Endomondo - odlična stvar. Prikazuje puno toga, za razne sportove...
Printable View
Endomondo - odlična stvar. Prikazuje puno toga, za razne sportove...
endomondo i strava, meni su oba super. koristim malo jedan pa malo drugi, ne mogu se odlučiti :D
Zahvaljujem svima. Volim cuti iskustva direkt od ljudi. to je najbolje
Endomondo jer ima opciju štednje baterije, slušanje glazbe, dosta postojan gps lock, google maps, modovi vježbanja, utrka sa samim sobom, prikaz brzine, prosječne, put, kalorije,hidracija... Rekao bih kompletna sportska app. A i kvalitetna je. Naravno, probaj 2-3 pa koja ti se svidi ili pokaže boljom!
Zanimaju me ove aplikacije
Kako na fotografiju staviti da se slika sa datumom i satom(xperia ray)
Koja je aplikacija najbolja za skidanje dokumenata sa interneta
A šta bi to bili "dokumenti sa interneta"? :jehon:
Jesi li baš ili jel neko testirao ovu aplikaciju. Evo recimo ja sam i uopće app ne funkcionira. Recimo, Tapatalk i WhatsApp sam uz još neke uvalio u tu "hibernaciju". Poslije gledan sa Better Battery stats da imam partial wakelock i od Tapatalk i od WhatsApp, ali šta mi posebno govori da app uopće ne radi je to šta imam Beautiful widget, koje uopće ne koristim i baš radi toga sam ih stavio u hibernaciju i evo slike da nebi mislili da bezveze pričam.
Na prvoj vidite Tapatalk i WhatsApp
Druga beautiful widget
Treća čak i alarm od BW.
http://img.tapatalk.com/d/13/04/01/gaqugeda.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/04/01/umyqure2.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/04/01/a2yvu8ar.jpg
Provat ću sa GSam battery monitor pogledat ali...
Meni radi, provjerio preko Wakelock Detectora.
@Mata- a stanje si gledao odmah, u istom ciklusu punjenja?
@mata, ne trebas brinuti o tim sitnim wakelockovima, neces bas profitirati na bateriji ako ciljas da samo njih uklonis.
Anyway, meni takodjer nije jasan taj greenify. Stavim npr chrome u hibernaciju, minimiziram ga s home tipkom i pogledam task manager - chrome je i dalje u pozadini sa svojih 80mb rama. Ja sam to shvatio kao da app "nestane" i iz rama sve dok ga ne "probudis" - kao freeze u TB-u.
Ma greenify je vise manje placebo efekt rekao bi.
Ja sam si stavio Hibernate widget (koji dolazi s appom) i kad kliknem na njega nema više ničeg od tih aplikacija u task manageru. Inače Greenify hibernira te aplikacije ne čim izađeš iz njih, nego tek neko vrijeme nakon što se ugasi ekran. Ili ovako "ručno" pomoću tog widgeta :)
Gledao sam u istom krugu punjenja, ali nakon reboota, ali evo od jutros isto stanje... A sinoć napunio mob.
Slažem se za placebo...nažalost.
Pogotovo, ako je netko naveo da neću uštediti bateriju.
Možda taj widget samo killa app, pa je ne vidiš. Neznan... Recimo, glupo je što user appove ne možeš uvalit u hibernaciju, a recimo neda mi TiBac da od talka napravim user app iako sam gapps naknadno stavljao. Ovo samo napominjen kao meni nelogično...
A taj app bi onda trebao kada je screen on, dopustiti appovima u hibernaciji da odrade svoj sync ili šta već app mora raditi Jesam u pravu? Ako jesam, onda će opet wakelock biti prikazan???
Ma neznan...
Pokušat ću sa onim apom šta ga Mario92 koristi...pa ću usporediti dobiveno. Bilo bi dobro kada bi u BBStats točno pisalo kada se dešavaju wakelocksi...
---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 14:51 ----------
http://forum.xda-developers.com/atta...2&d=1364727514
System monitor... Ako netko voli samo vidjeti. Ovo je lite verzija. Imate je i na play storeu.
Kasne još nekom poruke zadnjih dana na Whatsappu?
Mislim na kašnjenje kad je mob u stanju mirovanja.
Otkad ga imam zna mi se desiti da mi cijeli jedan batch poruka (10-20kom) zakasni i nakon nekog vremena dobijem xy poruka iz tog grupnog chata. I tako recimo svaki drugi-treci dan, nebitno na kojoj sam mrezi ni koristim li mob u tom trenutku.
I meni zadnjih tjedan dana zna kasniti kad je u stanju mirovanja, bilo 3g ili wlan.
trebao bih savjet (vec sam pitao na mobitel dedicated dijelu, ali mislim da je ovo bolje mjesto)
dakle uzeo sam one x, do sada sam imao desire (prvi koji je ikada izasao), desire je rootan, ali sto se x-a tice sumnjam da cu ga rootati, bar ne u skorijoj buducnosti.
htio bih data iz nekih aplikacija prebaciti s desirea na x.
dakle trebalo bi mi nesto poput titanium backupa, ili mybackup pro-a, ali da radi na ne rootanim uredjajima.
dobio sam savjet za carbon, ali doticni ne radi na desireu.
s obzirom da znam da android 4 i 2 nisu medjusobno kompatibilni jel ovo uopce moguce?
da jos jednom napomenem, ne zelim prebacivati cijele aplikacije nego samo izvuci podatke iz nekoliko njih kako ne bih trebao ponovno natipkavati vece kolicine teksta.
Instalirao sam Whatsapp prošli tjedan, stalno ga koristim i nikakvih problema ni kašnjenja.
Iz kojih aplikacija?
Ako se radi o tekstualnim podacima to se sprema na sd karticu. Prebaciš folder aplikacije i to bi to trebalo biti.
Nešto ostalo da vratiš na One X koji nema roota ne znam.
memopad, tapatalk, k9 (ne da mi se rucno postavljati x racuna), ima jos nesto, ali se trenutno ne mogu sjetiti.
eh da, postoji li trenutno browser of choice?
prije dvije godine su se svi kleli u dolphin, jesu li se stvari s androidom 4 i chromeom promjenile, ili da nastavim s delfinom?
Šta li moze biti problem sa Whattsapp - om? Možda je do rom-a?
Misliš na custom romove?
Moja žena ima stock rom:banghead:, tako ne mislim da je do roma.
Izgleda da nije, jer je kod mene custom :confused: