Službeno preko PC Companiona.
Printable View
Službeno preko PC Companiona.
evo i ja sam na kit katu od veceras ;)
Moj Z je definitivno poludio zadnje vrime,baterija do 3 ako izdrži extra ,a sad se nekad i zamrači sam pa nema boga 15 sekundi da upali display,bude li ovako zaj...., odustajem od xperie i prelazim na HTC
Uf, neš ti jačega brenda za prijeći! IMO bi trebao vidjeti što se događa s XZ. Iako, moram priznati da se vijek baterije dosta smanjio za mene.
Ne sviđa mi se nadogradnja. Nepotrebne aplikacije, Sony ovo ono, dialer katastrofa, spor nevjerojatno. Zauzeće rama preko 70 %, a ništa posebno nisam radio. Baterija eto plus, jer izdrži cijeli dan. Mob nije rootan.
Isto i sa mnom. Postoci baterije opadaju jako brzo, kao na štoperici.
GO Launcher je toliko spor da sam prebacio na stock launcher koji radi jako brzo iako se osjete trzaji.
Ono što sam primijetio, ako naglo otključam mobitel, potrebna mu je cca jedna sekunda da pokaže soft tipke, također i Prognozu. Kao da u sleep modu sve te stvari stavi "na čekanje". Vjerojatno je dijelom u tome tajna KitKata. Sve trenutno za sustav bespotrebne radnje i programi se stavljaju u stanje laganoga sna i postaju aktivni tek kada se mob otključa.
Ono što mi diže kosu na glavi je sporost Music player tipki na zaključanom ekranu. Katkad prihvati iz prve, ali u nekih 80% slučajeva pritisnem i do pet puta i naravno, prebaci pet pjesama naprijed! :) Još imam živaca, ali bojim se da ako ih počnem gubiti, razlijepit ću ga o pod!
4.4.4 - kad bi trebao biti u RH? HT?
Moželi mi neko provjereno reći koliko ovaj uređaj ima garancije 12 ili 24 mjeseca?na sonyjevoj garanciji pise 12 ali vidim npr. na ekupi kad kupujes novi stoji 24,pa neznam vise ni sam,cudno je da takav flagship uređaj dolazi sa samo 12
Službeno 12 mjeseci SONY jamstva plus još 12 od nekog operatera ili SONY-ogranak Hrvatska.
Glupost, u biti svaki ima 24mj. Bilo bi nepošteno prema pretplatnicima jer svi nude pretplatu na dvije godine, a da dobiješ jamstvo samo na jednu godinu.
Poštovani gospodine xxxxxxx,
Hvala Vam što ste kontaktirali službu za korisnike tvrtke Sony Xperia.
Vezano na Vaš upit, garancija traje dvije godine od datuma kupnje.
Čuvjate račun i jamstveni list.
Ukoliko vam je potrebna bilo kakva dodatna pomoć, molimo Vas da nas kontaktirate ponovo na +385 (0) 72 000 000 i da posjetite našu internet stranicu www.sonymobile.com gdje možete pronaći više informacija, kao i podršku za naše proizvode.
Molimo imajte na umu da ako ne odgovorite u roku od 7 dana na ovu poruku, Vaš upit će biti automatski zatvoren. Sva daljnja komunikacija neće imati našu podršku i morat ćete poslati novi upit.
Lijep pozdrav,
Daniel Popović
Sony Xperia Support
www.sonymobile.com
Email: xperia.hr@support.sonymobile.com
Telefon: +385 (0) 72 000 000
znači 24 mjeseca
Svašta, otkad je Sony Xperia samostalna tvrtka? ;D
Sasvim iznenada mi se pojavio problem. Z popizdio, netko me zove i cuje me, ja sugovornika nista, ni vau. Zvoni, muzika svira ali dalje nista. probam na zvucnik se javiti i radi. Dakle mogu pricati na zvucnik i nikako drugacije. Par puta se zabunio i stavio na uho, proradilo, sad opet nista. Pricam na mobitel ko na voki toki. Nikad rootan nikad nista.....imali pomoci ovome?????