Da li si siguran? Ako da, onda cestitke na hrabrosti :p
Printable View
isuse
sve cu vas banat ak nastavite na ovoj temi oftopicarit (tocnije stavljat te neke viseumne dubioze i mentalne menstruacije)
d:islanekocugimnazijuiucilalogiku: :D
Polako moderatorice,tek je 2 sata ;)
Jutro.
Mislio ići kupiti DL DVD, ali zaboravio sam ime dućana sa zgodnom prodavačicom, pa mi se ne da (a i ne znam kako rade danas...) ;D
Mario- 100% sam siguran :D
Chukie0080- ma to svi znaju, ali odgovor može biti milijun stvari...
Jutro svima...
pokusavam naucit svoj OIB :angry:
gdje god dodjem zadnjih dana svi ga traze
Kojim danom je Mentalist?
Mislim, u Americi- da znam kada mogu očekivati novu epizodu :)
Ah... izgleda da svaka dva tjedna...
Ja ih redirektiram na OIB.hr... ;D
Danas pokušao osposobit službeni auto,al nula bodova...
Ošo po drugog i amen,a ovog nek zapale ili razbiju,svejedno mi je.
Sva islužena auta iz centrale šalju nama a oni se smiju ko peezde iz novih auta...
Jesu pametni ovi u kućici u Sesvetama...
"Za pokaz (ili što već) tražimo O.I.B. broj" ;D
Fala jarcu meni oib netreba :P Jos... Treba u skolu donet (jesam XD) i to je to ^^
sad ga fakat za sve traže... ;D
ali kao što je smuchac rekao, imaš ga na netu.. ;)
tako da nema problema... :)
Ja evo pratim nogomet,igrao nesh na kladusi pa se nadam prolazu... ;)
ma lako je njega naci ali oni sluzbenici ga nece trezit sami nego traze da im ga das na papiru ili ako ga znas izblebetas im tamo...ma de glupost prvo uci JMBG (srecom svi znamo kad smo rodjeni pa prvih 7 znamo) pa sad ovo sta ce jos smislit....na kraju necemo imati imena nego cemo se zvati neznam 5678 ;D
pa, vrlo vjerojatno će tako i biti... :-/
Sjebo me posao. Valja mi ujutro rano visit na stupu 15 minuta a veceras vec sve isplanirano. Sad idem spavat koliko sam ljut... :angry:
hm...ja jos nocas krecem za porec...odoh malo odspavat pa na put...
Kod mene nije prošlo. Syebali me danci, izgubili od Islanda. Ja još igrao 1X - 1.25 koef.:cry: Dobio jučer 200 kn na kladionici i odmah danas sve na 8 parova. Dobitak bio 1400 kn, a samo danci nisu prošli.:cry::cry::cry::cry:
OT: Ljudi, svoj OIB možete saznati slanjem svog JMBG-a SMS porukom na broj 61642. Poruka je 84 lipe.
U pokeru (zynga) na facebooku, mogu li kasnije igrati treću rundu shootuouta?
Ili moram odmah?
ljudi idem ja sa kompa...
laku noc!