hmm koliko sam te skuzio...pokusaj ucitati temu koja je odredjena za taj menu,cini mi se da sam i ja imao taj problem i da je sa temom sve rijeseno!!!
hmm koliko sam te skuzio...pokusaj ucitati temu koja je odredjena za taj menu,cini mi se da sam i ja imao taj problem i da je sa temom sve rijeseno!!!
Evo mogu rec da sam prvi put napravio full flash.
Neki linkovi s prve stranice su death...
Dakle, mob je K750i RED (mislim, crveno je kuciste) i nije moj vec od frenda.
Flashao u W800i, ubacio ikonice, meni, nove drivere, patcheve (blinka flash kad netko zove, blinka IR LED kad se puni, i nisu mi se svidile one ikone u postotcima jer nisu bile bas tocne pa sam ubacio patch za one u boji ikone i flash za dekodiranje).
Nakon toga sam rastavio mob, ispod numeričkih tipki (6 LEDica) stavio crvenu foliju - ručku od vrecice iz Konzuma (one stare crveno-zelene vrecice) a na one gore tipke tj. 2 LEDice stavio plavu foliju tj. vrecicu iz Metroa.
Mob izgleda STRAVA !!! Kombinacija crveno-plavo i sad slijedi samo da uredim meni, theme i ikone.
Slikice slijede kad to sve dovrsim...
ovaj dio ne kontam!!!= Citat =:
pa sam ubacio patch za one u boji ikone i flash za dekodiranje
pod tim sam mislio da sam ubacio custom ikone (GFX) i onda novi main (flash) stavio pa sam unlockao...
Malo sam redoslijed posemerio...
Mislio sam urediti na Linux mob, al tako i onako nije moj pa necu.
aha sad kuzim aaa pod ovim Linux podrazumijevas sigurno ikone??
ikone, themu, meni, itd...
jel ona verzija koja podrzava elf bugovita? za w800i (mislim r1bd001)
nije...medju boljim je!!!! ako ne i najbolja!
onda cu ju najvjerojatnije piknut na moj K750i koji nisam bas cuvao.
Al dobro...
Slikice uskoro, neda mi se sad ulpodat... A zapravo, idem uplodat xxd
evo kako sad to izgleda:
http://i44.tinypic.com/6p4uc2.jpg
http://i39.tinypic.com/2jbqeme.jpg
slikano s Xperia X1, imam problema s resizanjem wide screen slika...
Kako vam se svidja?
pa ok izgleda,ali to je vec prastaro,iz teme o moddanju k750 a to su vec gotovo svi vidli i isprobali kad je k750 jos bio mlad i popularan
Eh za mene je još uvijek K750 jedan od najboljih mobitela (ako ne i najbolji :D), a u nedjelju mjenjam K550 flashan u W610 za K750, i to onaj sivi, kakvih nema u hrvatskoj puno. Sad me zanima kako stvari s camera i acoustic driverom stoje? Jel ima nešto kao raiderski i Peter's v2 za K800? Za camera driver me zanima sa što više opcija, što jačim bojama i što oštrijom slikom, a akustika mi treba glasna na zvučniku i ne toliko glasna, ali s puno bassa na slušalicama (i MPS-70 zvučnicima, ako rade s K750 :rolleyes:).
ima jako puno mogucnosti sto se tice moddanja k750,a mob je stvarno jedan od najboljih SE-a makar je vec ostario.sto se drivera tice to nisam u toku odavno ali znam da je bilo dosta dobrih drivera i za kameru i za zvuk,a ima ih jos i sad.rade ti ovi zvucnici na k750,isprobano ;)
provjereno telefon kad je izasao bio je najbolji i dugo se zadrzao u vrhu...sto se tice moddinga nema nish novo... aaa za drivere imas posebnu temu na forumu,pa baci malo pogled tamo!!!
Gdje mogu skinuti program za mobilne telefone, mislim ono dekodiranje, ubacivanje jezika i tak to. Hvala unapred!
Ne postoji "program za mobilne telefone". Postoji vise alata, koje moras znati koristiti.
Nisi ni rekla o kojem telefonu se radi, pa te ne mogu bas usmjeriti dalje, mogu ti samo reci da pogledas ostale teme o moddanju, sve je vec izdiskutirano, te ako mislis da ne shvacas sve, radije nemoj nista raditi nego daj nekome tko se vise kuzi u to.
Gdje mogu naći original drivere za K750i ???
:wtf:
Koje drivere? Budi malo precizniji...
zasto kad ubacim druge drivere za kameru, nemoze slikat sa zoomom, mogu zumirat ali kad uslikam slika je normalna?!?
Zato što ti driveri imaju manualni fokus.
takav driver...pronadji neki koji ti godi!
probo ih 4-5 svi su takvi..
ajde mi preporuci onda neki
Original - jedino što mi pada na pamet :(.
Dali se može na toj stranici TOPSE.RU prebacit jezik na engleski ?????