koliko sam skužio problem je bio u bateriji jer kad sam ju stavio na drugi uređaj (d750) i uključio punjač, počelo je puniti a baterija bila prazna da mi nikad nije bila tako prazna.
Kad je se napunila probao sam je opet na svojem k750 i neće. Opet isto, neće da se upali a spajanje na punjač isto ne daje nikakav znak života. Probao sam i bateriju od drugog mobitela, d750, i neće ni ona. Tako da je izgleda problem na uređaju, nekako je blokiran ili nešto.
Jedino što sam radio je flashirao k750 na veći kako bih ga mogao unlockati da mogu i druge kartice koristiti na njemu. Za flashiranje sam koristio XS++ ali izgleda da je za vrijeme flashiranja baterija "krepala" i sada evo problema. :cry:
evo, tu je kako mozes rijesiti probleme na k750.
http://www.sonyericsson.com/cws/supp...0i?cc=hr&lc=hr
Pozdrav svima!
Imam malih problema, mobitel K750 mi bio u bliskom susretu s vodom, malo se okupao, hehe, odmah sam ga rastavio i sada sve radi ok osim tipkovnice, točnije nerade tipke 1,4,7 i *,
imao sam viška tipkovnicu no i na toj isti problem, na toj drugoj kasnije kao da je pomiješao znakove, tipa ''ok'' bio na ''#''
to mi se dogodilo i na K800, kupio sam si novu tipkovnicu preko eBaya i neprepoznaje tipke, tj kao da su mjesta zamjenjena (nadam se da ste shvatili)...
Zanima me jel to do tipkovnice, ili do nečega drugoga, vjerojatno ste imali sličnih problema ovdije i nadam se da ćete mi pomoći.. :D
edit:
Opet sam probao zamjeniti tipkovnicu novom i opet ista stvar, tako da očito nije problem u tipkovnici....
Flashao bi ga možda pomogne, no neprepoznaje mi usb kabel kompjuter odkako sam windows stavljao,
a imam instalirane sve potrebne drivere tako da, hmm, još jedan problem... :S
možda je matična problem
pucam naslijepo,najbolje u servis
imam win7 x64 a prije toga sam imao i x86 i isto ništa, a prije jedno mjesec dana mi normalno radilo na win7 x64, sada imam isti taj win, baš ga danas stavio i opet ništa, ne prepoznaje :(
EDIT:
danas se skoro cijeli dan zezam s time i nikako da mi preozna xs mobitel, ni k800 ni k750 niti k770, poskidao sam 100 drivera s neta i više neznam što bih pokušao,
ako netko ima kakve riješenje neka me obavjesti, jer flashao bi mobitel sadaa a neće ga očitati
tj my phone explorer mi prepozna k800, i se pc suite, ali kad ga na xs 0 bodova :/
Pa gle, oni driveri linkani u superthreadu 100% provjereno rade. Jesi li probao s njima?
Ako ne rade ni ti, onda vjerojatno ipak nije stvar u driverima...
aha, skinio, instalirao, ništa... :( :/
Onda je u necem drugom kvaka.
Jesi probao drugi USB port, drugi kabel, drugo racunalo? Ne znam, nemam vise drugih ideja...
ajde ti napravi ovo, odi u safe mode(ak win7 jos uvijek ima to) i tamo probaj spojiti mob na XS++ 3.1 ili na FAR.
to je problem kod xp+sp3, ne znam da li se to jos vuce i u win7.
prije čim sam ga spojio win7 je pronašao uređaj i instalirao sve sam, sada kada ga spajam na xs kaže win je pronašao novi device ali odmah nakon toga javi grešku da se nije uspješno instaliralo
a čim ga spojim u device manageru mi stoji SEMC USB flash ali sa uskličnikom, znači nešto ne štima, no i on nestane nakon pola minute jer kako je mobitel spojen na usb počne mi se paliti i očitavati memoriju telefona
evo sada sam detaljno objasnio cijeli proces, nadam se da će te mi sada uspjeti pomoćii