pa to su cijene od početka božićne akcije!?
Printable View
pa to su cijene od početka božićne akcije!?
haha gle cuda, vratili su stare cijene nakon sto su se ljudi zalili http://www.facebook.com/HrvatskiTele..._comment_reply
inace bili su poduplali sve cijene, tako da je mob na extra total s isao sa 800 na 1600kn !
na koji nacin je moguce koristiti 3G internet vezu sa galaxyija s+ na npr laptopu? i dali je uopce moguce?hvala
USB i 3G Tethering. Upalis 3G, u postavkama napravis WiFi Hotspot (postavis ime i sifru). Na laptopu se spojis na taj spot :).
Sa USB kabelom je ekonomicnije ako imas punjac od laptopa, onda se i mob ne prazni. Isto spojis, u opcijama klikces i to je to. (Ovo nisam probao, ali moguce je, tako da znas)
hvala ti,evo uspio sam preko easy tether lite programa jer mi mob nije rootan. ovo mi je prvi doticaj sa android tj linuxom i sve mi je novo,vidim da ce i za ovo trebat puno naucit, cak i vise od samog pc-a i windowsa.
e jedno pitanje jos u vezi brzine...speedtest na mobu mi pokazuje ~4mbit down/~2mbit up, a kad napravim speedtest na kompu onda je cca 2.5mbit/0.10mbit up...jel uopce moguce da on moze postic takvu veliku brzinu uploada na mobitelu ili je to neki bug
Naravno da može postići takvu brzinu :) Čudno bi bilo jedino da si spojen na istu mrežu s kompom i mobom a da mob daje toiko bolje rezultate :p
evo pitanje.
ja sam to vec pokusavao. napravim mrezu na mobitelu. tj. hotspot i spojim se s laptopom na tu mrezu. ali ne mogu nikako na internet.
mobitel je spojen na 3g ili H. i na mobitelu normalno radi internet.
EDIT: uspio sam. prije par dana sam ponovo snimio win7 x64 i od tad nisam probavao :)
brzina je: dl: 2.88 Mbps
up: 0.22 Mbps
tako je i meni nesto,al mi je losiji upload,nekih 0.10
dali se ikako moze postic bolji rezultat upload,jel ima netko ideju(s obzirom da speedtest na mobu izbacuje 2mbps)
btw.zeryx kako ti je proradio hotspot preko wifija? meni isto kaze da nemoze na net,kad idem preko usb radi (edit: uspio)
meni je izgleda bilo do windowsa. jer nisam nista drugacije radio kao i prije. osim sto su novi win gore.
ma ja sam par puta reconnecto, namjestavo settingse i proradilo mi je..eto jedino bih volio saznat dali se taj upload moze ikako unaprijedit...koliki je tebi upload kada radis speedtest na mobu?
evo danas mi je radio i puni upload speed s tetheringom. fascinantno kako je hsdpa brzi nego fiksna linija s adslom...znam da je adsl2+ zastario, ali cinjenica da druge opcije prakticki jos uvijek nema(a da je mobilni internet postao brzi nego fiksni standard) je stvarno sramotna
jednom mi je upload bio 0.22 a drugi puta 0.60....
Kakva su vam iskustva sa romovima i koje koristite? Vidim da vecina prica da stock ne valja, no meni vec par dana radi bez problema, nisam primjetio nikakvo trzanje i sl. Jos cu vidjet... inace super mob, prezadovoljan sam. U mnogo stvari na nivou galaxy s2 moram priznati, drago mi je sto sam cekao dulje, a prosao 1500kn jeftinije :)
Vrlo dobro sam upoznat s cinjenicom koliko je hardware u s2 bolji, ali sam imao priliku koristiti s2 od frenda na par sati i ovako usporedno tek je sitnicu brzi u svemu osim u 3D igrama, tu se osjeti razlika itekako. A primarno mislim na brzinu otvaranja web-stranica, citanje pdf-a recimo i multitaskanje (tu je ipak s2 opet dosta bolji za high-end korisnike). Nego, vidim po gsmareni i sl da S+ ima 512mb rama, dok meni u taskmanageru pise oko 350? hm...
Jel jos netko primjetio kak wifi ne hvata signal bas daleko? Ne znam sad tocno ali max nekih 15m, dok recimo sestrin blackberry i vise nego duplo. A edge brzine ocajne tu kod mene, ne prelazi 200kbps :(
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Wtf, zast ne radi 3g onda? sry za blesavo pitanje, al ne kuzim se bas u te stvari.... U meduvremenu mi se jos nest zeznulo....gallery ikona je jednostavno nestala iz applications i ne mogu je naci. Imao sam shortcut do sad al malo se igrao sa go launcher, obrisao je i sad je uopce nema....heeelpp :d
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk
Vjerojatno si je samo sakrio, a u tom slučaju je imaš pod hidden apps.
Što se tiče 3G-a, primjetio sam da ovaj model po defaultu ima isključen fast dormancy, a to znači da ako signal nije dovoljno jak, neće se prebacivati na bržu vezu i sporije će se prebacivati. To je dobro za bateriju.
WLAN bi morao raditi dobro, možda trebaš samo update modem firmwarea ili kernela, ali nemoj to raditi, ako ne znaš što radiš. Ovaj mobitel ima jedino slabiji GPS i kompas je ponekad bugovit.
meni gps zadovoljavajuce radi...
pa sa system stvari nisam mislio na system app-ove vec na system komponente, na kraju krajeva neke nepotrebne system app-ove mozes i uninstall-at tak da je to najmanji problem. eh sad ne znam koliko graficka ima veze s tim,kolko ja znam taj "rezervirani" ram nije fiksiran za jednu funkciju ili komponentu, nego se "alocira" po potrebi, i mislim da tu najveci dio zauzima radio. ne znam, to je moje misljenje, sto ne znaci da sam u pravu.
Imam problem sa galaxy plus-om, star je 2 tjedna i nisam nista mijenjao sto se tice software-a(gingerbread 2.3.5). kupljen je u t-mobileu
Danas mi se drugi put dogodilo da, kad ga upalim, prikaze SAMSUNG i onda cijeli display pocne narancasto svijetlit :/
Jeste li vec culi za ovaj problem i zanima me dal je problem hardware il software.
Ne znam dal da ga nosim u t-mobile. Sad maloprije mi se to dogodilo, morao sam par puta vadit bateriju i palit ga i gasit da bi dosao k sebi.
Hvala unaprijed