Fantasticna cetvorka srebrni surfer:crazy: 8/10
Transformers 10/10
Printable View
Fantasticna cetvorka srebrni surfer:crazy: 8/10
Transformers 10/10
Ocean's 12 7/10
Ocean's 13 8.5/10 prvog se sjecam kroz maglu al cini mi se da je ovaj najbolji dosad
prvi je najbolji , pa 13ica pa 12ica koju uocpe nisam skuzio . mislim jesam , ali nije mi nesto .
Slom 9/10
legendarni anthony hopkins, leek je kralj, a i frajer koji glumi mladog odvjetnika je dobro odglumio...
Najbolji je 11, najdraži 12, a 13 je ...... ;D
"The flags of our fathers"
Američko gledanje na Iwo Jimu; rekao bih da je više patetična drama nego ratni film. Nije mi baš ostavio neki dojam..
Ocjena: [ 5/10 ]
http://etonline.seenon.com/img/produ...461-045872.jpg
Evan Allmighty ---4/10 --- gotovo sve vec vidjeno, bezveze
Crni gruja i kamen mudrosti ---7/10--- bolji nego serija
Mrtav Ladan ---9/10--- ona scena kad pronadju lika na ogradi je najzesca ikad :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
The flags of our fathers --- 5/10 --- prvi dio filma ok, brzo dosadi
Fantasticna cetvorka srebrni surfer --- 4/10 --- predosadno i predvidivo, da nema Albe ni bi se ni isplatilo gledat :thumbup: Nadam se da ce bit Silver Surfer solo film bez FF jer su bezveze
Transformers --- 9/10 --- super efekti al se premalo vide transformeri iz bliza
Rush Hour 3 --- 4/10 --- predosadno i predvidivo
Die Hard 4.0 ---- 9/10 --- sve super do samog kraja kad skoci na avion :gun:
Simpsons ---7/10 --- Postoje bolje epizode od ovog filma.
sry na mogucim spojlerima
Friday 10/10
Next Friday 10/10
Friday after next 10/10
Filmovi su mi odlicni :)
NEXT 8/10 >>> Budučnost je stvarno neizvjesna ako si je već vidio!!!
Sve što volim u dobrome filmu Action / Sci-Fi / Thriller
i naravno faca Nicolas Cage + ostale koke oko njega.
knocked up 5/10 dosadno
grindhouse deathproof 9.5/10 malo remek djelo
Eulogy
8/10
neočekivana smrt oca, dovodi na okup njegovo četvero djece i unuke. osim njegove unuke Kate, koju je djedova smrt najviše pogodila i sad dobija zadatak da napiše govor za djeda, svi drugi su zaokupljeni svojim problemima i međusobnim prepucavanjima, što njihovu majku dovodi do ludila.
zabavna crna komedija.
Bullit s Steve McQuinom
9/10
Election
8/10
komedija. izbori za predsjednika u srednjoj školi, mogu biti jako opasni. :)
No Reservations - romantična komedija sa elementima drame.
NIšta specijalno zanimljivo, al ok za pogledat. 7/10
"WILD HOGS"
Fora filmic; kriza srednjih godina, financijska kriza, 4 prijatelja, 4 motora i amerika.. + komedija. Zanimljiv filmic.
-- 6/10
"QUEEN"
Pretenciozno i zamorno. Nikakav dojam whatsoever. Newsflash: Queen's a bitch!
-- 2/10
"FLAGS OF OUR FATHERS"
Pogled na Iwo Jimu s americke perspektive. Iako mi je "Iwo Jima" puno puno bolja.. Zapravo, u filmu je teziste na tome "tko je zapravo postavio zastavu?", vaznije je to nego rat sam po sebi. Tipicno americki. Pohvala pozadinskoj prici o "yesterday's heroes"..
Sve u svemu..
-- 7/10
"NORBIT"
Iako sam mislio da ga ne vrijedi niti vidjeti, a kamoli pogledati, ispostavilo se da je dobra komedija. Smijeh.
-- 6/10
"BREAKING AND ENTERING"
Zanimljiv filmic; zanimljivo je kako francuskinje pricaju bosanski :) Radnja malo bljutava, ali sve u svemu vrijedi pogledati.
-- 6.5/10
"CLERKS II"
A ono.. Filmic.. O nicemu.. Kao i prvi..
-- 5/10
"RV"
Obiteljska komedija (sortof) s Robinom Williamsom. A ono.. Fora.. I nije fora.. Ali je na kraju fora.. I tak..
-- 5/10
"KRONK'S NEW GROOVE"
Iako mi nista ne moze zamijeniti Cuzca, nije ni ovo lose. Ali daleko od prvog dijela..
