pa sve vrlo lako promjeniš na korisničkim stranicama;)= Citat =:
Izvorno postao lili
https://user.t-com.hr/index.php
ja iskreno ni neznam koliki mi je promet,jer kako imam flat rate
uopće me ni ne zanima koliki mi je promet;D
Printable View
pa sve vrlo lako promjeniš na korisničkim stranicama;)= Citat =:
Izvorno postao lili
https://user.t-com.hr/index.php
ja iskreno ni neznam koliki mi je promet,jer kako imam flat rate
uopće me ni ne zanima koliki mi je promet;D
...O.K. fala;D= Citat =:
Izvorno postao damgol
Od 15. 12. T-Com započinje sa novom akcijom oko Max ADSL-a. E sad, da li se radi o spuštanju cijena, povećanjima brzina, i jednom i drugome ili pak nećemu sasvim trećem, ne znam. Ali je rečeno da će se razlikovati od ove sadašnje akcije koja traje do 15. 11. 2005.
a odakle je ta informacija?
Bilo bi lijepo kad bi digli brzine= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...ma oni i njihove akcije,samo me zanima račun za prošlo razdoblje.http://img411.imageshack.us/img411/4331/grr6ow.gif
Definitivno, tome se nadam sa vecim entuzijazmom od eventualnoga snizenja cijena! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
I ja :) Jel cijena je sad prihvatljiva a brzine bi mogle bit brže uz istu cijenu :)= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
Ne znam, meni bi bilo bolje da pakete povecaju (ove osnovne)
...a možda da omoguće i drugima da se priključe iz nekih drugih, manjih mjesta...= Citat =:
Pročitao u jednom intervuju. I planiraju zemljopisno proširiti ponudu sa sadašnjih 460 lokacija, do 600 do kraja godine te da do kraja iduće godine pokrivenost bude 85%. Trenutno ima 76.500 korisnika, pa pretpostavljam da moraju gadno zapeti da doguraju do 100.000 u manje od dva mjeseca.
to sam ja čuo najavu još odavno a očito da je bilo bolje da nisam ništa ni rekao= Citat =:
ovdje jel do sada još ništa nije ni bilo,i ja se tome nadam
Ovo nije nikakva glasina već izjava čelnog čovjeka iz T-Coma. Znači, nekakva akcija će definitivno biti.
Gdje si to procitao ? Imas mozda kakav link ?
Pozdrav
Intervju u PC Chipu.
da evo baš čitam smrada:
".......no koliko smo ove godine bili jaki na akciziciji korisnika,tako ćemo iduće
godine morati raditi na lojalnosti korisnika,jer se pojavljuju i drugi davatelji ADSL usluge,
pa korisnici imaju izbor"
e smrade jedan da smrade.......
Nažalost, moram se složiti s Eminemom :(= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ja se, bez obzira na obećano u tom intervjuu, više ničemu ne nadam.
Evo, i taj je dan stigao. ADSL konačno u mojem domu. :)
kaj su ti ga instalirali=? ;D
...pa čestitam - inače, kako je ušao, jel pokucao il je samo uletio :D ...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Kod mene uleti ne pale. Sasvim sam slučajno saznao da mi ga mogu uvesti. Frend išao uzeti mob na produežetak ugovora, pa mu teta koja nas zna rekla da se zaletim do nje, jer zna koliko sam lud više da mi uvedu taj ADSL. Sve je bilo gotovo u roku od par sati. Najviše sam se nahebao sa kablovima. Točnije, 25 m istih...
ma bravo frish-ki baš sam sretan
kao da su ga i meni uveli:)
Imam filing da se sprdate samnom. :) Ne?
friški,odakle sva ta negativnost:)
ovo je velik dan,kako za nas,tako i za tebe, čestitam:)