Nemoj plasit covjeka, nismo mi takvi... :PiseBanSmuchcu: :belj:
Printable View
Lol, koje prepirke, al evo mojeg danasnjeg dana... U skoli sam prozivljavao gacanja gumica u moju poduzu kosu (^_^) i ostale nepodopšine (il kak se to vec pise...) i pod imformatikom (pazite sad!) SAM SKUZIL DA MI CIPELA SMRDI PO PSECEM GOVNU! UZAS! Al srecom niko nije skuzio, radili smo u QBasicu nekakvog snjegovica, ucitelj ga napravio za 10 min 0.0 od kape do metle sa gumbima na sebi i ocima i ustima ( ja cjeli sat radil tjelo, glavu, gumbe i oci, al onako perfektno, po pikselima sam mjeril ;) )
Osjećam miris grisa ali mi se neda u kuhinju. :D
Onda osjećaj dalje,šta uznemiravaš rulju ovdje... :lol:
Ne volim primitivce, tj. dumove, koji koriste symbian mobitele! pogotovo kad ih prodaju..
pazite ovo..dodje mi lik: ''Cuj, j_ebiga, 5mpx i GPS...'' idiot..:mad:
koji ce vam k symbian!! to nije za vas..
:)
Opasna ti "cenzura" i969i ;D
Svijet je pun takvih ljudi... :D
ja imam symbian
os se tuc?
Ja imam 20 cm! Anyone? :angry:
Luna- može. ;D
Nađemo se kod knjižnice, ako pobijedim- ti mi platiš zakasninu :p
Ali, olakotna okolnost ti je da sam još djelomično bolestan :ima zube- za sad:
Ja imam LG! A, sta sad oces? XD Cak i ekran ima! ;D
Hehe, ja jos van sebe, izujem se, a cjeli me dan nekaj pika po nozi 0.0 Kad ono, JA CJELI DAN HODAO PO OSI! Da, zivotinji OSI koja ima veoma pikav zalac (valjda znate od kud mi sad to XD)... E da, dobio sam jedan iz ispita iz povjesti:angel:
P.S. gledam NMK na novoj, debili (svi osim Šemse:respect:)
Došao od doktorice i iz knjižnice.
Stvarno već dugo ne vraćam knjigu...- ja uđem u knjižnicu kad ono neka dvorana je sad tamo, reklame za predstave...
Ja gledam, u čudu, gdje da sad odem... ;D
Ali, našao sam (pravi) ulaz :)
Dobio Logitech X530 za 250 novaca. Stari dvije godine i nikad koristeni... :D
Ja baš razmišljam da si kupim Logitech S220, 2.1, 17W za laptop. Malo su mi skupi :-/
Al cuju se nevjerojatno dobro. Brat ih ima pa znam... :D
pocinju pripreme za danasnji koncerat
http://www.youtube.com/watch?v=0QRO3gKj3qw Nevjerojatno... Oce ko da mu dam link za torrent? Pa da proba? Ja to sigurno mecem na particiju No.2 na laptopu (kad ga dobijem(ak ga dobijem)) XD
Ispirem grlo bambijem i tražim pos'o :rolleyes:
Hm, znas, ispiranje znaci da to progrgljas i onda pljunes... :D
Nisi skonto da mu je to poso? ;D
ne pljunuti!
odoh oprat želudac pivom...
Apstinencija u vidu piva mi nikako ne leži!
ŠMRC
Bolestan već ne znam koji dan! I na tabletama. :cry:
kaj velite na ovo
relativno hitno trebam misljenja ;D
inace, ot, zlempam pan i gledam klijače
Premala kilometraža na godište, nebih rekao da je realno stanje.
Jedino ako nije neki penzić ili pomorac, što je malo teža da bi vozio ovo?
navodno baba vozila.. a gle, i nama je kilometraza bvila sumniiva, pa smo si zgruntali, npr, moj caca 2002 kupijo una s 80k km, sad ima sitno preko 100 (jer se auto vozi po sesvetama, dvaput godinje sesvete - lipik i jednom godisnje sesvete - nasice), kumovi starci kupili punta 2002, voze ga po dzgom selu, imaju manje od 3ok km do danas..
nije nemoguce kad covjek razmisli..
kaze kum da na amortizerima jos ima originalne farbe, remeni nisu prljavi, blabla.. da fakat niej nemoguce da je kilometraza realna.. auto ima servisnu knjizicu i digitalni mjerac kilometara
e, da, od opreme ima sve osim klime i koze