-- 4.5/10
"FAUST"
Verzija iz 1929. Ona prava. Malo tesko za gledati ako nisi navikao na takve filmove, ali je masterpiece; treba ga pogledati ako nista, onda barem zbog kulture.
-- 9/10
"WHAT THE BLEEP DO WE KNOW"
Poprilicno zanimljiv i radikalan dokumentarac; prepricati ga, kao i dojmove koje daje bi bio cudan posao. Uglavnom; naslov sve govori; ljudski um je cudna stvar.
-- 7/10
"THE RINGER"
Johnnz Knoxville at his best. Cak se na trenutke cini i ozbiljan. Ali tema je nenormalna; ne znam samo kako su reagirale udruge za ljudska prava i moral na ovaj film. Paraolimpijada, namjestanje rezultata, Knoxville.. Sto vise reci. Smijeh.
-- 6.5/10
"APOCALYPTO"
Moram priznati da sam dugo odgadjao gledanje filma; ne znam zasto. Valjda jer mi je zadnji Gibsonov film bila "Pasija". A ona je teska. Tezak je i ovaj, ali je unatoc tome nevjerojatan ep sa poraznim, ciklickim zavrsetkom. Buduci da je bilo govora o njemu i prije, nije otkrivanje tople vode - film je jak, koliko dramski, toliko i sa kulturolosko socioloskog stajalista.
-- 8/10
"FACTORY GIRL"
Andy Warhol, Velvet underground, The Factory.. Tko zna, zna. Tko voli, gledati ce. Mene inace fascinira Warhol i cijela prica uz njega, tako da je cista preporuka. Subjektivno i objektivno.
-- 8/10
"TENACIOS D - THE PICK OF DESTINY"
Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh! Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!Jack Black. Rock&roll. Smijeh! Smijeh! Smijeh!
Scena za pamcenje: duel na plazi gdje se na klasicno djelo otpjeva kvazi rock opera! Priceless!! "don't you think it's time to fuckin' rock and fuckin' roll and fuckin' roll".. ROTFL!
-- 8/10
"AMADEUS"
Remek djelo Milosa Formana. Svaki put me iznova iznenadi; vjecna prica o ludosti, briljantnosti, talentu, ljubomori, osveti i mrznji. Nezaobilazno.
-- 9/10
"CASANOVA"
Filmic ko filmic; nis posebno.
-- 5/10
"THIRTEEN CONVERSATIONS ABOUT ONE THING"
Upravo sam dovrsio ovaj film.. Poprilicno kompleksan; ciklicki napravljen, cak me i asocira na jedan slican film; "23:14" (cini mi se da se tako zove). Radnja obuhvaca isprepletenost zivota par ljudi gdje (po teoriji kaosa ili slucajnosti) cinidba jednoga ima odraza u zivotu drugoga.. Vrijedi vidjeti.
-- 6/10
What the hell diaboliq?! Smo uzeli dva tjedna godišnjeg samo da bismo glumili couch potato? :)
Noup.
Ovo su filmovi koje sam gledao tijekom ljeta, ali nisam nista o njima pisao. Za mene inace ne postoji godisnji; mana kad radis za starog. Sve sam ih gledao otprilike na sljedeci nacin: ili kad dodem s posla, ili pred spavanje pa bih nastavljao oko 7 kad se budim uz kavu. :)
Ja ne znam kaj je meni. Do prije cca godinu dana gutao sam filmove, a sada nikako da se išta pogledam. People DO change.
điz diabolik ja godišnje ne pogledam toliko filmova....
Reese je uvijek dobra.:notooth:
još bolja mi je bila u filmu Freeway gdje glumi "crvenkapicu". svakako film koji vrijedi pogledat. :respect:
bjeg neki francuski shit
meet the robinsons 8.5/10 nisam dugo poglkedao crtic tj animirani, dobra radnja i gledljivo cak i starije, ne samo za djecu
1408 7.5/10 volim takve vrste horora i film sve u svemu nije los
Evo i ja pogledao simpsone,imao sam osjecaj kao da sam pogledao 2-3 epizode od jednom....sto se tice fora pre genijalne su,ocjena 9/10
National treasure (nacionalno blago)
3/10
vrlo mlak film s tu i tamo nekim zabavnim trenutcima.
amerikanci pokušavaju neći povijesno blago, a i to su, naravno ukrali, tako da mi nije jasno otkud se stvorio pojam "nacionalno".
očito je film snimio neki simpatizer masona...
Huh dobro si ga se sjetila pogledati. Meni je film ok iskljucivo gledano s povijesne strane jer naucis ponesto o americkoj povijesti (koja me nikad nije pretjerano zanimala). Film je vise-manje scavanger hunt; fali mi malo vise radnje; mogao se bez problema produljiti jos pola sata - sat