narode jel ima netko webmoney account?
Printable View
narode jel ima netko webmoney account?
Luna, u pravu si.
Nisam se pokajao, dobili smo drugu verziju :jump:
Taj film ima više različitih završetaka :notooth:
ma da? koliko? ja sam si ga skinula (nisam jos pogledala) i imam samo jedan alternativni zavrsetak
Mislim da smo mi torentaši gledali najgluplju verziju kraja :D
"ma'am, r u a'right?"
"ma'am??!" - "she's armed!!"
"ffs, she's got a knife!" - "drop the knife!"
bang, bang.... bang!
"suspect is down, i repeat..."
http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/facepalm.gif
Spojleru jedan :)
Da, prvo sam gledao downloadovanu verziju, a ova za kino je izgleda malo 'holivudizovana', pa je kraj malo uzbudljiviji. Ali ima i puno novih scena. :notooth:
Ipak, meni je prvi završetak bolji, tragičniji.
Sad sam guglao, ima ih još, a naveden je još jedan: gdje Katie prvo ubije Micah-u, pa na kraju sama sebi prereže grkljan :)
Podjeli s nama, tu se smije spojlati :D
Volio bi pogledat tu holivudizovanu verziju jer ovo s torenta sam umalo odustao u trenutku kad je cura odbila odraditi striptiz pred dečkovom novom kamerom :notooth:
Napisao sam bijelim slovima, nisi vidio? :)
Dobro, evo i verzije koju sam upravo gledao (opet bijela slova): Silaze dole, vrište, ona ga ubija, dolazi opet na sprat - nekakvom nevjerovatnom silinom ga baca prema nama (prema kameri :notooth:). On pada dole, ona ima izobličenu facu, njuši ga, te se okrene prema kameri i 'zareži'. To je to. Na kraju piše da je njegovo tijelo pronađeno tad i tad, a ona nikad nije viđena nakon toga :D
Lol nisam skužio dvotočku gore, a smajli je prešao u novi red i ništa nije naslučivalo kako ima umetnutog teksta :D Uzak mi FF prozor, jbga.
O da, ovo što sam gledao je onda teška glupost. Al i dalje ne opravdava njeno odbijanje striptiza :notooth: točka!
Hani, zar striptiz još uvijek ima content rating +18?
Jeste vi u četaoni još uvijek onako strogi kad su u pitanju seksističke fore s xxx predznakom? Jer upravo sam napisao jednu dobru, al me malo frkica... Jel Georgy i Mario imaju 18? :notooth:
Pravi se da me nema :notooth:
Spavam :notooth:
Ma, odo i ja (ali ja za ozbiljno :p) :wave:
;D shifting to invisible
Nema ni mene :P
A daaaaaj....
E sad odoh i ja. :wave:
Tiranija, pih! :p
Niš od spavanja, čitao knjigu, gledao seriju i sad idem đir do kolodvora... onako, malo :yawn:
Jeste neki... :D
A, sigurno ni fora nije nešto :belj:
Prebacujem neke pjesme- pa odo u Vlašku. :)
Morning... :coffee:
Imam novi mobitel. :D
Pa pogledaj mi profil pa pogodi. :)
Nije bas novi, rabljeni je, ali ipak. :)
Hehe, pa naravno. :)
Htio sam smartphone sa hardverskom tipkovnicom i relativno velikim displayem, preferirano Android, no samo glavno da nije WM. :p
So far so good, stavio neke aplikacijice sa Marketplacea, sad gledam kako da najlakse importam kontakte (a da mi ipak ne zavrsi sve online, kod Googlea :p ). Razmisljam i da stavim neki moddani Android... Vidit cemo.