ukratko: ne moze
kada idemm na GPS data mi prvo piše searching for GPS satelites a onda calculating GPS data, to sve zajedno traje negdje pet sekundi i onda ništa poslije, ne prikazuje mi opće one parametre a frendu na nokia N95 poslije toga sve piše pod position (longitude, accuracy). Di da upalim taj A GPS.
nemam tu opciju, hvala na odgovoru. Budem još pito na samsung podforumu
imam nokiu n79, instalirao sam sve kak piše u tutorialu i
--kada odem na "VIDI KARTU" mi ništa ne izbacuje. zakaj??
-- a kada idem na "IDI NEKAM" dođe mi do kraja i ispiše "ČEKAM BOLJU GPS PRECIZNOST" i onda stane i tu čeka i čeka i čeka i nikako da dočeka. zakaj??
EDIT: trebalo ej malo dulje pričekat, sad sve radi.
Sta se onda moze uraditi da obrada dugackih ruta bude moguca?
Osim ovoga jos sam podijelio rutu tako da je smanjen broj mogucnosti i sve radi super.
Naisao sam medjutim na problem sa planiranjem u MapSource. Naime sve ide ok ali kad prebacim rutu na mobil ne mogu je kasnije naci!? Gdje grijesim?
EDIT
Nasao sam gresku. Ruta se mora importirati iz MapSource u mobil a zatim importirati u program (tako nekako). Problem djelimicno ostaje jer kad otvorim rutu pojavljuje se samo jedan njen dio. Ipak sve tacke sa rute su unutra pa je relativno jednostavno prepraviti.
već sam jednom postavio to pitanje ali bez konkretnog odgovora odnosno pomoći
znaći kada idem upisati kamo,pa država....i bla bla uglavnom kada treba doči na red upiši ulicu meni prvo ponudi upiši kućni br. pa tek onda ulicu ide mi to na živce
pokušao obrisati garmin i sve ponovo instalirao i opet isti đavo
kolegi instaliram isto na 5800XM i njemu ok
pretpostavljam da je neka fora na kartici,ali ....
Ljudi zasto ne mogu da skinem 4. link, Adria Route??? pise da ne postoji
neznam odakle ga skidaš,ali ovdje sve imaš
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=60969
link se nalazi par redaka ispod naslova Instalacija karti za mapsource
imaš adriaroute 2.20 i 2.30
Možete li vi na Symbianu S60 3rd tijekom upisivanja naziva ulice stisnuti zvjezdicu (*) da vam se otvori popis simbola i onda izaći iz tog izbornika? Kod mene na 5800 nema teorije, moram prisilno zatvoriti Garmina pa onda ponovo pokrenuti jer mi se više neće maknuti taj izbornik. Jako mi to ide na živce, pogotovo tijekom vožnje...
da kod mene na na n96 normalno radi
na e66 radi normalno
ovako imam mali porblem, inastalirao sam sve i sve je bilo u redu,
instalirao sam adria i navigator europe. posto sam isao u italiju stavio sam kartu hrv i slo i ita.
kada ukljucin navig pise standard da trazi satelite (10 min) ali kada se to makne pise no map. gledajuci u postavke sve je normalno instalirano i prepoznaje da su ove dvije mape instal. pa da li treba moza vise cekati posto ima 150 mb karte ili nesto lose sam instalirao.
jer mi se ucinilo da nakon 30 min se pojavila karta ali nisam imao vremena opet provjeravati.
pa pomognite
Po mom mišljenju, karta bi se trebala prikazati čim ti mob nađe GPS satelite...
:hm:
Utipkaj bezveze neku adresu za navigaciju, onda bi se vjerojatno karta trebala pokazati... Ili odi u alate i tamo nađi negdje skupove karata i provjeri dali su ti označene sve karte..
Neznam napamet kako ide ovaj redoslijed, nemam Garmin na mobu, tj. nemam apsolutno ništa...
Na N E71 imam instaliranu verziju 5.00.50 i karte po uputama s ovog foruma. U samo nekim državama kad tražim gradove vidim poštanske brojeve umjesto imena gradova ali onda upisom u tražilicu nađem traženi grad. Primjetio sam da u tom slučaju dobijem i kućni broj prije adrese. Slična iskustva?
Ajmo polako, što ti pokazuje prilikom startanja aplikacije " Vidi kartu" unutar Garmina? Ako je sve u redu mora prikazati kartu sa oznakom zadnje pozicije prikazane na Garminu i porukom na vrhu ekrana "tražim satelite" Moraš biti strpljiv jer vrijeme konekcije na satelite zna veoma varirati. Ako se konekta onda ti pokaže tvoju trenutnu poziciju. Javi ishod testa
:comp:
Negdje sam pročito da je na garmin moguće ugradit da ti za vrjeme vožnje u gornjem djelu ekrana pokazuje saobraćajni znak za ograničenje brzine.Imam N95 dali je to moguće ili ne
To je kod Sygica, a Garmin te može samo upozoriti kad prekoračiš brzinu.
koja je zadnja verzija adria route izasla? i naravno link :)
Za sada je to v2.3, mada su najavili za 1.12. verziju 3.0
Mapa Adria Route v2.3 u Map Source obliku
Mapa Adria Route v2.3 u IMG obliku, otkljucanaCode:http://rapidshare.com/files/263540624/AdriaROUTE_2.30_CD_update.exe
Code:http://rapidshare.com/files/264302353/AdriaRoute_2.30_IMG_Unlocked.rar