Karter nije bio problem nač....
Sad gotovo. Valjda ces naletit na dobar primjerak i ovaj put... ;)
Printable View
Karter nije bio problem nač....
Sad gotovo. Valjda ces naletit na dobar primjerak i ovaj put... ;)
ljudi koji rezultati treba da se poklope da bi norveska igrala u polufinalu????
Razmisljam izmedju zamorca, kunica i degua..Kojeg da si uzmem za kucnog ljubimca? :D
Večeras navrati da i s tobom prokomentarišemo film :)
Zamorca nemoj. Uzmi kunića lavlja glava. Ja sam ga htio uzeti, ali sam odustao. Ipak, dok sam istraživao o potencijalnom ljubimcu, došao sam do zaključka da je zec najzahvalniji.
Idem kupit grickalice,duvan, i idem u birc. Ima Danci da ispuše večeras. Jasno?!? ;D
Pozdravljam firmu!
:hrv: :wave: :hrv:
Skinuo Microsoftov Expression Studio, pa malo prčkam po njemu..:comp:
@Cionn
Što je degu? Prvi put čujem za tu životinju:banme:
Gricka Bruskete sa sirom+malo pravoga sira i bambus!
Uživam
CHILL to the bone!!
I ja isto... :hm:
Zvuči gadno- degu...tantno :notooth:
Pogledao na internetu- piše da ti i on grize kablove...
Kupi zeca i kada ga pustiš van (u sobu) upali firefox pa neće gristi kablove- samo će se sakriti negdje :notooth:
Ovdje izgledaju stvarno opasno ;D
http://s155.photobucket.com/albums/s...i/DSC00644.jpg
Desni trlja ruke kako će pojesti pola kabla ;D
Hahahahahhaha
Jep, to su Degui :)
Bas su ljepi ;D
Al imam trik za to kaj grizu kabl..Namazem kablove sa chilliem (samo malo) i onda ga pustim do kabla i kada zagrize ce si skurit usta i nebu to vise iso grickat :)
OT: Dodje mi da placem kada vidim kak nas suci kradu i kako mi igramo :(
Baš naprotiv, taj zeko lavlja glava je potpuno miran, pitom, ne grize po kući i ne pravi nered. Kupiš mu lijepi veliki terarijum da ima životnog prostora, ali ga čitav dan možeš i držati van terarijuma, da luta po kući.
http://sixbellsfarm.com/LHsableptLHjrdoe.jpg
Kakav opasan zec :D
Pustiš ga po namještaju malo i obriše ti prašinu- izgleda kao ona četka koja "dopire svuda". :)
Odo spavati :wave:
Dobar je, sad žalim što ga nisam nabavio :)
Nije ni skup za održavanje, samo jede neke žitarice :)
Pa zato se i zove zeko "lavlja glava"
Aj dobro su ovi to odigrali, jos sad sam da ne naletimo na Francusku u polufinalu i bit ce super :hrv:
OT: Odo spavat
EDIT: Pls help!
došao iz kina...
idući put s kalašem idem...
isplati se otići samo ako fakat želite vidjeti obje verzije filma...
ništa posebno... :-/
ali ajde, jedna 147 u špiglu mi je uljepšala večer... ;)
i naravno, osoba s kojom sam bio... :)
@ Cionn: Uzmi si tvora :)
http://www.tvorovi.com/Tvorici/s_2.jpg
http://www.tvorovi.com/Tvorici/s_4.jpg
www.tvorovi.com
tvorovi su zakon, samo ga trebaš naučiti da te ne grize i grebe... ;)
onda su super...
nemoj tvorove hee
ot: skidam nesto sa servera neke nepotrebne stvari
Vražji alkohol :coffee:
Heh koliko puta sam rekao kupit ću si neku životinju za po doma (hrčak, zamorac i ta sorta) ali uvijek odustanem jer neznam kako bi podnijeli buku muzike u sobi pošto su aktivne najviše noću, a preko dana uvijek nešto svira dok bi oni spavali :\ I onako kratak životni vijek bi im vjerojatno još više skratio :(
Znate kad je Mujo švercao tvora preko granice?
E... :D
Ide on tako autom preko granice a ne zna gdje da sakrije tvora. Da ga Fati da ga stavi između nogu ispod suknje.
F: Neću!
M: Ma zašto nećeš?
F: Zato jer smrdi!!
M: Pa nek se uguši.
:lol:
OT. Popodne u planu dva kompa istrest u kontejner,popit kavu i ošišat se.
P.S Nitko ne komentira sinoćnju utakmicu?
Oni će kenjat po Lini maternicu im bezobraznu. Kad gubimo ništa ne valjamo a kad dobijemo onda smo super. Tipična Hrvatska posla. :Puke:
Oduzmi od toga godinu-dvije zbog loše prehrane, čokolade i pive, još godinu zbog povećanog stresa i nesanice i plus/minus par mjeseci u sklopu tolerancije na moguću pogrešku prilikom proračuna i dobiješ relativno kratak vijek trajanja :)
Utakmicu? A da, prenosili su je sinoć u bircu... Čujem da smo dobili. TV je bio tako mali da sam vidio jedino na koji gol se izvršava napad :banme:
^^ Kod tebe bi trajao max. godinu dana. Kod tebe su loši uvjeti prehrane jer se toviš čokoladom i pivom pa tako ukrcan zaboraviš na njega. U tom slučaju je jadan prisiljen pojest ono malo čokolade sa stola šta ti ne pojedeš i popit malo pive ako ostane nakon što zaspiš pod "čokom". Nesanica je uzrokovana hrkanjem od strane tebe ili ostatka ekipe koja se je također nabacala čokolade i pive. Nije ni čudo da mu je kratak vijek trajanja. :belj:
NHF ja se naravno za*ebavam. ;)
Dobar dan folks...
Tražim dobrovoljca koji bi srušio Facebook, penetrira u stvarni život -.-"
Danas su se u razredu cijelo vrijeme "bockali". Strašno.