Vidim da neki broje slike, a i meni je dosadno, ustvari ne uči mi se.
...ma ubiti nisam dugo tu tipkao pa neznam dali imate neku aktualu? što nije ni bitno... inače...
Printable View
Vidim da neki broje slike, a i meni je dosadno, ustvari ne uči mi se.
...ma ubiti nisam dugo tu tipkao pa neznam dali imate neku aktualu? što nije ni bitno... inače...
:D
Divim se ovom covjeku, stvarno je genijalac.
Link
EDIT: Trazim neki sajt di mogu skidat filmice za iPod i neke dobre igre, dakle da grafika stima a da nisu neke shitne :D
( Georgy, ajde sada aktiviraj se malo ;D)
smuc, velkam bek
znaci, megancic isao k'o urica do korcule? :D
Fala. ;)
Naravski da je isao... http://slike.hr/slike/d/driver_c5018.gif
Nadam se da ti se je svidio autić.
Imala si cak i privilegiju vozit se u njemu... ;D
Ošo sam spavat...:zzz:
je,je, svidio nam se.. ovaj moj hazbnd sutra ide za Senj vidit onog Clia.. drz' fige :D
ili radije nemoj, jer cu te onda kao imaoca renoa daviti konstantno s nekim pitanjima :D kao, npr, jel si mogu ja napravit krosovera od njega :rofl:
Ma bio sam aktivan, onda me opet temperatura uhvatila pa sam se tresao...
Da sam igrao, samo bih sprayao :notooth:
Ako si mislio da ti kažem ovo za filmiće, imaš po torrentima (ili skineš "normalan" film, pa ga konvertiraš).
A za igre ti je onaj appulo, samo trebaš naći šifru :D
OT:
Izgleda da me prošla temperatura... :)
Mda..kako volim gamad od ljudi..i tako muz potegao sve do Senja gledat auto za kojeg je deda prek telefona 'zaboravio' reci da ima ostecenja od tuce..kao sto je rekao i da ima servo,a nema ga..mda..nis od naseg Clia..trazit dalje :(
Zao mi je,al opet daj đed je srale neki kad tako lupa napamet... :rifle:
Pronjuškaj auti.hr pa se javi kad ti se neki svidi,mozda mogu pomoć... :wave:
ima od, pazi, kumovog kuma sogorica (lol) Clia iz 2000-e. prodaje ga za 2k eura jer nije regan pa cemo to jos otic pogledati.. al brijem da isto nema nis od opreme :(
a od njuskala, auta haer, 4 kotaca i ino mi se vec s oprostenjem i bez njega sere.. svaki bozji dan visimo po oglasima.. uoci da mi je muz picajzla kojoj nis ne odgovara
:zijev: :coffee:
Jutro... Uh kako mrzim ujutro imati nulti sat... -.-
Cijeli dan oko autića...
Ubacio novi HU i neke sitne detalje... :)
Evo i dvije slike malog prljavca:
http://slike.hr/slike-male/1/1_83f7a.jpg
http://slike.hr/slike-male/2/2_0b61a.jpg
:)
Poker face ti baš nije trebao :D Jesu to ljetne gume? ts ts ts, lijepa kolica :)
Poker face se slucajno našo tu... :Pokerface:
Gume su summer hits 2009 :D GY F1
Majkrofon je za mikrofoniju :belj:
Idem na kafu :coffee:
Pa, nabaci neki sustav glasovnog upravljanja ;D
Kad samo kod mikrofona, imam neke slušalice s mikrofonom i iščupao sam kabel iz konektora za mikrofon (slučajno, naravno :D).
I sad imam crvenu i plavu žicu, i nešto bijelo ("nešto" jer nije žica već kao nešto mekano, kao neke dlake)- trebam li to bijelo na nešto spajati (na konektoru ne vidim "prikladno" mjesto) ili samo spojim crvenu i plavu i trebalo bi raditi?
EDIT: Skužio da je ta bijela zamotana s plavom :D
Nije problem što se crvena i plava po izolacijom diraju?
Mogu li nekako "ubiti" kompjuter ako sam krivo spojio?
A sad zamislite Smuchca kako pjeva Poker face u stilu onog lika iz reklame :lol::lol:
Super auto :beer:
Bolestan, već treći dan, nekakva prehlada, valjda nije "svinjska gripa"!
http://slike.hr/slike/i/image001_3e4e4.jpg
... repić se uvrne! hehehehe
VuKi- moja cijela obitelj je bolesna. Mislim, imaju temperaturu- inače su normalni ;D
Ali, ja sam prvi počeo i držim tjedni rekord :notooth:
Ali, po tvom "testu"- nemam svinjsku ;D
del androida na tytna, odmaram, gledam monty python serijal ....
Ha čuj... :dunno:
Ja niš ne čujem,al kad pogledaš da sam dosad vozio peticu,mislim da nisam nešto mjerodavan,al kako god da okreneš,da se čuju.čuo bih... :)
P.S Tablica je bila 90kn s dostavom,al to smo grupno naručivali preko Renault foruma...
Hehe :)
Hvalim se jer sam s nekima forumašima bio na piću pa su ga vidjeli i provozali.
P.S Pazi se,ovdje ti mogu ukrcat ban... :belj:
Pozz i tebi! :wave: