hahahhaha...mora da nisi gledao navedene..
Printable View
hahahhaha...mora da nisi gledao navedene..
Err, nisi dobro videl, spartanci se bore ko jedan, svaki covjek pokriva drugog, to kaj se tebi cinilo da je jedan ubio dvojicu, je zapravo, da je prvi ubio jednog, dok je drugi spartanac ubio drugog...
watch carefuly ;)
a kaj se tice CGI-a, radjen je prema istoj atmosferi kakva je u stripu...
bravo smrt...
bezdan...filmski sf klasik...obavezno pogledati..
gledo danas sa starom kraljicu,zaspao od napetosti:notooth:
"TAXIDERMIA"
Madjarski film cudne tematike.
Bolesne tematike.
Prizori su toliko brutalni da ne preporucujem gledanje na pun zeludac. (scene za pamcenje - scena seksa '40-i-neke i pankomunisticko natjecanje u jedenju..) Da ti se zivot zgadi..
(e, al fakat nije preporucljivo gadljivima..)
Ocjena: (8/10) - zbog originalnosti definitivno
U Nedjelju gledao:
Pirati s Kariba III
ocijena: 7,5/10
Prva dva dijela su mi bila bolja, ali ima smiješnih scena... :spin:
88minutes 5/10
tipican "psyco" film samo sto je al pachino pa mu je ocjena malo veca ;)
the da vinci code
6/10
citala sam knjigu pa film i nije ostavio neki dojam na mene....
E daa.. I to sam zaboravio; sinoc gledao, ali sam pod dojmom ovog madjarskog zaboravio.
Pirates of the Carribbean III
ocjena: (3/10)
Najdosadniji i najgluplji do sad. Sjecam se pocetka i sjecam se kraja, ostalo je blank. Na momente me asocirao na THX od Spilelberga s onim scenama u pustinji i brodom.. Najzesca scena: stand-off kad majmun nacilja papigu ;D jedini smijeh btw..
ostalo - trlababalan
spiderman 3-dobar film 7/10,al nije mi jasno di je utroseno 250mil dolara.
gol 2 10/10 obozavam ovakve filmove.
nisi primjetio da je pola filma animacija :D ...današnja mladež niti nezna kako izgledaju filmovi u kojima nema kompjuterske tehnike :)
btw.
= Citat =:
Stručnjaci filmske industrije tvrde da je Sony uložio preko 350 milijuna dolara u samu produkciju filma. Kada obračunamo marketing i promociju cifra se penje na vrtoglavih 500 milijuna dolara.
Dreamgirls
Ocjena: 8/10
...konačno nakon dosta vremena pogledao film :) koji film mi se jako svidio :) ...dobra glumačka postava, lijepi glasovi ...mogao bi ga još jednom sigurno pogledat ...
Taxidermiu obavezno pogledajte. Ja još ne dolazim k sebi.. Uff..
Trailer: http://www.taxidermia.hu/trailer.htm
Webpage: http://www.taxidermia.hu/indexen.htm
Ja sam ju pogledao na skipanje, ali jer nisam imao engleski subtitle za nj. I znao sam što me očekuje, pa... ;)
Ja NISAM znao šta me očekuje.. Sestra mi dala film i kaže: "Nemoj gasiti! Pogledaj DO KRAJA!" :( Gledao sam ga u 8 ujutro bokte.. Kava mi prisjela
jel postoji neki subtitle za to? bas sam rekla sestri da ga skine
children of men-8/10...super snimljeno,super mi glumac al nekak mi fali nesto ili ima previse simbolike..neznam :-/
Ja sam poceo gledati taxidermiu i ugasio nakon scene seksa so onom babom,bljak.....
GLEDAJ DO KRAJA!!! To je najturobniji dio; i meni je tu bilo kriticno, ali gledaj dalje, bas to nakon seksa..
Art drama / poluhoror / fetišizam (kao kad Tarantino snima stopala stalno, samo ovdje.. Hm.. ) / socijalna tematika. .Svašta..
Apokalipto - ***** (pet zvjezdica).:-)
stvarno nebi preporucio gadljivima..........