ja ti mogu preporuciti onaj Kriomag driver,sad ne znam kakav je on sto se tice verzija koliko se ja sjecam odlicna je bila 21.91...mislim da je ta bila...pogledaj ima tema za drivere...pa malo procitaj!
ja ti mogu preporuciti onaj Kriomag driver,sad ne znam kakav je on sto se tice verzija koliko se ja sjecam odlicna je bila 21.91...mislim da je ta bila...pogledaj ima tema za drivere...pa malo procitaj!
Ovako flešo sam K750 u W800 (naravno) po uputama i sve super radilo! Onda sam htio ubacit one dodatne ikone i menie! I tu stvar ode u k*****! Kad sam pokreto mobitel poslje flešanja nastaje problem! prilikom pokretanja na ekranu se samo pojavi da izaberem hoču mob ili slušat muziku, ali nigdje nema više onoga Odaberi (ili šta već je pisalo), znaći nema texta iznad lijeve i desne tipke! Kad ga ostavim malo duže tipkovnica se zakljuća, i kad hoću otkljućat, mob ne preoznaje da stišćem * i neda se otključat! Probo sam opet Flešat par puta i to sa orginal softwerom od k 750 i opet isto, sam izbaci da odaberm jezik koji hoču ali ga nemogu izabarat! Jel ima ko kakvu ideju??
kad nema softkey teksta i tipke ne reagiraju mi zvuci kao da nema layout ili imas pogresni,ali kazes da si flashao ponovno u k750 i nista se ne mijenja,cudno mi je to.
probak original layout opet staviti
opet isto!
EDIT:
Evo riješio sam! Proradilo je tek kad sam flešo sa XS++ v3.1! I to je to možda koji bolji driver stavim i to je to!
vjerovatno su ti bile sve one ikone i layout uuu onom folderu pa su ti se one automatski uplodovale kad bi flashao mob!!!
aj daj msn na pm pa da mi probas napravit mob i ja sam isto sranje uradio :S :adminrulz:
samo meni digne software ali pise plase wait .. i nece da se puni :S daj msn na pm
ev log
kad dignem nista ne pise da sam digo software od w800i
ja dignem software od w800i ali mi opstane sve u FSX od w810 :SCode:08:12:30| Profiling SEMC phone...
08:12:30| Platform: DB2010
08:12:30| OTP CID: 49
08:12:30| EROM CID: 49
08:12:30| EROM Color: Red
08:12:30| IMEI: 35570601xxxxxx
08:12:30| Phone ID: K750
08:12:30| Region: ›mvÐA
08:12:30| CDA: ›m¢ÐA ›m¢ÐA
08:12:30| Firmware Version: ›
08:12:30| EROM: n/a
08:12:30| Ready for operation!
je li imas backup GDFS-a? ukoliko imas ucitaj mu ponovo GDFS!!! pa vidi sta ce se dogoditi!!! trebao bi na taj nacin uspjesno rijesiti svoj problem!
@nerminp: imam slican problem, ako ga rjesis mozes li mi se javiti ili napisati ovdje kako si ga rjesio. hvala
E ovak, imam problem.. XS++ mi uopće neželi učitat mobitel, a instaliro sam ono USB Flash driver, i opet nece.. XS++ je verzija kao sa slika (1.5), molim pomoć.
XS++ 1.5 je prastara verzija. Koristi 3.1.
je prastara je,no ukoliko je pokusao sa K750i ili W800 ne bi trebao imati nikakvih problema...ja recimo i dan danas koristim 1.5 verziju za gore navedeni telefon jer sam se nekako navikao na nju!!!
@nerminp to je bilo jako davno, kad su se tek pojavili CID51/52 telefoni, a sad je moguce flashati i moddati ne samo njih vec i novije CID53 telefone poput K850. Dakle, postoji velika sansa da ce ti svaki malo bolji serviser srediti telefon, a mozda to cak i sam mozes uraditi. Nemam vise K550, davno sam ga se rijesio, posto sam ga totalno ubio stavljanjem GDFS-a drugog K550.
EDIT: vidim da je u pitanju K750i. Mozes probati staviti univerzalni GDFS ili od drugog K750. Dosta korisnika je potvrdilo da su tako uspjeli napraviti svoj K750. Ali ti se vise isplati odnijeti u servis.
Imam samo jedno pitanje. Imam K750@W800 CID36 RED. Zelio bih ubaciti patcheve, tako da mi treba CID49 RED. Dakle, potrebno je samo skinuti MAIN (ali ne i FS!) od W800i CID49 RED i u njega preko GSlidea ubaciti patcheve i samo jednostavno flashati i je li to u potpunosti sigurno? Unaprijed hvala.
Trebalo bi biti. A mislim da i patchani CID49 preko GSlidea možeš konveritrati u CID36.
Malo sam cackao po Google, i na SE-NSE sam pronasao GFlash, koji radi posao, samo sto se cesto rusi. No, vecina patcheva ne radi, skinuo sam ih s iprotebe i navodno su za CID49. MAIN CID49 XS uopce ne zeli da pocne flashati, dok inace hoce CID36 RED, verzija je 3.1 Darwin. Ostaje mi jedina solucija da probam preko GSlide da ubacim patcheve u W800 CID36 MAIN, sto sam vec danas uradio, jos samo da flasham, mada mislim da ce sve ostati isto. Cilj mi je da malo isprobam ove elfove, posto oni nisu niti postojali kada sam imao K750@W800 koji je bio CID49 RED.
