crank 6/10 (i to zbog sexa u javnosti lolol)
Printable View
crank 6/10 (i to zbog sexa u javnosti lolol)
The Usual Suspects - Odlican, naravno. 10/10 [IMDb]
Next 7.9/10 meni je odlican, zabavan film, pogotovo kad se uzivite u to sve, N. Cage je vrhunski ko i inace.
"The greatest trick the Devil pulled was convincing the world he didn´t exist.." :)
Super film..
---------------------
1. "The legend of Bagger Vance"
Gledao ga po prvi put. Ikad. I nije me se pretjerano dojmio.. Vodena priča malo.. Ali cijenim trud..
Ocjena: (5/10)
---
2. "ENVY"
Komedijica sa Ben Stillerom i Jack Blackom. Onako; ko i svaki Stillerov film.. Tupav, ali poučan. Sort of..
Ocjena: (5/10)
---
3. "Snakes on a plane"
Trash film. Skroz. Ali u pozitivnom smislu. :) Bolji je neg što sam očekivao zapravo..
Ocjena: (6/10)
Star Wreck: In the Pirkinning
10/10
zabavna finska parodija na račun Zvjezdanih staza (ali i Babilona 5). kapetan Pirk te 2 člana njegove posade Dwarf i Info, pokušavajući spasiti Zemlju od vanzemaljaca, zaglavili su u prošlosti. kad se otkrije da su događaji iz prošlosti na neki način promijenjeni, kapetan Pirk odlučuje uzeti sudbinu Zemlje u svoje ruke...
činjenica koja govori o trudu autora ovog filma je ta da je ovaj film snimila skupina zaljubljenika u SF, bez ikakve podrške nekog filmskog studija. tako je npr. glavni glumac ujedno i producent, scenarist i stručnjak za specijalne efekte! :) ako vas zanima više, možete pročitati ovdje.
ako nekoga zanima trailer...
Gledano
al bas da je 10-tka, nisam ziher, prije 9 il 8.
Svaka cast ekipi ludoj koja je to iskemijala, te jos k tome to im nie prvi filmek, vec 6 il 7 po redu.
al nebitno, napravili su dobar poso, fakat tolko svemirskih borbi nie bilo ni u svim ST filmovi skupa ;D
efekti su odlicni s obzirom da su delali srednjoshkolci, tj na razini je pravih ST.
Najbolji je onaj lik, demit kak se zove, Cehov? onaj ludi rus, kaj glumi 3 il 4 uloge, kad izjavi da ce opet njega optuzit za kvar, ko u Cernobilu, kad si je samo htel pojacat grijanje u sobi :bigjump:
Pozabih skoro napisat, zake 8-ica, zato kaj je finski jezik fakat uzashan za slusat, to kaj opet njima neke fore dobro zvuce kad se vele na finskom, nama je to bzveze.
Da su snimili na engl bilo bi efektivnije...
mislim da je Fukov. :)
film sam po sebi nije za 10, ali sam mu je dala zbog truda...http://www.comicguide.net/images/smilies/tatschel.gif
finski jest malo naporan, ali mene je najviše živciralo to što nisam našla verziju bez titlova, već s ubačenim engleskim titlovima koji nisu bili centrirani već stavljeni u lijevu stranu. tako je malo teže pratiti.
Pirati s Kariba: Na kraju svijeta
Moram reći da sam ogroman fan pirata, no ovaj nastavak mi jednostavno nije sjeo. Već drugi nastavak je bio ispodprosječan (po meni- nijedan nastavak ne može nadmašiti original). Ovaj je tek nešto bolji od drugog nastavka. Možda je ovaj nastavak miljenik kritičara, ali gledatelja baš i ne.
Postoji par uvjeta da vam se svidi taj film: 1. morate imati visok IQ (previše događaja u premalo vremena)
2. morate imati konjske živce (film traje gotovo 3 sata)
Također sam primijetio gubitak smisla za humor što mi se najviše svidjelo kod originala (ako sam se triput nasmijao tijekom filma to je previše). Jedini plusovi filma su: legendarni kapetan Sparrow, fenomenalni vizualni efekti te zanimljiv prikaz čistilišta.
Ocjena: 5/10 - film je mogao biti više prilagođen gledateljima, a ne kritičarima.
Fantastična četvorka-malo smjeha,jesica alba 6/10.
'An Inconvenient Truth'
1/10
Jeftin, patetičan politički pamflet.
Jadno.
2Marko:
na stranu politika; ocijeni dokumentarac kao takav. Interludije gdje on govori o politickim protivnicima zaboravi, pateticni su - istina. Mene je zanimala sama tema dokumentarca; globalno zatopljenje i podaci. Po tom pitanju, film zasluzuje najvecu ocjenu.
---
"THE LOST CITY"
- film Andyja Garcie; Havana krajem pedesetih godina, dolazak Castrovog rezima i alijenacija unutar obitelji potaknuta politikom.. Poprilicno zanimljiv film (barem meni); vrijedi ga pogledati.
Ocjena: (7|10)
norbit---glupo i naivno,ali izuzetno zabavno a kao takav definitivno 8/10...
ma da tak je najbolje gledat za zabavu,a ne ocekivat sad neka remek djela--
Mission impossible3-8/10..cak sam ga cjelog pogledala:jump:
Upravo pogledao The Real Football Factories 6-England...Zna ko kada izlazi sa balkananom?
Shrek the 3rd- po meni najlošiji od sva tri nastavka, ništa posebno
5/10
Next - zanimljiv film, volim takvu tematiku. Dobra gluma. 8/10
bridge to therabytia
film je opce smece bas nikad nisam vidio losijeg od ovog nisam ga gledo ni 20 min
ovaj film je uzas!!
brzo se on sprijateljio sa rec.binom
The Prestige-9/10
norbit 7/10 Eddie Murphy postoji da zabavlja ljude. fora komedija.
mr. beans holiday 7/10 draze su mi mr. bean serije nego filmovi.. no bean.u se uvijek smijem, gdje god se nadje. dobar film, na trenutke malo dosadnjikav..
premonition 5/10 ovako slicno nesto je vec vidjeno, neke scene mi se cine kao da su copy paste iz odredjenih filmova. malo su zakomplicirali tu radnji, kao, da si publika da malo razmisljat.. a zapravo je sve tako prozirno nekako.. ocekivao sam vise.
"Football factory"
Mrzim nogomet i stadione (osim kad repka igra), ali film je kvaliti skroz.. Fora skroz
Ocjena: (7/10)
"Munchen" (Munich) - Nije jedan od najboljih, ali nije ni jedan od lošijih Spielbergovih filmova. Neki ga možda budu našli dosadnjikavim, meni se činilo da ga je odradio sasvim solidno.
7/10
Aeon Flux - 5/10
totalno sam razočaran filmom, očekivao sam puno više...
:coffee: