Pretpostavljam da imas USB Flash drivere dobro instalirane?
"Found new hardware" je normalno, ali samo prvi put...
Pretpostavljam da imas USB Flash drivere dobro instalirane?
"Found new hardware" je normalno, ali samo prvi put...
Imam drivere, trebalo bi da jesu dobro instalirani.... :S
Normalno je, ali meni to stalno... Čim kliknem "NO" on opet... A kad probam instalirati, bude fail... :S
Nemam pojma... Probaj na drugi USB port, ili na drugom racunalu. :dunno:
Dok sredim DDR i dignem sistem na drugom kompu, probaću...
Ako ni to... Ne gine mu servis...
?
Probaj instalirati SEUS, možda pomogne.
mala ispravka nije cid39 nego cid 36
sto se tice toga svakako da mozes staviti software od w800cid 49 flashas main i fs i sve ce biti ok
@ravilov
sorry tak mora da sam navikao zbog msn-a i ostalih gluposti pa koristim te postapalice pokusat cu izbacit, sorry
dobro, a da li postoji program za mijenjanje sistemskih ikona na cid 36 (poput Gslidea za cid 49)
gslide ti uopste nije program za mijenjanje sistemskih ikona nego ti je program za lijepljenje patcheva na software! sto se tice mijenjanja sistemskih ikona na cid36 nisam siguran da je to izvodljivo! u biti jest izvodljivo samo ti treba patch za to ja mislim,a posto postoji za cid49 sigurno postoji i za cid36 ukoliko ne onda ti ga sigurno neko moze napraviti!
hej..
do sada sam svoj k750 flashirao ma xs++, pa sam probao na setool2 lite. i to nije problem ali sam vidio da tamp piše: "Change cid to : ".....
Svi kažu da upgradeovanje cida nije moguće....
kod db 2020 je moguć preko xs
a setool2 lite nije ovisan o cidu!
preko setool2 mozes flashati cid 53 na mobitel cid 52, a sad
sta ce biti nakon toga ja neznam.
ali sam autor denpo kaze da je to izvedivo.
ispravite me ako grijesim.
Ne znam koji to "svi" kazu da je dizanje CID-a nemoguce. :jehon:
Moguce je i to vec odavno. Bolje se informiraj.
Takodjer, buduci da je ovo tema o K750 i srodnima, molim da se drzimo toga i ne mijesamo DB2020, CID52, CID53 i ostalo.
pa mislim da je dizanje cid-a sa 49 na vise ne moguce! dizanje sa 36 na 49 ja koliko znam takodjer nije moguce,ja sam to uspjevao sa full flashom, SOFTWARE cid49,iako mi je tada primao sve patcheve napravljene za cid49 soft nije bio cid49 nego ga je i dalje citao kao cid36!!!
ovo se odnosi na K750i
mene zanima kako k750 cid49 red flashat i pripremit za patchiranje sa setool2 lite 1.11?
dali rest file flasham isovremeno sa firmwareom u polju restore file ?
ako je tako ,poslje samo ubacim patch pod write script?
ja znam to napravit sa db2020 ali sa db 2010 telefonima se nisam susretao.
ovako flešati
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=204
ovako ubaciti patch
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=632873&postcount=98
Pa koliko znam XS++ te pita zelis li dici CID. Kazes da zelis, i to je to.
ja kada sam prvi put flashirao mob na xs++ nije me ništa pirao a koristim k750 cid36
XS++ te ne pita u slucaju K750i cid36,jer uopste koliko ja znam ona najnovija verzija ne podrzava rad sa tim telefonom,mislim da seetool pita ali nisam siguran,mene licno nikad nije pito!!!
moj setool ne podržva cid36 mob
a što se tiče najnovije verzije xs++, podržava k750 cid36, ja koristim niajnoviji xs++ i radi super za sve mobitele pa i za k750.
Hm, ne bih znao 100%. Davno je to bilo kad sam se igrao s ovim telefonom. :)
A i nijedan s kojim sam se igrao nije bio moj. :)
za sviju koji koriste k750/w800/d750... CID36 svaki patch se može staviti na njih bez mijenjanja CID-a na 49.
Jedino vam treba patch koji želite zalijepiti na main i GFlash
Ima tko ideju kad idem custom napravit, i kada oznacim da hocu custom ovo i dalje u sjeni (posivljeno) a da nemogu odabrat model, i paket ?
http://www.imagesforme.com/out.php/i644989_untitled.JPG
Koji je to XS++? Koristi verziju 3.1.
Znam, zaboravio sam napisat, dao mi je frend 3.1 i sve normalno radi, ovo je valjda verzija 1.6.1