P.S. Svoju Nokiu 6280 sam mijenjao sa sestrom za ovaj K750 jer sam se pozelio vratiti flashanju i moddanju.
ovako uzmi si lijepo stariju verziju XS-a i fino upri software cid49 ali i main i fs tako sam ja jednom davno uspio cid36 omoguciti za rad sa elfovima!!!
Hvala, dao si mi ohrabrenja. No, ja sam to ovako uradio: ubacio sam jednostavno MAIN od W800i CID 49 RED, i funkcionise sve, i patchevi koji nisu radili. Takodjer sam isto tako ubacio samo MAIN od W700i, CID49 RED (nema CID36, iako je to vec poznato). Isto radi, jedino kamera nema autofokus i prije nego uslikam fotka je normalna, ali nakon toga slika je sva sarena. Nebitno, sad mogu da D750,K750,W700,W800 software da ubacujem, a GDFS sam za svaki slucaj prije pokusa backupovao. Koristio sam XS 1.6.6. Hvala jos jednom na pomoci tunja, i takodjer se zahvaljujem Tailsu. Zadovoljan sam sto sam postigao zeljeni rezultat.
A zašto si flashao u W700? Kamera ne radi, a samo dobiješ Walkman. Ne vidim poseban razlog.
Samo sam bio znatizeljan kako ce to izgledati.
nikakav problem, i meni su neki pomogli...heh,ukoliko bude jos problema ili cega samo pitaj!!!
Ljudi pomoc,,,neznam u cemu je problem no nece da mi ubaci camdriver0 na k750i odnosno flashirani w800i,,,,kad sam poceo se baviti s flashiranjem po uputama je sve radilo, promijeni mi drivere i sve,,,no sad nece da ubaci camera driver
15:26:57| Deleting file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:26:57| Deleted...OK!
15:26:57| Uploading file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:26:58| Command: Error 0x03
15:26:58| Done uploading
15:27:16| Uploading C:\Documents and Settings\Stjepan & Ljubica\Desktop\camdriver0.dat to /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:16| Creating directory /ifs
15:27:16| Creating directory /ifs/settings
15:27:16| Creating directory /ifs/settings/camera
15:27:16| Deleting file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:16| Deleted...OK!
15:27:16| Uploading file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:17| Command: Error 0x03
15:27:17| Done uploading
15:27:56| Uploading C:\Documents and Settings\Stjepan & Ljubica\Desktop\camdriver0.dat to /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:56| Creating directory /ifs
15:27:56| Creating directory /ifs/settings
15:27:56| Creating directory /ifs/settings/camera
15:27:57| Deleting file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:57| Deleted...OK!
15:27:57| Uploading file /ifs/settings/camera/camdriver0.dat
15:27:57| Command: Error 0x03
15:27:57| Done uploading
15:28:02| Shutting down FS Services
15:28:02| Shutdown...OK
15:28:02| Disconnecting phone...
15:28:02| You may now unplug your phone.
15:28:04| FSX Shutdown!
15:28:05| Disconnected... Unplug the phone
help plss,,,jeli moram ponovno full flash mob:tomato:
sry ako je ovo vec bilo,ipak toliko postova citat:cry::crazy:
Ne bih rekao. Probaj ubaciti driver opet.
Sto puta probo nece
Jos na jedno bih molio pitanje da mi odgovorite: da li moze raditi ova kombinacija: w800 r1bc002 cid36 red je FS, a MAIN w800 r1bd001 CID49 RED. Pitam, jer sam main (EU_CL1) kada flasham radi, a kada slajdam patcheve samo se upali i blinka svjetlo ekrana. W800 R1BC002 MAIN CID49 radi i sa patchevima i bez njih uredno. Mozda je do patcheva. Sa elfpackom (patch i library patch) javi neke errore kod slajdanja, a bez njih Gslide odradi posao bez greske, ali isto blinka, kao i kad stavim problematicne elfove.
mislim da moze - odg na 1.pitanje!!!
aaa za drugo ubacuj samo patcheve preko onog FAR-a i ja sam imao dosta problema sa onim GSlide-om!!!
pozz
aaa za camdriver aj fino mu flashaj samo main pa pokusaj i de vidi u onom folderu gdje ti se nalazi onaj driver za cameru da nemas slucajno dva????
Heh, ubacio sam zapravo zuzu 16x, ali izgleda da to nije taj driver, jer nisam primjetio nikakve razlike, nema onog extended zooma, jer znam kako radi posto sam ga davno imao, s topse.ru sam ga skinuo, jer nema vise nigdje, a driver radi, probao sam i s kopritisom, nasao sam neki moddani sa k800 code, dakle nije onaj 1.0 kopritis with k800 code, vec njegova moddana verzija i njega sam probao i ima razlike. Uglavnom, camera je ok, i driver radi. Probacu s Farom, jos nisam patchao s njim, jedino promjenio BROWN u RED.