Ja bih, mada mi ne smeta, izbacio Malu Trgovinu Užasa u Oglasniku, jer od kad je pokrenuta prije nekoliko mjeseci, nije ostavljena ni jedna tema ni post... Samo zjapi prazno...
Printable View
Ja bih, mada mi ne smeta, izbacio Malu Trgovinu Užasa u Oglasniku, jer od kad je pokrenuta prije nekoliko mjeseci, nije ostavljena ni jedna tema ni post... Samo zjapi prazno...
OK, nema veze!;)= Citat =:
Izvorno postao zappan
Da pitam čemu služi ono da trebaš biti registriran na forum da bi skinuo nešto (pitam jer mi je to uništilo pokus koji sam spremao oko 3 tjedna i sad trebam sve ispočetka)
Mislis na privitke??= Citat =:
Izvorno postao Hacker
To admin odlučuje dal gosti mogu skinuti te privitke ili ne.
A i moze napravit da nakon X postova mozes skinuti taj privitak.
Ako si na to mislio :)
to to trebalo mi za pokus a sad sve propalo
= Citat =:
Izvorno postao zappan
Ja na mom forumu vidim tko mi je dao reputaciju....
Jel to zasto sto sam admin ili je to do foruma?? :thumbup:
jest........= Citat =:
Izvorno postao prpic
S obzirom na ovu temu uopće,ja nemam primjedbi.
Kad sam ugledala ovu temu,samo sam htijela javiti,da ODLAZIM SA FORUMA za par dana.:-/ :comp:
Može li netko riješiti, ovako- u posljednje vrijeme mi se često događa da u glavnom meniju gdje se vide zadnje teme i autori, stoji moj nick s temom starom i do 2 tjedna.
Primjer-upravo sada u podforumu Mobilni operateri stoji Akcije za pamčenje, posljednji post- danas u 20.33-Mobyy. Otvorim, kad ono moj post tamo stoji od 04.05. (danas je 21.5.).
...to ti je zbog ankete, jer se glasanje člana na taj način bilježi...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ne, ne razumijem. Ne znam uopće odakle je anketa došla na prvo mjesto iako u njoj nije postano već 17 dana?= Citat =:
Izvorno postao Eminem
kad se glasa, forum "biljezi" kao da je netko posto u temu i dize je gore
točno....= Citat =:
Izvorno postao imatic
a da se ova anketa ne bi prečesto dizala, stavio sam maksimalno trajanje...
vrijedi do 26.5.
vidim da se sad može naknadno uređivati naslov posta, što je super!
samo bi još trebalo promijeniti opciju u pretraživanju da može tražiti i pojmove kraće od 4 znaka i bilo bi savršeno...
Što mislite, bi li se na vrhu foruma mogla ubaciti jedna traka na kojoj bi bila neka važna obavijest-npr. 30.6. zabava za sve forumaše u Piranhi, Moguće teškoće s pristupom serveru sutra od 12 do 14 sati ili sl.
Na to se ne bi moglo odgovarati, a smatram da bi bilo korisno. Kad nema nekih bitnih obavijesti neka stoji bilo što-npr. Nokia zabilježila rast dionica...
to se može napraviti, nije problem, samo nije osobito svrsishodno= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Ja mislim da nebi škodilo neko osvježenje na forumu:thumbup:
slažem se, čisti višak= Citat =:
Izvorno postao Inovator
informacije su uvijek svrsishodne pa kakve god one bile i kome služile, ne znači da druge ne interesira....= Citat =:
Izvorno postao Inovator
hm, onima sa modemskom vezom opterećuje učitavanje, onima koje ne zanima neka informacija, zakrčuje ekran...= Citat =:
Izvorno postao tomo
meni ne smeta, jedino što ne znam što bismo mi to objavljivali tu?! o tome se radi. nismo neki portal ili slično, pa da trebamo neki news flash
Stvarno bi bilo malo pretrpano imati još i news traku ali bilo bi korisno(bar po meni) imati na naslovu tema pored imena začetnika teme i DATUM kada je tema začeta. Mislim da to nebi bilo previše!= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Ovo potpisujem.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Ja bi samo promijeno to da svaki korisnik moze naslov svoj topica editirat..
nema potrebe, razmisli kad postavljaš temu o naslovu koji odgovara temi. kasnije ukoliko se pokaže potreba, a to je rijetko, javi se moderatoru.
zgodno bi bilo da mogu negdje podesiti listu foruma ili tema koje ne zelim da mi se prikazuju kad odem na nove postove.
Npr. kad gledam nove postove da oznacim teme koje su mi nezanimljive i da mi se one vise ne prikazuju :japan: