To sa grijanjem je normalno. Probaj samo igrat neku 3D igru, mobitel izgori.
To mi je najveća slabost. Igraš igricu i baterija se normalno brže prazni a kad hoćeš dopunit nemožeš zbog pregrijavanja.
Printable View
To sa grijanjem je normalno. Probaj samo igrat neku 3D igru, mobitel izgori.
To mi je najveća slabost. Igraš igricu i baterija se normalno brže prazni a kad hoćeš dopunit nemožeš zbog pregrijavanja.
jučer sam ga malo istestirao i izgleda da se grijao samo kad je bio na punjaču i skidao onaj Sygic navi preko wifija, u normalnoj upotrebi ne grije se uopće.
nije mob za igranje, za to imate PSP :)
muči me druga stvar, kako instalirati navigon?
folder sa fajlovima sam prebacio u root memorije, ali ima i jedan .APK file koji treba pokrenuti s mobitela da bi se navigacija instalirala, a svi filemanageri koje sam probao gledaju na SD karticu koju ovaj nema - jer ima fisknu memoriju - pa nemogu pronaći taj file na mobu...
zna netko?
Jesi probao preko ADB-a?
Code:adb install file.apk
Ajmo ne ulaziti ovdje u ovakve (prilicno besmislene) rasprave.
I tako na mom X-u stao senzor rotacije.....nije usamljeni slučaj po pisanju na XDA, no malo me živcira što ću biti bez uređaja dok ga ostavim na servisu :(
Sve što sam mogao sam isprobao, uključujući i full reset par puta !
Evo legica uzela One x prije 2 dana i danas bio malo do nje da je upoznam sa uređajem jer joj je toprvi android. Malo sam joj azurirao telefon i naredio sve postavke kako spada i onda sam isprobao vec spomenuti problem sa titranjem ekrana i pucketanjem. Bolje da nisam jer sam je bacio u bed. Njen telefon s ljeve i desne strane pokazuje visoko prisutne znakove titranja ekrana. S ljeve strane ekran i pucka i to se bas jako cuje. Napominjem da ovaj problem pucketanja nisam imao prilike osjetiti niti cuti na modelima izlozenim u vipu i tmobilu. danas ga odmah nosi zbog toga. I ja bih na njenom mjestu iako sam ovdje nekima drzao slovo da netiskaju toliko ekran, ali evo ovo je zaista na njenom problem. Sto reci osim da mi je malo pala kvaliteta HTC uredjaja u mojim ocima. Telefon radi super nakon sto sam joj azurirao sustav i jako je brz, ali ovo zaista kvari dojam. Sad ga je valjda odnjela pa ce neznam koliko dugo cekati...
Koji custom ROM koristite?
Nedavno sam se sa insertcoina prebacio na miui i nisam baš zadovoljan.
Prvenstveno zbog baterije. 100% 3 sata u standby, pročitam 3 maila updejtam 2 aplikacije i već na 90%
Hvala bogu na backupu
Evo imam svoj već tjedan dana i nema nikakvih problema, nemam namjeru vraćati ga. čvrst, kompaktan, bijeli iz serije HT23-W1.
pozdrav svima.
evo sam vec danima u dilemi da li uzeti ovaj uredaj, ali samo zbog HW problema koji nastaju.. pratim na XDA temu sa WiFi antenom i problemom sa prijemom signala.
da li ovdje medju vama ima netko sa takvim problemom?
hvala.
Sad smo se culi i rekli su joj da ce dobiti novi. Sutra ga Tmobile salje u Zg u Agrammservis. Ovi valjda dijagnosticiraju problem i salju novi. Ali opet mislim da i Agram nema na stanju uređaje nego iste salje HTC opet njima, pa ga oni kad ga dobiju salju u Tmobile. To mislim nema sanse da se odradi u 3 dana. Osim ako ih Agram ima na stanju. Tako su meni mjenjali Sensation zbog prasine, a sad nisam siguran kako ide s One X-om
Ma to sa Htc-om kao i drugim uredajima kod operatera je cista sreca dobiti nesto full novo. Uglavnom svi reklamirani mobiteli se vracaju u opticaj. Ne unistavaju se. Samo je pitanje srece ne dobiti mobitel koji je popravljan. Od tud i prasina pod ekranom itd itd... Hebi ga. Osjetio sam to nekoliko puta na svojoj kozi. Samo je stvar srece. Danas je sve pitanje kvantitete a ne kvalitete. Sretno a mobitelom.
Zanimljiva ilustracija kako One X iskorištava jezgre.
http://cache.gawkerassets.com/assets...09/tegra-3.jpg
evo meni su danas javili da je bijeli one x dostupan u vipu i da je narucen i treba stici...
znaci odnesao sam ga nazad radi preljevanja boja i zutih mrlja na ekranu nako samo dva dana koristenja i do sada je proslo mijesec dana od kako cekam novi mob ....
nadam se da ja to sada nova serija i da ce raditi ispravno....
Mjesec dana si čekao? Kak tak dugo?
da mijesec dana... nakon sto mi je agram servis odobrio novi mob zvali su me iz vipa i rkli mi to ali je bio problem taj sto nisu imali na zalihama one x bijeloga i tako se to produzilo na mijesec dana :(
sad se nadam da sutra kada odem da ce sve raditi super i bez nekakvih problema i nadam se da je dosla nova serija i da mi se isplatilo cekanje jer ako nije gasim pretplatu odmah...
dali bi mi mogao neko pomoci oko stavljanja custom roma na one x posto sam pocetnik u tome... hvala :)
Trenutno jedini način da postigneš je da otključap prvo bootloader preko htcdev.com gdje gubiš garanciju, odnosno gubi se na software, ostaje na hardwareu, ali postavlje se pitanje kako dokazat kasnije kod kvara da nije uzrokovan softwareom? Neke informacije kako servis gleda na tu dvojnu garanciju ne znam.
Na neki drugi način nisam još naišao.
Ako se odlučiš ovdje je tutorial
1. problemi s wifi-om
2. problemi s signalom
3. problemi s senzorom rotacije
4. problemi s titranjem ekrana
5. problemi s pucketanjem ekrana
6. problemi s kamerom (ukošena)
7. pregrijavanje
8. staviš custom rom i nemaš više garancije?
Sve to za samo 4k+ kn
Lijep posao HTC, mislim da je HTC postao Acer među laptopima.