Jasm za cugu, što ne :) toe petaq, kasnie se izađe anva ko živ ko mrtav :)
BTW oće neko Zerobrava pozvat? Dugo nism čovjeka vidio, fali mi...
Printable View
Jasm za cugu, što ne :) toe petaq, kasnie se izađe anva ko živ ko mrtav :)
BTW oće neko Zerobrava pozvat? Dugo nism čovjeka vidio, fali mi...
Well, you do the honors then. A i ono, govorimo o ZB-u...on će "nanjušit" dobru zabavu ;D Ne treba nitko njemu reć :D
Tomo i ja cemo vam se javit video linkom sa starog mjesta.
eh, nažalost, moju, ja sam spriječen doći u petak . . .
naime, počinjem raditi i to nikako ne mogu odgoditi . . .
ovim putem se ispričavam svima jer sam pokrenuo inicijativu, a sam ne mogu doći . . .
nadam se da ćete popiti i koju za mene . . .
još jednom isprika . . .
Jes se ona stra nalazimo ili ?
Šta je na kraju odo ovog!??
Ajd, ako netko ide na ovaj miting, a ima moj broj moba, neka mi SMS-ne dal ima šta od toga...
Ako uhvatim vremena dođem na jednu coca-colu ili sok od jabuke... :p
a pa ocito nis.. moram upregnit bluedevila da organizuje miting, zadnjeg je on organizirao pa je dosao pristojan broj ljudi.. on se ocito najbolje prijeti ;D
a tebe ico tak i tak ne bismo zvali jer lazes.. da, lazes!! fino si nakon proslog mitinga rekao da ces, ukoliko polozis ispite, pit pivu!! a sad opet spominjes sokice.. ma :P srami se! lagati je ruzno!
ma baš bezveze... :-/
a ja mislio svratiti onako, u prolazu... :)
treba baš organizirati jedno pošteno okupljanje...
Ja sam rekao da ću popiti pivu pod uvjetom da se se nađemo ranije, da mogu ići kući sa busom i da bude blizu savskog mosta...
do tad samo sokići... :p
A hebiga...ja morao sa starim prevodit neke tekstove. Sorry ljudi, ništa od ovaj put.
Treba Bluedevila za to zagnjavit, čovjek zna organizirat super mitinge i tulume :D
hihihi a ja se sad toga sjetila, reko idem pogledat da vidim jel bilo kaj ;)
znaci nisam nis propustila :D
Uf, dobro je. :)
Tek sad sam skuzio ovu temu, vec sam pomislio da sam opet saznao za neki miting kad je vec prosao. :creep:
Znaci ima jos nade za mene... ;)
Bando forumaška, što je ovo? Nema vas ko' sto maraka vas nema, te vas nema. A i nema. Vas. Ne.
Da.
Uglavnom, da ne bi bilo previše dogovaranja, odgovaranja, razgovaranja i svih inih -varanja, predložit ću jedan datum. From the top of my head, pošto je ovaj vikend preblizu, a i onaj drugi, ajmo dogovorit petak, 6.6. ili subotu, 7.6. pa sjest i popit nešto (x2, x3 itd).
What say you?
eeee opet necu moci... 7.6. mi rodjendan, a i eurposko prvenstvo pocinje... ali any day poslje 23.6. mi odgovara :D ... kad ja dodjem nece biti nijednog forumasa u zagrebu... svi ce pobjeci na more
Nista od mene ako bude 7.6., imam svadbu neku (ne svoju ;) ).
daj se izjasnite..
Ico, zakaj ne petak?! pa neki i subotom rade, sou?
**** vas, kaje tolki bed doci u 7/8 navecer, kad god mozete, popit pice/dva/tri i ostat sat/dva/tri, koliko mozete!!!!
covjece, spremate se k'o da idete na ne znam kakvu pijanku!!
tako da fore nemrem, radim, bit cu umoran/moram u petak navecer obvezno ucit za ispit/vidovit sam pa znam da ce se susjedina macka maciti a ja cu biti porodnicar NE DOLAZE U OBZIR!!
tko ima volje doci i druziti se s forumskim klegama, pa makar i na sat vremena - dobrodosao je!!
svi vi ostali koji se sprenemazete "joj, ja bih al mi je astoloski mjesec u krivoj kuci taj dan..", kaj ocete?! da vas se teleportira i da vam se glade jaja!!
ne kakite!!
idemo se upisivati za petak, daklem 6.6.
1. La_LuNa
6.6 ne mogu nažalost doći,obrana mature je tada i maturalna večera,7.6 bi možda došal u obzir,ako bum u stanju... :hm:
eto, to je vec donekle argument na mjestu! i to samo zato kaj covjek nije iz Zagreba pa mora putovati..
al da je iz zagreba, onda opet argument ne bi bio valjan!!
zasto?
a) ne brani maturu u 8 navecer
b) necemo se opijati do jutra pa da nece bit u stanju drugu vecer ici na maturalnu..
ne mogu ni jedan niti drugi dan nažalost, jer radim . . .
rado bi došao, znate da sam ja uvijek za, ali jbg . . .
šta je tu je . . .
jedino mi paše bilo koja nedjelja . . .
a znam da to većini ne paše, tako da . . .
nažalost, morati ću ovo propustiti . . .
peetak bi vjerojatno došla (kad bi se skupilo neš ljudi)
subotu idem na svadbu pa ne mogu
pa onda se upisi na listu.
ne bu se skupilo ljudi ak se nitko ne upise..
samo se dopišite dalje...= Citat =:
Petak, 6.6.
1. La_Luna
2. BlueDevil
3. mala
Ja ću doć, ali samo ako Balkanac, Rospaya, Ico, Ravilov i La_Luna dođu :)