Re: Android aplikacije- zahtjevi, savjeti i diskusije
= Citat =:
Izvorno postao
robi64
ne znam što ovo znači ali sva navigon navigacija koliko vidim se plaća
Navigon - je ime software za GPS navigaciju. Neznam dal se smiju davati linkovi na crackane stvari pa necu, al uz malo truda (mozda 3min ti uzme) nadjes aplikaciju za skinuti, nakon toga ne trebati ti rootan telefon vec sve direktno skidas gratis s njihovog servera i radi savrseno.
A ako trazis nesto originalno legalno, e tu ti nemogu pomoc s preporukom osim google mapa pa mozes skinuti mape offline (no opet ti internettreba za pretrazivanje)
Meni nije, sve mi je isto.
Verzija dolphina je 9.3.1
Ja instalirao sada, i prerano je reci za bugove... za sada sve radi kako treba, al izmjenjen dizajn, funkcije i te gluposti atesko seprivikavam na novo :)
Sve u svemu, za sada radi odlicno
Bugova nema nikakvih, koristim dva dana i sve radi odlicno, kao i prije.
Jedino je da kod duzih razgovora(recimo dva razgovora mi svaki ima preko 100 000 poruka ukupno) je mala zadrska kod otvaranja, sekundu-dvije. Ostale otvara brzo.
Evo kako izgleda(preko tapatalka sam pa ako su slike velike smanjim ih lad dodjem na komp; wallpaper je moj).
http://i49.tinypic.com/2j2xq44_th.jpg http://i46.tinypic.com/16byp9x_th.jpg
Napokon! Whatsapp je dosad imao ajfonovski infantilni dizajn koji mi je isao na zivce. Ali i dalje ne razumijem zasto app sam ne konvertira natipkane smajlice u one graficke.
Jel to imamo CM grupu? :D
= Citat =:
Izvorno postao
xlr
Napokon! Whatsapp je dosad imao ajfonovski infantilni dizajn koji mi je isao na zivce. Ali i dalje ne razumijem zasto app sam ne konvertira natipkane smajlice u one graficke.
Jel to imamo CM grupu? :D
Ne kuzim se u te smajlije, ali da nije zato jer su ovo Emoji pa su u aplikaciji drugaciji kodirani i ne prepozna ove normalne znakove?
Nije hehe promijenio ime kontakta samo xd
Al vidis, nije losa ideja haahha lakse banove dogovorit :D
A imas pravo za smajlove, i kod Vibera su takvi, dok recimo FB messenger prepozna vecinu ovih svakodnevnih.
Banove, haha, nedaj boze da se za kakvu pivu dogovorimo :P
Evo instalirao sam ju i ja, meni stvarno krasno sad izgleda. I svida mi se sto su koristili ovaj tanki Roboto font na prvom screenu, tj u popisu svih poruka :)
= Citat =:
Izvorno postao
robi64
ima li neka navigacija koja radi na nerootanom mobitelu(S3) a da ne traži mrežu i da ima HR mapu i da je besplatna normalno
Navigon... Trazi mrezu prilikom instalacije... Ima HR... Nerootan S3...
Ups... Tapatalk mi nije refreshao, tek sad vidim da imas odgovor...
Re: Android aplikacije koje preporučamo (prvi post pogledati)
= Citat =:
Izvorno postao
mata
Evo našao sam jednu zanimljivu aplikaciju. Vjerojatno su je mnogi već vidjeli ali...
Hide it pro (ovo pro neka vas ne zavara, besplatno je)
Uglavnom, app je audio manager za sve koji kopaju po vašem mobu(koji usput radi bez problema) a kada duže držite prst na logo audio manager, otvara se potpuno nova aplikacija, vaša tajna zbirka svega i svačega što odlučite sakriti.
Meni je to prilično cool, pa vi vidite
Evo bas jucer sam skinuo tu app i instalirao te sakrio poruke... poruke vise nisu dolazile... pa sam ga odmah i deinstalirao ;) dakle, nemojte skrivati poruke s njime, ostalo je odlicno... pogotovo sa dodacima i skrivenim kodovima za otvaranje skrivebih opcija ;)
= Citat =:
Izvorno postao
besana
1. GOsms
2. SNote (Samsungova app) zapravo Note na ICS-u a SNote je na JB malo drugacija...
3. Screenshot ( svaki mob ima drugaciju kombinaciju tipki da to ucini)
= Citat =:
Izvorno postao
besana
Kod mene je xperia ray koju da ja instaliram i kako da slikam ovo kao sa druge slike
Ps skinuh snote ali nije to ta
1. Classic Notes Lite iz App store
2. Slikanje:
Press these two keys one after another within a second to take the screenshot from you xperia ray or other xperia phones with ICS :
POWER BUTTON then VOLUME DOWN.
It might be difficult at first but after using it for some days it will be easy for you.
Re: Android aplikacije koje preporučamo (prvi post pogledati)
Aha, nisam znao, u biti ne koristim taj app jer nemam što sakrit(:(, takav je život oženjenog čovjeka, ni sakriti što nema), nego je app po defaultu sa jednim romom, pa mi se učinilo zgodnim.
Tnx anyway :)
PowerAmp! Definitivno! Nema alternative.