A, čuj...
Prije par godina je u ovo doba bio barem mraz. :)
Gledam slušalice...
Printable View
A, čuj...
Prije par godina je u ovo doba bio barem mraz. :)
Gledam slušalice...
Za mobitel.
Otišle Koss the Plug pa imam pravo na kupnju drugih u Linksu za te novce (+ naoplata ako hoću).
Našao samo jedne koje mi se čine dobre, malo su mi "prefancy" ali šta ćeš ;D
(lopovi prodaju iste crne za 30 kuna više :notooth:)
Nemaju baš neki izbor slušalica za mobitel/mpX...
Imaju dosta onih preko glave, koje mi je bezveze nositi po tramvaju i tako... :D
Idem ja isprobati LFS...
Ovo su ti moje sluske..
Sennheiser CX400
http://www.mrgadget.com.au/catalog/i..._400_white.gif
došao iz arene... ;)
svakim danom sve više radim na svojoj kilaži... ;D
Upravo se probudio... :)
Idem van malo...
Doso s posla. Cijelo jutro bio zauzet pa mi nije palo na pamet niti mi je trebao pa se nisam osvrtao. Sad u 14 sati reko moram nekoga zvat,kad ono nema moba u futroli. Uzeo šefov mob i trčim ko budala oko firme i zovem,al niš se ne čuje. Super! Kasnije opet zvao pa se javila cura iz kafića od jutros gdje sam pio kavu (konobarica)... :)
Oso po njega,cura dobila za piće i to je to... :D
U 4 trening.... Same shit,different day... :)
Alo! Necemo ovo ovako! ;D
došao iz arene...
prodajem se za tjesteninu s tartufima...
nešto prefino... ;) :thumbup:
sad odmaranje, pa dalje na poslić... :wave:
Riktam frendu laptop,al neki kontakt ne štima na punjaču pa ko neki blento drzim kabel nakrivljen pod nekim žnj kutem a drugom rukom ganjam miša. Krasno... :)
I pišeš po forumu :D
^^ Na drugom kompu... :D
Jedan lijevo je ugasen,desni ja ovaj s kojega pišem a laptop je u sredini stola pa radim istovremeno na njima... :)
Sta si radis cockpit nekakav? :)
Da vidis sta radim,garant bi me umlatio s nekim tupim predmetom... :)
Laptop je zarazen s nekim virusom i jako je slab pa se jedva mice. Moram spasit 15GB podataka iz njega a taj virus ga je unakazio do te mjere da mi ne dozvoljava pokretat 90% programa i ne da mi radit s copy/paste operacijama,a iz DOS-a nemam živaca to radit,al ni ne znam jel moze proc tako.... Pokusao sam virus protjerat s 5-6 programa koji su se htjeli instalirat,al nista... WLAN i LAN ne rade zbog tog belaja s virusom pa se ne mogu umrezit i izbavit podatke. Mrezna kartica nije vidljiva u device manageru,a instalacija drivera da bih mreznu karticu dobio ne prolazi. Nero ne radi na niti jednoj verziji,pa ni taj nacin podaci ne mogu van... Disk sam vadio van al ga nemam u sta ubost da izvucem podatke,pa sam cak i bratov laptop raskopao da spojim hard u njega al nemaju isti interface... :cry:
Safe mode ne prolazi kao ni system restore,a disk je jedna particija pa nemam gdje s podacima a i ne bih mogao jer copy-paste ne funkcionira cak ni da imam vanjski hard ili USB stick... Žalosno skroz...
Al zajebo sam ga konacno :comp:
Na laptop paralelno sa XP sam instalirao Windows 2000 i bootao s njim,isčeprkao podatke,instalirao mrežnu karticu i stavio podatke preko sharinga na mrežu,i umrežio se crossover kablom sa trecim kompom. Sad podatke s trećim kompom vučem van lagano... Još je ostalo 7GB...
Inače stvar izgleda ovako:
Microsoft Smuchac Office 2009 :lol:
http://slike.hr/slike-male/s/slika013_3fb6b.jpg
Sad reci da nisam idiot... :respect:
Jel zna itko tutorial kako da skinem skroz masku od Sony Ericssona w300i??
OT: Citam jutarnji ;)
Znam ja! :D
Uh, smuc, ovo me podsjeća na moje radno okruženje, dva kompa u sobi kraj klavijatura plu dva kompu u susjednoj sobi koji su bili "spasioci" podataka... Good ol' times... :D
Šta je ovo, ŠTA?!?!
Niko niš ne piše....
CCC...
Idem u horizontalu, dosta za danas...
Laku noć... :wave:
Mario92, over and out.
došao s posla...
za tri sata opet...
nema spavanja... :bigjump:
Spavao kao beba na novome Dormeo madracu.
Ali nema puno spavanja ni vikendom pored petogodišnjaka.
Jesi, jer ne koristis Linux. :belj:
Ja sam frendici sa hardverski pokvarenog diska spasio kompletne windowse, sa svim postavkama, aplikacijama, preferencama... sve! I to jedino i iskljucivo zahvaljujuci malom rescue Linuxu koji sam si napravio. :thumbup:
@-->Cionn<--,
Stvarno, mogao bi malo i pretraziti forum ponekad... :p
OT: dosao iz svatova prije 2-3 sata, i jos mi se ne spava...
Ali mislim da sad ipak budem malo otisao spavat.
E pa superthread nije ukras...