pa dobro onda samo još ako neko može uplodat (stvit link) za ELF-patch za ovaj R1BC002 (ako nemora biti R1BD001)
pa dobro onda samo još ako neko može uplodat (stvit link) za ELF-patch za ovaj R1BC002 (ako nemora biti R1BD001)
ja koristim windows 7 i imam ovaj problem, kak to riješiti?
ovo je moj problem
http://slike.hr/slike/disd_618f7.jpg.html
imam i ja Windows 7 Ultimate i radi sve bez problema
meni je sve bilo normalno pri instalaciji, pa sad neznam ni ja.....
Probaj druge drajvere
P.S.
I ja koristim ove iz superthreada.
a gdje da nađem te drivere iz superthreada
ajd dobro :o
evo ti putanja
Cafe Mobil -> Mobilna telefonija -> Sony Ericsson -> [Sony Ericsson] Firmware # Firmware mods # Unlock
i tamo ces naci thread koji se zove Firmware/modding SUPERTHREAD, utvoris ga i u njemu ces naci dio Modding softver a u tom djelu imas link na USB Flash driveri
nadam se da si nasao :)
uspio sam flashirati ali kad upalim mob pojavi mi se ova poruka:
Configuration error. please contack yuor network poerator or servise centre
šta da radim
Za pocetak, probaj koristiti search. :jehon:
Vec se bezbroj puta pricalo o ovome. Stavi custpack.
kaj ti to znaci custpack
Nisam li ti upravo rekao da koristis search? :jehon:
Custom pack. Stvarno je vec JAKO puno puta objasnjeno...
a kak da ubacim taj custom pack
:wtf:
Majstore, sve je vec opisano vise puta, i to detaljno. Ovo sto ti sad radis je najociglednije spammanje. :jehon:
Umjesto toga, stvarno kreni koristiti pretrazivanje. Da ne bi bilo...
(Da ne spominjem da je opis U OVOJ ISTOJ TEMI.)
E ovako.....
Ja sam imao W800 R1BC002 sa SYSGFX patchom, pa sam instalirao na njega R1BD001 firmware, a nakon toga i ovaj patch koji sam koristio i za R1BC002 (vjerovarno je u tome problem ali nisam siguran pa mislim da je bolje da pitam...), a nako toga svaki put kada pokušam da upalim mob. pojavi se SE logo, a ona bude cijela slika bijela i mob. se ugasi. :notworking:
U slučaju da je do patcha, moram li ponovo instlirati firmware ili mogu skinuti patch (ako može kako), i ako može neko staviti link za sysgfx patch za R1BD001. :hm::confused:
Teoretski, mozes samo maknuti patch.
Kako? Jesi li primijetio da te SETool2Lite pita "Press NO to apply, YES to remove"? A i jdflasher ima opciju "apply" i "remove", ili tako nekako...
dobro, a samo još ako me neko stavit link sa SYSGFX patchom za R1BD001
Kak da riješim ovaj problem sa menu-om:
Dynamic menu error
errors occur
in the menu.ml file this may render the menu unusable
ja sam radio po ovim uputama za layout in kad sam završio postupak i pokrenuo mob, pritisnuo sam tiku izbornik i pojavila mi se ova poruka:
Dynamic menu error
errors occur
in the menu.ml file this may render the menu unusable
šta da radim
kak da modam menu
a šta sad da ja radim da riješim taj problem
Ili extractaj iz firmwarea (postoji tema sa opisom kako) ili nadji na netu originalni MENU.ML za K750, pa ga probaj staviti u mobitel (takodjer postoji tema - OVA).
Ako to ne uspije, probaj full flash (opet, upute postoje). Prije toga ako je ikako moguce spremi sve korisno sa mobitela, jer full flash brise sve podatke.
još uvijek ne znam kak da riješim ovaj problem
A kazes tesko malo potraziti,malo procitati..
Ravilov ti je rekao sve opcije!
Skini sa neta firmware za svoj mob.
I iz njega izvuci menu.ml fajl.
U ovom podforumu imas sticky temu SUPERTHREAD i u njemu imas link na temu Sami extractajte stvari iz FS-a.
U prvom postu imas putanju di ces staviti taj fajl-menu.ml
a i di ces ga naci u extractanom fw