Da ne duzim puno, da li neko moze postaviti sys.txt postavke za Samsung Galaxy S4? Pokusao sam skinuti sa prethodnih linkova, medjutim file vise nije dostupan.
Printable View
Da ne duzim puno, da li neko moze postaviti sys.txt postavke za Samsung Galaxy S4? Pokusao sam skinuti sa prethodnih linkova, medjutim file vise nije dostupan.
Pokušaj s ovim ! (nisam isprobao nemam takav telefon)
sys_S4_HTCOne.rar
- Raspakiraj i zamjeni postojeći sys.txt
- Pronađi folder "save" i kompletnog izbriši (baš sve)
- Pokreni iGO i postavi što te pita (jezik i ostalo)
U sys.txt linije za rezoluciju trebale bi izgledati ovako:
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=1280
screen_y=720
screen_x2=720
screen_y2=1280
screen_xy="1280_720:1280x720/720x1280:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0
Hvala puno na odgovoru! Probao sam sa file-om koji si attachirao i ovaj put mi navigacija ne izbacuje error, medjutim rezolucija je manja (sve se nalaze u gornjem lijevom uglu). Pokusao sam prilagoditi ovaj file stavljajucu rezoluciju 1920x1080 medjutim iGo izbaci error: 'User interface resolution [1080x1920] is not supported or compatible skin can not be found. Exiting application'.
sys.txt
[rawdisplay]
driver=engine
;screen_xy="auto"
screen_x=1920
screen_y=1080
screen_x2=1080
screen_y2=1920
screen_xy="1920_1080:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
highres=0
double_screen=0
show_cursor=0
combine_dirty=0
Promjeni u sys.txt ovako:
[rawdisplay]
driver="gdi"
screen_xy="1024_768:1920x1104/1200x1824:fullscreen"
highres=1
[interface]
vga=1 ; ( za S4, HTC ONE )
[debug]
double_pixel_mode=1
Hvala....
Ubacio sam Dimka skin ali i dalje ga nevidi očito je negde greška u sys. tekstu
kod mene je trenutno ovako
[device]
type="android"
[android]
has_physical_home_button=0
check_for_dead_links=1
;fullscreen=1
;tablet=1
[rawdisplay]
force_renderer="RENDER_MOYA"
driver="engine"
;screen_xy=auto
screen_xy="1024_768:1920x1080/1080x1920:fullscreen"
[gps]
location_net=1
location_gps=1
[debug]
skip_eula=1
imei="000000000000000"
experimental_features=1
show_networkservices=1
perf_update_autostart ="1"
[folders]
linked_root_list="/storage/extSDCard/iGO /storage/sdcard2/iGO /sdcard2/iGO /sdcard/external_sd/iGO /ext_card/iGO /mnt/_ExternalSD/iGO /mnt/emmc/iGO /mnt/extern_sd/iGO /mnt/external_sd/iGO /mnt/exsdcard/iGO /mnt/ext_card/iGO /mnt/ext_sd/iGO /mnt/extsd/iGO /mnt/extSdCard/iGO /mnt/sdcard/_ExternalSD/iGO /mnt/sdcard/external_sd/iGO /mnt/sdcard/ExtStorages/iGO /mnt/sdcard/extStorages/SdCard/iGO /mnt/sdcard2/iGO /storage/sdcard1/iGO /storage/sdcard0/iGO /storage/iGO /sdcard/sd/iGO /mnt/sdcard-ext/iGO /mnt/sdcard/sd/iGO /mnt/sd/iGO /mnt/sdcard/iGO /mnt/iGO /sdcard/iGO"
[feature]
back_button=0
[interface]
extra_settings=1
[other]
demo_enabled=0
[2d]
traffic_lights=1
[3d]
usepolyfarroads=0
unapred hvala na pomoći.................
Novi link
http://www.upl.me/e8UOmY
@ Gall Imaš to i ovdje : (kasniš malo )
http://cafe.mobil.hr/threads/78884-i...=1#post1062874
Što se događa s Tvojim skinovima , neznam !
Nemam pojma prijatelju,skino sam onaj diMkaWA_aP24 Mod Nk's.zip što si mi dao ali ga Igo nevidi
Jel imaš neki predlog kako da konfigurišem sys.tekst
Jel ima ova navigacija mogucnost nekakvog screenshotanja ?
inace koristim iGo (onu neku 8.x.x verziju) od kad imam androide i dosta sam putoval i stvarno je dobra navi..ne samo za RH.
