Jeli ikome doslo ista???Meni jos nista.
Printable View
Jeli ikome doslo ista???Meni jos nista.
ni meni :-/
jos nista...
još ništa... :-/
Ni danas nista... Pa vec je vise od 10 dana proslo, ti postari su stvarno pretjerali.
Blue Devil imas mozda kakvih povratnih informacija iz poste?
ništa još...
Već sam i zaboravia šta sam naručio... ;D
e ja sam danas dobio dopis iz pošte da sam nešto dobio ali nisam stigao danas do pošte tak da je vjerovatno stigla.Sutra potvrdim ako je...
Meni je (konacno) isporuceno!
BlueDevile puno ti hvala na ovoj usluzi, duznik sam ti za ovo...
Pozdrav svima
:closed:
Evo i meni je stiglo! BD thx again! :thumbup:
Stiglo prije pola minute.Devile,jedno veliko hvala!
evo i meni je jucer stiglo
stiglo je i meni, i još se jednom moram zahvaliti bluedevilu na trudu...živio.
Meni nije još ništa došlo... :-/
Valjda će danas.
ako slučajno tko ima viška koju antenu za mot Vxxx a da mu netreba ja sam zainteresiran pa ako ima takvih neka mi se jave na PM
Nike181, daj mi ponovno pošalji adresu na PM - jučer mi se jedan paket vratio pa idem danas po njega, vjerojatno je tvoj (da li sam ga krivo adresirao ili kaj, uglavnom, da budem pripreman).
MobMan, nije mi se jedan "kolega" javio s adresom, tak da imam viška antenu-dvije. Budem ti večeras poslao kaj ima, sad ne mogu jer su mi antenice doma...
@ ostatak: Gospodo, nema problema. Malo je potrajalo, malo previše, znam, ali fakat nije problem. Anytime!
:beer:
Bd imas li jos koju antenicu viska ... :(
Pozdrav
Kao što rekoh gore, bit će. Budem vidio doma točno kaj mi je ostalo pa postam ovdje...
BD sta bi sa mnom?
@BD
? I ima li koja antenica viska ... ili ce biti u skorije vrijeme ?
Pozdrav
Ekipa, slomila me temp jučer, nisam se iz kreveta maknuo.
Evo sad sam na poslu, al nisam se antenica sjetio. Mislim, nisam ziher, da imam jednu ili dvije samo, i to (opet, čini mi se) obje one mini-metalne.
Shorty - daj mi se na PM javi, nemam nigdje zapisano kaj si ti bio tražio. Pa javi na PM, da to riješimo.