bok,
danas skužim da na nemrem provjeriti stanje bonus kuna, dali vi to možete ?
čak kada utipkam *150*5# javlja da ne postoji paket....
hvala
Printable View
bok,
danas skužim da na nemrem provjeriti stanje bonus kuna, dali vi to možete ?
čak kada utipkam *150*5# javlja da ne postoji paket....
hvala
bok,
moram malo kritizirati Tele2 gdje također tražim vaš pomoć odnosno prijedlog što napraviti.
prošli tjedan idem kupiti bon na njihovoj online trgovini radi bonus kuna koje dobiješ.
s obzirom da sam to prije već radio nije mi to neka nepoznanica.
i tako ja upišem sve potrebne podatke i kliknem kupi, da bi mi nakon toga se javila greška
odnosno error. znači nije bila greška tipa kriv unos, nedovoljno sredstva na računu itd...
nego baš error....
i niš i ja opet nakon 10min napravim isti postupak ali ovoga puta uspješno kupim bon, dođe mi poruka
na mobitel da je moj račun nadoplaćen itd...
sutra ujutro provjeravam stanje na tekućem računu, kad ono vidim da
mi je tele2 dva puta skinuo lovu za bon. odnosno skinuo je lovu i za onaj prvi pokušaj
gdje mi se je javila greška odnosno error....
zovem ja tele2 službu za korisnike, sve to velim... ženska veli da će to prosljediti dalje na obradu
dani prolaze niko ne zove, onda opet zovem ja njih. opet ženska veli da vidi da sam zvao i da su zaprimili
moj prigovor ali da još nije rješeno niti ne zna kada će biti....
opet ja čekam par dana i opet ništa... pa sam im sada poslao e-mail
stoga vas molim da mi date savjet što napraviti i koliko da još dugo čekam ?
inače za sada ukupno čekam 10 dana...
hvala
Imao isti slucaj ali s amex-om.
Nas klasican nacin ponasanja kad treba vratit lovu to traje...... i tako dugo dok im ne spomenes povjerenika za zastitu potrosaca pri EU, da ces ih popljuvat po forumima, FB, prijavit na potrosacki kod i.......
Uglavno interesantno je da lovu skinu odma a kad je treba vratit onda im treba sve i svakaj i imaju spremne sve moguce izgovore za svoja sranja pa cak i da sam nazoves banku i sam storniras tj. popravis njihovo sranje ili kao trebaju broj racuna za vratit lovu ali im on nije potreban kad je skinu...
Strpljenja i sretno
Ako cekas hakom dočekati ces 2017.
Na prigovor korisnika T2 mora odgovoriti u roku 30 dana
Istekao mi ugovor 16.01.
Obzirom da sam imao e-račun, pitam u SZK hoće mi zadnji račun poslati poštom, obzirom da su mi na isti dan ugasili i moj tele2 profil. Kaže szk, neće slati poštom, neka se javim iza 02.02.. Javim se ja, računa nema. Oke reko i tako račune šalju iza 5. u mjesecu. Da skratim priču, do dana današnjeg, svaki dan sam tražio račun od SZK na FB, ali njima pdf računa nije vidljiv.
Poslao sam i dva maila i nakon drugog su me tražili kopiju OI da bi "postupili po mom nalogu". I tu sam puko. Neću. Znači doslovno već 13 dana MOLIM da mi pošalju račun i sad im odjednom treba preslika OI da bi mi poslali račun mailom ili poštom. Tko je tu lud? Kad ne platiš, ganjaju te, a kad ih moliš račun da im platiš ti ga ne daju. Ajd stvarno, tko je tu lud? :D
Kad mi budu poslali opomenu za neplaćanje računa koji mi nisu poslali, onda će nekim čudom znat moje podatke pa im neće trebati preslika OI. A onda ću poslat dopis i u poreznu.
Dobio sam poruku na mobitel da će mi nakon 1. lipnja 2017. godine na biti će aktivirana Osnovna tarifa pošto trenutna tarifa(SMART 1gb/1000min) prestaje važiti. Nazovem SZK koji mi kažu da mogu aktivirati neku od drugih smart tarifa te da će mi ostati promocija ZAUVIJEK(nadoplatom od 100kn - dodatnih 50kn na osnovni račun) koju sam dobio prilikom prelaska na Tele2 mrežu. Pošto ista mogučnost nije prije bila moguća, poslao sam upit putem maila(volim imat napismeno) te mi je rečeno da nije moguća aktivacija niti jedne tarife, te da ako hoću nastaviti koristiti promociju ZAUVIJEK moram ostati na Osnovnoj tarifi.
Kao prvo mislim da je to varanje,odnosno LAŽNO OGLAŠAVANJE, jer u ovoj situaciji nisam u mogučnosti koristiti promociju ZAUVIJEK.
Kao drugo ako ukidaju neku tarifu koju trenutno koristim, zar ne moraju ponuditi sličnu, pod sličnim ili boljim uvjetima kao zamjenu?
