Hahahah taj model je za Japansko tržište ;D
Postoje i za Europsko tržište, tj. Američko koji imaju "normalno" volan na lijevoj strani.
Printable View
Hm, pardon, ali samo je jedan normalan Nissan - s volanom na desnoj strani :D
http://www.planetearthseries.com/ima...-earth-dvd.jpg
Btw ako nekog zanima DVD/BluRay komplet serije Planet Earth, evo ih po ful niskoj cijeni. Nekako sam siguran da sam vidio par zaljubljenika u ovaj doc pa eto da podjelim:
http://store.discovery.com/index.php...PRF-TV1-100744
Šta je s felgama?
Reko sam čoeku da sam ti dao broj. Nema zeza,coek je O.K skroz.
Kako dobar dan.. Pozitivna iz kemije, opomena i glupi esej.. Gdje ćeš bolje? ;D
Kako su pristojni ovi u Appleovoj korisničkoj podršci...
Ne mogu vjerovati... ;D
Imaš osjećaj da bi ti žena donirala oba bubrega da je pitaš :notooth:
Ona meni napiše da joj je žao što sam najvjerojatnije frustriran i imam problema jer mi neka aplikacija ne radi. Ja napišem da nisam frustriran i nije mi toliko bitna aplikacija, a ona se meni onda isprIčava što je rekla da sam frustriran- ali bi ona bila jako frustrirana kada bi se našla u istoj situaciji...
Stvarno za ne povjerovati, kad usporediš sa većinom hrvatskih firmi gdje si sretan ako ti uopće odgovore... :D
Laku noć :wave:
pogledo Top Gear - [14x03] pa cu lagano na spavanje.
Jos ocekujem nastavak Dozivljaja iz Jankomira ali ga nema.
Going off...
Pozz :wave:
jutro
ode radit iako krokleta kisa pocinje :wave:
Ujutro sam pokiso... Sve je kapalo sa mene u skoli (kao sto vidite kosa mi poduža ;D ) da to nije normalno, a i zabravio sam majcu za tjelesni... Nekako... Neznam kak.... XD
Windows 7, pritisnut konkurencijom, integrirao je brojne "svemirske" funkcije koje rad na računalu čine i nekoliko puta jednostavnijim.
:lmao:
Prokleto sam umoran od učenja. Još samo jedan kolokvij u petak, pa ću moći odmoriti mozak :o
updateam soft na E71
malo šteka... :(
valjda će sve uspjeti...
skidam novu verziju PC Suite-a (skupa sa novim driverima), pa ću ponovno probati napraviti update...
de ste mamlazi! :D
došel z posla, nametal se bažulja i šniclinuf, idem male ne delati NIŠ! HAHAH! ^^
Ajd vert,nemoj da se umoriš...
Ja ću ti vamo moderirat... :belj:
cekam da se struklji speku :mmmmmm:
evo instalirao prvi hrvatski Sources iz Cydie zove se WarezHR.org! :belj:
Jos nema moba (mhm...) i moram napisat referat iz biologije, neki žifci il tak nes :/ A NEMAM NI PRINTER INSTALIRAN NI WORD! -.-' Jao posla danas, a i stara mi dolazi pec strudle 0..0
Provozao malo motore jer vec dva mjeseca spavaju u garazi i nitko ih ne vozi pa da se ne bi naljutili... :)
Spava mi se,tako da cu poduzest nesto po tom pitanju... :zzz:
:loco::loco:doma, easy rider na repertoaru, zeleno...
Hah, curiosity killed the cat :D imam mob koji ne može ništa više instalirati na sebe, prokleta cigla.
Pauziram, pa se bacam na učenje sklopova i strojeva (više sklopova nego strojeva :D)... :)
xlr- moja sućut za mobitel ;D
Koji mobitel i što si radio, da znam što ne raditi? :notooth:
Lol, should I say thanks? ;D Ma e71, nešto sam nepovratno zeznuo kod hakiranja. Prekomplicirano štivo za prosječnog ajFonera :p