Jel moze kakav link za lg camera beta? Ne znam na koju mislis
Printable View
Jel moze kakav link za lg camera beta? Ne znam na koju mislis
Free verzija
https://play.google.com/store/apps/d...erm%3Dlgcamera
Paid verzija
https://play.google.com/store/apps/d...2FtZXJhUHJvIl0.
Lg camera - potražiti na mobilism forumu.
Root- administratorski pristup. Nađeš svoj mob na xda i pratiš upute. Nemaš šta znati o tome.. Obično je da spojiš mob kablom i klikneš ROOT..
Upute su for dummies... :)
Za li tko gdje mogu skinuti PartSeeker?
Tražio sam bo netu ali nigdje nisam našao!!!
Koju aplikaciju koristite za vremensku prognozu? Vaznija mi je tocnost od izgleda.
Otkad je Google zatvorio svoj weather API, meni se Yahoo pokazao kao dosta dobar izbor. Dugo sam ga koristio na kompu, a sad mi je još draže što na kompu i mobu imam iste podatke. Ako tražiš točnost gledaj onda odakle vuče podatke.
Za app ti ne bi znao, koristim AOKP weather feature ugrađen u rom, a prije toga sam koristio UCCW widget.
Isprobavao sam hrpu tih vremenskih prognoza i uvijek mi se kao najtocnija pokazala Googleova vremenska prognoza (slika ispod). Pitam jer me zanima ima li koja alternativa. A koji je to ROM i koji telefon? Ja cekam sad da izadje sluzbeni AOKP ROM za Android 4.2.1 na Galaxy Nexus pa ce i on imati taj feauture. Velis Yahoo? Bum probal, hvala.
http://img.tapatalk.com/d/12/12/29/equra5u6.jpg
Bilo koji AOKP based rom ima taj weather panel. Oni isto za izvor koriste Yahoo, UCCW također... Jbga, i meni je Google weather bio drag i sve, ali zatvoriše ga za ostale, osim za vlastite aplikacije.
Na starom mobu sam exporto playliste iz PowerAMP-a (imam samo dvije playliste), i dobio ih u folderu playlist, taj folder zapakirao u .rar arhivu, preko bluethootha poslao na novi mob, raspakirao i stavio na sdcard/playlist, odem u poweramp na novom mobu i stisnem import playlist ali nista nedodaje, neznam u cemu je fora.
path muzike? je li u istom folderu i to sve, kako je i prije bilo?
Koristim neke emulatore za andorodi preko kojih igram igrice za ps1, sad me zanima postoji li neki emulator (za android) za igrice sa ps2 (playstation 2)
hvala
Playlista je kao shortcut pa se ne nadaj da ces s shortcutom u tudem npr. kompu nac ono sto imas na svome. Stvar cesto ne pali kad selis memorijsku u drugi mob.
Problem može biti i u pathu sd kartice jer ne mora biti isti kod svih mobova. Neki mobovi joj daju /sdcard path, drugi /emmc, treći /ExtSdcard, i to dosta ovisi od stock roma do custom roma... Makar ti sve muzika bila na sd kartici u folderu Muzika, ako je kartica drukčije nazvana ništa više ne vrijedi.
To je, na S2 mi se zvalo sdcard a na S3 je extSDcard.
Sta nemogu nikako to srediti?
Samo sam izvadio memorijsku iz S2 i prebacio u S3, sve pjesme i ostalo je na memorijskoj, nista nisam dirao...
Ne znam sto bi bilo ako otvoris playlistu u nekom notepadu (npr notepad++ na kompu) i stavis da ti svaki spomen na sdcard preimenuje u extSDcard... Mozda upali.
Probao sam, čak sam i napravio jednu playlistu u PowerAMP-u i napravio po uzoru na nju /storage/extSDcard i tako kod svih pjesama ali bezuspješno.. a nema veze, slagat ću ispočetka playlistu ili pokušat drugi puta. Hvala svejedno
Pitanje u vezi nova launchera, stvarno ima dosta mogucnosti prilagodjavanja, ali da li je moguce da ne postoji opcija da ja mogu da slozim aplikacije po redoslijedu kako ja hocu a ne ovako kako ih on slozi po abecednom redu? Ako postoji opcija, ja je nisam nasao.
Ne koristim taj launcher ali što nije jednostavnije staviti aplikacije u foldere kako god tebi odgovara?
Imate preporuku za neku tipkovnicu? Mjenjao sam ROM i sada mi se ne sviđa ova.. Ili ako bi mogao ju sam prommjeniti, ali ne vidim ništa u opcijama.
http://s1.postimage.org/cn7b24rxb/Sc...2_19_33_45.png
Evo kako izgleda, smetaju me ove praznine. Space je bio duži i slova su malo šira bila..
Zna netko kako sve poruke (iz Vibera) iz starog mobitela prebaciti u novi?
Napravio sam neki backup al neznam kako da ubacim u novi mob.
Napraviš Titanium backup aplikacije na jednom mobu, prebaciš na drugom i uz malo sreće možda ti upali. Kažem možda jer Viber ćeš afaik trebati reaktivirati i tada gubiš sve. Meni je ovo upalilo s prelaskom na SGS2, ali koristio sam neku prastaru verziju Vibera.
S novom verzijom Vibera poruke možeš mailati u zipu, ali tada ih imaš samo na kompu i ne možeš ih importati (to vjerojatno i znaš).
Ma zasad mi nije rootan S3 pa nemogu s Titaniumom...
A na drugom forumu sam dobio informaciju da samo napravim copy/paste foldera viber na internoj memoriji. Probao sam al svejedno nepomaže.
Da, imam u .zip-u poruke i mogu ih na kompu gledat, al nisam znao da ih nemogu vratit u mob.. bezveze
Ma kakvi, poruke nisu na inernoj memoriji već u /data/data folderu, a tamo ne možeš bez roota. Kada imaš root, TB je najbolji alat za obaviti to...
moze prijedlog nekih avanturistickih igara tipa Beach Buggy Blitz ili Subway Surfers.trazim po marketu,ali nista slicno ne nalazim.....