Ovako me prisiljavaju da se odreknem promocije koju su mi obecali ZAUVIJEK i tako reklamirali na sva zvona.
A kao treće i sada imaju neke akcije koje reklamiraju ZAUVIJEK, da li i te akcije imaju vijek trajanja. Ako da, onda je i to LAŽNO OGLAŠAVANJE koje je isto položno tužbama. Danas oglašavaju jedne promocije sutra mjenjaju na štetu vlastitih korisnika bez ikakvih mogučnosti dogovora.
Dal i je tko imao sličnih iskustava?
svi su oni isti. kad se mami medom se hrani a kad se namami ??????? (nema više meda)
@kresoml
Ne znam kako je to rijeseno za prepaid jer kod pretplate mozes prekinuti pretplatu (cak ako si i pod ugovornom obavezom) i to su mnogi koristili kad se i najmanja stavka promjeni, ali na zalost prekid "pretplate" kod prepaida nema neku svrhu samo mozes ugasiti broj, jedino mozes prijeci kod drugog operatera s istim brojem.
Podizu cijenu odredjenih tarifa kod bonasa za 5 kuna
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ce4c7f864c.jpg
HOMTOM HT17 koristeći Tapatalk
Primio prije nekih sat vremena. Ja imam SmartPromo s 3GB i 1000min mjesečno za 35kn. Ovo znači povećanje na 40kn? Nisu mi sasvim jasni.
Ali, drpanje naroda se i dalje nastavlja. Sada kada više neće moći drpati na desetke kuna po minuti, recimo iz Berlina u Zagreb, povećaj cijenu tarife... Baš su jadni svi skupa.
I ja imam taj Smart i podici ce ga na 40 kuna.Izgledaju da moraju nadoknaditi ono sto gube ukidanjme roaminga.A vidim da i po novinama forsiraju pricu da se vani koristi sto vise WiFi tako da budu manje na gubitku.Kakvi klosari.
a dobro, za tih 5kn nebum propao, a ako ništa drugo dobije 1GB više
Neće nitko propasti zbog 5 kuna više tarife, ali je pitanje ako je bilo "zauvijek", zašto se to diralo?
U čitavoj igri Tele2 ispada još najpošteniji igrač, još tamo od prije 10 godina kada su uveli pozive prema svim mrežama, čini mi se za 1.50kn (prvi mjesec dana gratis) do danas.
Ali onda izbjegavati riječ "zauvijek" za ubuduće.
Slažem se, ali Tele2 mi još izgleda poput bebe naspram ovih dvaju muljatora.
Podbörka,
s mobitelom
po želji
Želiš PlayStation®4 Slim, četiri igre, a i
Samsung Galaxy A5 2017 ili Huawei P10
lite? Uzmi ih u Podbörki za 150 kn/mj.
https://www.tele2.hr/privatni-korisn...po-zelji/p299/
Kako 150 kn/mj kad nije? Ili sam ja glup pa ne vidim?
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Vidiš Ti vrlo dobro !
Stvarno piše "Opcija uređaj 150 kn/mj" , a pogledaj ukupno !???
To je samo marketinški trik ! (zajeb ... za korisnike)
Podbörka
https://i.imgur.com/lM5zDTR.png
Bezbroj GB 149 kn/mj.
Svi postojeći Tele2 korisnici tarifa RASPALI, EKIPNA ili ČISTO-TRISTO imaju pravo na poseban popust na tarifu BEZBROJ GB – već od 149 kn/mj! Kreni kupovati jer će se popust automatski prikazati nakon što u procesu kupnje upišeš svoj OIB.
Pa kad malo bolje pogledaš i nije loša ponuda , barem tako sam ja shvatio !
Tu se u biti može i izvući nešto iz ove opcije :
- Uzmeš ponudu Podbörka (kako se čita neznam)
- Na "njušku" staviš Samsung Galaxy A5 za 2/3 vrijednosti u trgovini
- Također na "njušku" postaviš oglas i za Play Station , umanjiš cijenu za 1/3_nu
- Ostane Ti njihov Router , vjerojatno je onaj pokućni , nisam ulazio u detalje ,
brzina i količina potrošnje su dobri . (nisam siguran jeli ovo u paketu)
- Sa novcem ako uspiješ "iznjuškati" ona dva uređaja , kupiš jedan dobar telefon
a , da nije Samsung , recimo vrlo dobar vrhunski Huawei P10 ili Mate , a može i
nekog "bijesnog Kineza" sličnog Mi Mix_u , a možda i njega uz malu nadoplatu .
- Na ovaj način ne bi bilo puno svaki mjesec odvajati 319 kuna .
- Telefon koji sada imaš , vjerojatno je dobar , s obzirom da se kužiš , znaš što
treba napraviti , mijenjati telefon ili zadržati "njuškane" novce na računu .