Hitno- pomoć :)
Printable View
Hitno- pomoć :)
Bilo mi dosadno pa sam pokuso napravit software update na svojoj njoki,i vidim da je meni bio neki soft 6.nešto a najnoviji je 7.21 ako se ne varam,i lijepo ja pokrenuo mašineriju,napravio update i sve 5 al nema više hrvatskog jezika na mobu... :cry:
Naso na forumu sto i kako i ubacio HR jezik bez beda,samo ne vidim neku poantu ovog cijelog da ne kazem sra*a,jer nista nisam dobio (koliko vidim). Pise da je novi soft i to je to... Ne's ti koristi od njega... :dunno:
Jel neko za cugu??
:wave:
Ali ionako vec imam dogovoreno i idem za par minuta. :p
Vrlo rado, al odo na palačinke i pivo, drugi put :p
Ma Ico je pyzdekica..u kvartu sam mu,zovem ga na cugu,i pazi,fraer nit ne odgovara!!
znate di se mene može naći... :D
odoh... :wave:
Evo mene malo u ovoj antitemi.. došo jer nemam pametnijeg posla! :D
aaaaa... ubio se na frendoúom rockasu...kakn jebeno... umoran ko aririkiri... hahahahah...
Ma svi ste vi u q. :p
OT: upravo trusim 7.ili 8. pivu, mozda i 10., tko ih vise broji...
Trenutno je neka Stella preda mnom, nije za bacit...
došao s posla, gledam mirka...
gotov je mirko , tehnički nokaut
Doso sam doma u pola 3 i stvarno nisam imao snage cekat Mirka,al sam svejedno navio alarm da me probudi kad pocne meč,al sam i to prespavao. Sad tek vidim da je to bilo bolje... Nabijem i njega i sta se vise gura tamo. Kao stalno treniram,spreman sam,bla bla,a lupaju ga ko malog majmuna...
Spremam se za finale atp Challengera :) Da, to je sve što imamo od tenisa, ali ko zna, možda preraste u nešto veće :p
Alo krepaline :belj:
Došo iz škole, pokušavam se logirat na Facebook i neće nešto :angry:
Izbaci mi: Account Unavailable
Your account is temporarily unavailable due to site maintenance. It should be available again within a few hours. We apologize for the inconvenience.
gledam jednu temu i brišem postove
i nije mi jasno, kako neki članovi (što novi, što stari), nisu pročitali pravila teme i non stop idu u off tipick...
Odo malo do grada... :)
Doso doma iz ducana, kupio sam si hrpu hlaca i takvih pi*darija i uz to sam si piknuo i novi mob, SE X1 pa se sad malo zafrkavam s njom :D
Ručao, odo odnijeti E51 na servis. :)
nesto se oko MSN -a zahebavam
Sredio rođaku komp i odnio mu ga. Sad mozda malo odspavam jer smo opet poceli igrat igrice u mrezi do kasno u noc pa se je za*ebano ustat ujutro... :comp:
Zna li netko kako izgledaju slobodni elektroni i šupljine poluvodiča na sobnoj temperaturi? :D