imas negdje na forum-u ovom temu za patchanje preko FAR-a nista jednostavnije samo se prevuku patchevi u onaj FLASH folder,jbg nisam siguran u koji ide,al uglavnom u onaj u kojem nema nista kada ga otvoris sa FAR-om!!!
imas negdje na forum-u ovom temu za patchanje preko FAR-a nista jednostavnije samo se prevuku patchevi u onaj FLASH folder,jbg nisam siguran u koji ide,al uglavnom u onaj u kojem nema nista kada ga otvoris sa FAR-om!!!
Nista, ja sam flashao i main i fs R1BD001 CID49, i radi. Onda sam nesto petljao i shvatio sam da mi rade samo elf patchevi od ravilova, i jos jedan da prestane svirati mp3 kada istaknem slusalice (koji mi je najvazniji), a ovi ostali da blinkaju lampice, infrared, to je sminka. Ne rade, ali mi nisu ni neophodni. Uglavnom elfpack radi, samo moram naci ispravne elfove, jer vecina koju sam skinuo ne radi.
Gslide mi stane na "Generaing New Headers" i neće dalje.Moze li mi tko uploadat negdi ili poslat preko MSN-a W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49 sa ovim patchem:
;W800 SW-R1BC002
;Patch za otklju?avanje
;Zallman
;RED-GSM.net
+44020000
b51224: 70B5041C23F2D2F800230022011C1C20 F0B505213A22D1F7EFFE0020F0BDC046
hvala lipa!
Nikako da shvatim zasto je toliko nuzno odmah bespotrebno otvarati nove teme... :angry:
Ocigledno nemas kompletan GSlide, fale ti headeri. Skini ga ponovo, link imas u superthreadu.
A zasto kada ubacim patcheve preko gslide dogodi da nekad nemogu gledati slike,bude sve crno,probam uslikat na kameri pa kad mi javi "spremanje" jednostavno izadje iz kamere i zasto kada ubacim wmp 11 skin na walkman,nakon nekog vremena vrati na default(izgled)
Ovo su pathevi koje sam ubacio:
fast_forward_rewind_patch
Sysgfx_Patch
W800i_R1BC002___smaller_font_in_walkman_and_file_m anager
I wmp skin:
player_wmp11_w800
Sve je radjeno preko XS++
Evo download svega toga:
http://rapidshare.com/files/243115998/Patch.zip
Vec se pricalo o svemu ovome, pregledaj malo ovu temu (ne sjecam se vise sto je zakljuceno).
ja se sjecam sto se tice ovog player-a skin-a,da je to neki bug u software te da je veliki broj ljudi imao problema sa njim,bas kao i ti, vraca na defaultni!!!
Ok,to budem izbrisao
Ali zasto mi izadje iz kamere kada uslikam sliku,resetiram mob.,radi neko vrijeme, i onda opet,ili kad ocu pogledat neku sliku,desi se da bude sve crno:tomato:
RAVILOV:
pa da citam 101 stranicu= Citat =:
Vec se pricalo o svemu ovome, pregledaj malo ovu temu (ne sjecam se vise sto je zakljuceno).
to sad placas cijenu sto nisi bio na pocetku na forum-u,heheheh= Citat =:
pa da citam 101 stranicu
nego ovako sto se tice kamere,desavalo se i meni,nisam uspio utvrditi uzrok kvara,prestalo je samo od sebe,aaa sto se tice slika...cini mi se da to uzrokuje jedan od gore navedenih patcheva,zato uzmi fino lijepo odradi Full Flash iii onda samo odabrane patcheve...aaa sto se toga tice mislim da ti je samo potrebno eventualno patch za dekodiranje i elf!!!
e ovak,neki dan dobio neki stari k750i,lagano sazvakan,jer je moj stric koji mi ga dao,pokusao zamijeniti staru masku sa novom kineskom i normalno potrgo par stvari,poput tipke za glasnocu/zumiranje(+/- tipka),i one za paljenje kamere kad se otvori poklopac......................................post o mi bilo dosadno isao sam vidit dal da ga malo sredim za neku upotrebu il da ga u kantu bacim,pa sam napravio par stvari:
1.flasho ga,i sad se na njemu vrti W800i software :D
2.Unlocko ga,tako da posto je primao sam Vip kartice sada vrti i sve ostale :D
3.napravio bypass putem patcha,tak da sad kamera radi bez obzira na poklopac :D
4.zamijenio staklo na starom kucistu,i malo ga ofarbo i sad je ko nov-skoro
eeee da,al sad me muci ono sto neznam kad da uradim,jer nisam nist naso na netu a to je:
-kako da zaobiđem tu tipku za glasnocu odnosno zumiranje,ili jel postoji neki patch koji ima to vec nariktano,il dal bar neko zna dal ima kakva caka da si bar muziku pojacam,jer nemogu pustit nijedan mp3 kak spada,jer je po defaultu nariktan na 50% glasnoce :( ????
@BlekStena,
Obavezno procitaj pravila foruma, te koristi pretrazivanje umjesto bespotrebnog otvaranja novih tema.
e a kako iz onog menia day & night ubacim ono za bateriju signal i sat....di to trebam ubacit....mislim putanja tpa/preset....bla bla ili neka druga...help :d
hehe ovo je deff blam pitanje,pogledaj prvi drugi i treci post na prvoj stranici ove teme sve ce ti biti jasno!!!
pa dobro skuzio sam da pise za meni ubacio sam meni al ocu da mi baterija pise u postotcima jel to isto ubacujem di i ikone za meni ili?????
Bateriju u % mozes jedino elfpackom dobiti.
Ma da, ali to su zamjene za standardne slicice i tamo postotak ide samo u koracima od 10%.
Ja sam skuzio da hoce bas pravi postotak baterije, ali mozda sam krivo skuzio...
moze preko gfx-a ravilov nije bas isto kao elf al tu je to...nije isto kao i menu pogledaj pise neshto tipa mijenjanje sistemskih ikona ili tako nesto!!!
Znam da moze, ali nisam skuzio da je to htio.
Pozdrav svima.Poceo sam se opet bavit SE flashanjem itd.Nabavio sam k750i i mislim ga rjesit u w800,stavit nove zvucne drivere itd.Sad ja nisam ovo vec radio ohoho i naisao sam na problem.kad stavim usb pise mi usb not recorgnized..Nece mi ga ocitat ni xs ni nis..Sta da radim.probao sam skiniti ggsemc ali kako da to pokrenem kad je sys nije install..ako mi netko moze staviti fs i main od emee 2 i najbolje zvucne drivere za w800 bio bih zahvalan do neba
Linkovi za download W800 firmwarea su vec poodavno u prvom postu ove teme, i koliko vidim jos uvijek uredno rade.
Takodjer vec odavno postoje teme za raznorazne drivere za ovaj mobitel.
Osim toga, u firmware modding superthreadu je link na USB Flash drivere. Probaj s njima.
imas u prvom postu ove teme sve potrebne drivere, a za zvuk i cameru ima posebna tema...koristi search!!!:D