Sad sam si stavil ovu kak velite "indijsku" Igo ANS navigator , cini se dobra zasad, tu i tam bi nekaj screenshotal al nevidim opciju ?
E i drugo da, ki vrag su ove plave ikonice po karti , okrugle nekakve plave ikone ? Pada mi na pamet da je to lokacija slika s mog mobitela, jer imam ukljuceno ono nesto "gps lokacija slike" kad slikam, jel to to ?kad kliknem na sliku malo se zacrveni i to je to..
Imaš ideju,šta predlažeš ...........možda Data file ne odgovara:o
@stamp1
Neki skinovi za iGO imaju screenshot u dodatnim opcijama .
Okrugle plave ikone su POI , točke interesa , mogu uključivati po želji .
@Gall
Nemam ideju !
Isprobano danas , dobra navigacija, meni posebno odgovara jer karte nisu prevelike i sam biras koje hoces..
Sto se plavih kruzica po ekranu tice, ima i POI, ali konkretno ovo kaj meni pokazuje su lokacije gdje sam slikao neke slike.ako netko ima isti slucaj, nek kaze dal njemu otvara tu sliku ili bar pokazuje umanjenu u navigaciji,jer meni se to ne dogada, pokaze mi naziv slike (DSC_xxxx), datum i vrijeme slikanja i to je to..ne vidim bas smisao samog toga.
Pokazuje geotagirane slike, zar ne?
Neda mi se sad tražiti, ali negdje u postavkama treba biti opcija da se takve slike ne prikazuju.
Opcija za geotagging slike se uključuje ili isključuje u :
Izgleda nešto slično ovome : sys.txt
[oasis]
exclude_directories="PICTURE::%sdcard%/,PICTURE::%root%/"
include_directories="PICTURE::%sdcard%/PICTURE"
Zavisi kako Android telefon vidi takve slike , odnosno gdje ih sprema ...
%sdcard%/pic*
%sdcard%/photo*
%sdcard%/dcim
%sdcard%/picture
Geotagging se može isključiti i u opcijama za slikanje , na telefonu
Rješenje : Pronađi [oasis] i izbriši ga ...
Zar ne bi onda bilo:
[oasis]
exclude_directories="PICTURE::%sdcard%/,PICTURE::%root%/" (putanja do mape sa slikama, zar ne? )
;include_directories="PICTURE::%sdcard%/PICTURE"
za isključenje?
Odnosno
[oasis]
;exclude_directories="PICTURE::%sdcard%/,PICTURE::%root%/"
include_directories="PICTURE::%sdcard%/PICTURE"
za uključenje određene mape ?
Recimo da je tako nekako !
Uglavnom onima koji žele "foto" navigaciju to ne radi korektno , jer osim ovih parametara treba podesiti još detalja , rezoluciju i vrstu slika koje će se koristiti .
Frendu molio bih te da mi pojasnis jednu stvar. Naime skinuo sam rar. fajlove na pc koje si postavio, raspakovao ih na pc i folder IGO iskopirao na ext.card! Medjutim nisam mogao naci apk. fajl! Da li sam mozda trebao odmah u rar formatu sve prebaciti na externu moba pa tu raspakovati? Negdje grijesim ocigledno :-). Pozdrav iz Sarajeva za sve forumase uz moj prvi post ;-).
Pa apk ti je u mapi igo pogledaj bolje.
Gledao sam apsolutno sve foldere u iGO ali neeeeemaaa :-(. Mozda opet probati download pa sve raspakovati, ne znam. Cekam Waltera da provjeri je li do mene :-)
valter.ba@
a da napises sto sve vidis kad odzipas , koje foldere , data zip , i sto jos
primjetio sam i kod mene da stvara problem na kitkat-u. Prilikom instalacije javlja gresku , ono tipa nesto licence.zip, nakon instalacije pokrene iGO sve postavke odradis i nakon toga nista nece da spremi ( nakon svakog pokretanja sve ponovo podesavanje). Trazio sam u kod mene na galaxy s4 da prebacim na dalvik, ali ta opcija izgleda da ne postoji kod samsunga. Da li je netko uspio srediti ovo, da radi kao i do sada na dalviku? Pozzz