simpons film - 9.1/10
Printable View
simpons film - 9.1/10
Umri muški 4-10/10- Super su mi filmovi sa B.W-om
Fantastic 4-rise of silver surfer-9/10
The Simpsons Movie - Da je Willie imao vecu ulogu bilo bi 10 od 10, ovako je 9 od 10. Spider pig, spider pig, does whatever spider pig does... LOL
a....
deja vu 8/10 ja citam inace radnju filma prije nego ga pogledam tako da se rijetko dam iznenadit no ovaj me ipak iznenadio posto su stvari odigrane drugacije nego sto sam si zamislio, na pozitivan nacin ofkors. zanimljiv film.. dobro, malo je smjesno njihovo 'oruzje' za spijuniranje i ta teorija necu sad previse da otkrivam al ko zna mozda toga bude u buducnosti a mozda i vec postoji. tko voli SF, al onako na granici mozda mogucih stvari hehe, neka pogleda film, a tu je i denzel washington
shooter 8/10 grejt muvi.
The Hills have eyes 2. Odusevio sam se, jedan od najboljih filmova koje sam gledao 10/10
live free or die hard 4.0 7/10 ili kako su to nasi preveli 'umri muski'. dobar film na trenutke mozda malo dosadan imam osjecaj da su produzili neke scene kako bi film trajao duze.. i spavalo mi se pa nisam bas bio 100% u filmu
Oceans 13, super film, puno akcije 8/10
de ža vu...6.5/10
pogledo shooter - ok film. Da je malo manje hu-ha-ratatata, a malo više snajperisanja, bio bi još bolji - 7/10
Simpson Movie - 9/10 > Malo mi je previse emotivan bio hehe, ocekivao sam
smijacinu cijelo vrijeme....
Transporters - 10/10 > totalno sam to ocekivao od tog filma....za mozak
odmoriti,....
Die Hard 4.0 - 10/10 > uvik me fascinraju hackeri...
zastave naših očeva..7/10
Crank-nepamtim kad sam se ovako dobro nasmijao 10/10
Transformers : 10/10 ...super film :hrv:
Borat-8/10...:funny:
Ultraviolet
2/10
još jedan film o fašistoidnom društvenom uređenju u budućnosti...ali jako loš. čak ni efekti nisu nešto. potpuno su nerealni, kao da gledate kompjutersku igricu.:hm:
dala sam mu 2, jer mi se sviđa jedna ideja u filmu: da se utrenutku može promijeniti boja odjeće i kose. :)
Simpsons: The movie - 9/10 - tko ovo ne pogleda, taj je '41. :p
NEXT ajd filmu dajem 5/10 ok ideja ali film ima previse rupa i (meni) malo glup završetak.
zodiac 8.5/10 nema se sto previse govorito, odlicno dijelo. 2,5 sata al ne dosadi.
sad na rtl bio:
avioni,vlakovi i automobili-10/10 bas sam se nasmijala..:funny:
C.S.A.: The Confederate States of America (http://www.imdb.com/title/tt0389828/)
Odlican mockumentary, jako dobro zamisljen no ne bas toliko dobro izveden. Steta sto je budzet bio toliko ogranicen jer su povijesne snimke, reklame i efekti mogli biti puno bolji.
No isto tako je zanimljiva i analogija dogadaja u filmu i u stvarnosti, kao i reference na Clintona, progon komunista, rat protiv Japana i slicno.
Ne slazem se sa autorovom idejom da bi stvari bile toliko slicne, no u svrhu pojednostavljenja filma - ok je. Moja ocjena: 7 od 10.
Shooter 10/10,odlicno!!!!!
simpsons the movie
jucer u kinu
super je, ali malo me prica razocarala, al ima jebenih fora
:crazy:
8/10
...Simpsons The movie (DvdRip :) ) - 10/10...
...simpsoni - klasika, ali odlična klasika :)...najbolja scena: svlačenje Marge i Homera u sobi na Aljaski uz pomoć životinja :D ...